פסיאטר לילדים

רעות1965

New member
פסיאטר לילדים

שלום, כבר מעל לחצי שנה שלא הצצתי בפורום היקר הזה. בני לא אובחן כ"טוראטניק", היינו איתו אצל פרופ' גרוס ב"שערי צדק", היא ציינה שעדין מוקדם להחליט אם מדובר בטוראט, צריך פרק זמן יותר ארוך (של תופעות הטיקים התנועתיים והווקאלים), והאמת שהגענו לסיומו של פרק הזמן הנדרש (שנה)אבל התור שלנו לפרפ' יהייה רק באוקטובר. מכל מקום, לבני קשיים רגשיים גדולים ביותר, (בתוספת של קשיי קשב וריכוז והפרעות כפייתיות). פסיכולוג ביה"ס הפנה אותנו לפסיכיאטר. אחרי שגמרנו להבהל מהאבחנה (חרדות, חשש לדיכאון, תחושת בדידות, חסכים ועוד)ביררנו על פסיאטר טוב (וחשוב שיבין גם בטוראט, במידה ובני לוקה בטוראט) כשהדגש שלו יהייה יותר לכיוון טיפולי ולא בדגש על תרופות. הופננו לפסיכאטר בשם אבי שפירא. רציתי לדעת אם למישהו מכם יש היכרות איתו- לגבי מקצועיותו בנושא. אשמח להתייחסותכם רעות1965

ש ל י ק

New member
היי רעות שמחה שחזרת אלינו

שמעתי את השם אבי שפירא בעבר למיטב זכרוני רק דברים טובים, אני כמעט בטוחה ששביק מכירה אותו ולכן היא בטח תתייחס בהמשך. מאחלת שיהיה לכ המון בהצלחה!

שביק

New member
היי רעות, ברוכה השבה,

את ד"ר אבי שפירא אני בהחלט מכירה. הוא מקבל רק באופן פרטי והוא נחשב לטוב. אך מצד שני אני בכל זאת הייתי מציעה לפנות לשניידר, שם ישנה מרפאה רב תחומית עם נוירולוגים פסיכיאטרים, פסיכולוגים ועוד אפשרויות טיפול שונות ולאו דוקא תרופות. התקשרי אליהם כבר מחר לטל:03-9253616/7 ולבקש תור למרפאתו של פרופ' אלן אפטר. בהצלחה ורפואה שלמה משביק

רעות1965

New member
בעייה

בת שבע, תודה על ההתייחסות. אני יודעת שזה נשמע מצחיק, אבל נזכרתי לשאול את השאלה היום, בעוד שהערב אנחנו כבר נוסעים לפסיכיאטר. כנראה רציתי לקבל חיזוק על כך שהוא מקצועי- הפסיכולוג שהתחיל לעבוד איתנו המליץ לנו עליו והחלטנו לפנות אליו. מנסיונך ומהידע שיש לך: האם הוא פסיכיאטר ששם דגש על תרופות? זה לא מה שאנחנו מחפשים, למרות שיש לנו חשש שנזדקק להן... אצל בני הבעייה העיקרית היא נפשית (חרדות, תחושת כשלון ותסכול ואולי אף דיכאון). הטיקים לא במצב קשה, והוא גם מתאפק ועושה אותם רק בבית... מחכה לתשובתך, ושוב תודה רעות

שביק

New member
היי רעות, הרי מה שהכי חשוב זה הבן.

רופא יכול להחליט מה הטיפול המתאים ביותר לדיאגנוזה כזאת או אחרת.לעתם אין צורך בתרופות ולעתים רק תרופות ולעתים טיפול משולב של תרופות וטיפולים אחרים - נניח פסיכולוגיים. הרי לא תבטלי טיפול שיכול לעזור לבנך רק בגלל סטיגמה. טובת הילד היא הקובעת. בהצלחה ובריאות טובה. שביק

סמדר 21

New member
היי רעות

אנחנו מטופלים בשניידר ואני ממש מרוצה, המרפאה היא רב תחומית ומה שחשוב היא מקצועית.

