פסיכודלי...

נדב8

New member
פסיכודלי...

עד עכשיו הייתי מאזין בעיקר ליוצרים ישראליים, כדוגמת אינפקטד, סקאזי, והחברה שלו מהכמיקל קרו... הייתי שמח אם הייתם נותנים רשימה של יוצרי פול-און לא ישראלים... כי לפי מה שהבנתי מהחבר'ה פה בפורום מה שהולך פה בישראל קטן על הרבה דבירם אחרים. תודה...

כנס בנאדם...כמה דברים..

רק לידע הכליל ישראל מעצמת טראנס .. מעצמה מעצמה ענקית.. אז הסכלנו עכשיו אפשר להמשיך חלק ישראלים וחלק מהגולה. ...ואולי מכיר אבל לא סיגנון סקאזי וכאלה מוזיקה יותר בוגרת..פול און... DNA Perplex bizzare contact ultravoice -gataka -spac ecat PsyCraft xerox illumination E-Jekt Electro Sun Vibe Tribe ORION DINO PSARAS FATALI

Mad Sorcerer

New member
הוא ביקש יוצרים מחו"ל

ואיזה מעצמה ?! פחחחח מדינה של אינסוף ילדוני מחשב חסרי הבנה במוזיקה שחירבשו משהו על המחשב ומיד הוחתמו בקומפקט או יוטופיה שמוטפיה אנערף.. אין לי מושג מה בוגר בגאטקה או ביזאר קונטקט או פאטאלי, חוץ מאוריון וקצת דינו (במיוחד בימיו תחת ההרכב סידוניה) אין הרבה מה להמליץ מהרשימה שלך.. אבל עזוב תשמעו מה שאתם רוצים טפו סעמק

אני לא שומע תמוזיקה הזאת

ננתי לא המלצות למוזיקה יותר נורמלית מיסקאזי... תן לי את -highko תן לי את Claw vs Paranoize תן לי את -energy ואני רגוע.. לדעתי כול האומנים שם סתם .. אבל הוא ביקש הוא קיבל חחח...

1. יש לי אותו סבבה פול און..

2. מתאים טרקים כאלה באפטר בריכה ובירה.. לא לטבע לפחות לי

למעלה