היי רעות ברוכה השבה../images/Emo24.gif

אנחנו הינו מטופלים בשניידר ועזבנו אותם ועברנו לרמבם מרוצים מאוד שם הרופאים והצוות והמנהל המרפאה אלי שחר נחמד מאוד ויש לו גישה ודיבור עם הילד הוא נותן לו אימון והילד ניקשר אליו מאוד בכל הנוגע לתרופות וגם בשיחות שיהיה לכם

השגיא

New member
אוהו שלום שלום, ברוכה השווה

מקוה שבאופן משפחתי שלומכם טוב. לא שמעתי על אבי שפירא. אם את רוצה אולי יש לי דרך לברר. בכל מקרה מקוה לטוב עבור הבן. גלית

רעות1965

New member
תודה

גלית הי, אני עונה באיחור רב, אך מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא. החזרה הייתה ועדיין לא קלה... מקווים לטוב. בי, ורד.

חגית35

New member
מכירה בהחלט

הוא מנהל אגב פורום באינטרנט זוהי הכתובת לא טיפל אישית בילדיי אבל בבני משפחה ילדים ומבוגרים וכן מכרים ששלחתי אליו מהמלצות מעודכן בידע ומחקרים מרצה בכל מיני מסגרות יש לו הסדר כרופא מומחה יועץ כך שניתן לקבל החזרים על כמה פגישות למיטב ידיעתי אם יש ביטוח משלים בקופת חולים האוריינצטציה תרופתית אבל הוא יודע לעשות מכלול של התמונה ובכלל, פסיכיאטר הוא קודם כל רופא ורופא קונבנציונאלי אז קשה לחש מישהו שלא יטפל בתרופות כי הוא חוטא לדיסציפלינה עליה למד אך איש מקצוע קונבנציונאלי לא ידבר על הילינג או רייקי או פרחי באך והומיאפטיה וכו'... אלא על מה שיש לו לגביו אינדיקציה מחקרית מדעית בדוקה- ואת זה יש רק לגבי תרופות בד"כ

רעות1965

New member
תודה

שלום, תודה על קבלת הפנים המלבבת ועל ההתייחסויות. כרגע חזרנו מפגישה אצל הפסיכיאטר, ולפנינו הפגישות שלו עם הילד. naomido יקרה, לא קיבלתי את המסר ששלחת לי, תוכלי לשלוח שוב? תודה. רעות

רעות שלום

התופעה שתיארת ( השילוב של החרדות עם התאפקות ) עם בנך, במידה ולא תקבל טיפול הולם, עלולה להחמיר. לא רוצה לנבא שחורות, חלילה, אך אצל אחי, זה התחיל כך, ובינתיים במדרון תלול. איך הוא בבית הספר מבחינת הלימודים? מבחינת יחס המורה? מבחינת שאר התלמידים? בהצלחה בכל מקרה .

רעות1965

New member
אח של הכוכב שלום

בבית ספר הולך קשה. מבחינה חברתית בינתיים הכל בסדר. לעיתים רחוקות יש התפרצויות, אבל בסך הכח הוא מתפקד יפה. מבחינה לימודית יש בעייה רצינית, אפשר להגיד שהוא כמעט ולא מתפקד. זה מתסכל אותו מאד כי הוא ילד נבון מאד. אמנם יש לו ליקויים ברמה בינונית, אך עדיין תחושת חוסר המסוגלות שלו, היא זו שתוקעת אותו באופן רציני- ממש משתקת אותו. המורה מאד משתדלת, אבל לא פשוט לה (ולא). כשאתה מתכוון לטיפול, אתה מתייחס בעיקר לטיפול תרופתי? אתה מוכן לפרט יותר לגבי "המדרון התלול"?

למעלה