פסטיס-אין מילים...

פסטיס-אין מילים...

אז ככה- יצאנו אתמול בערב,בן זוגי ואני לארוחה רומנטית .. זה לאחר שהבאנו את הקטן (שנה+9 ) לסבים שלו . התקלחנו,התלבשנו,התאפרנו ,התרגשנו ויצאנו לדרך. לשמחתנו הרבה מצאנו חנייה צמוד למסעדה וזה כבר אותת על התחלה נפלאה. בפסטיס ישבנו במרפסת כי לא היה מקום בפנים ,אבל עם מאווררים ענקיים למעלה זה היה בסדר. המלצרים והסומלייה היו פשוט מקסימים ,נחמדים לא מקרצצים ובעיקר מאוד מקצועיים.התחלנו עם מרגריטה פסיפלורה (חלומי..) פתחנו עם אספרגוס ברוטב רוקפור +מולים בשמן זית ובצל. היה מעולה... למנה עיקרית בעלי היקר לקח את המנה של הבויאבז (מנת הדגל שלהם) ואני את הים-יבשה (סטייק פילה +שרימפסים ברוטב שמנת וברנדי). חבר'ה זה היה משובח! בעלי כל כך נהנה מההתעסקות עם הסרטן והצדפות והדגים והרוטב פלפלים הנלווה לכל הסיפור. הוא פשוט התמוגג. קינחנו עם הלנה-מוס שוקולד בלגי עם קרם ברולה וקצפת וכן עם קרם בוואריה +אטריות קדאיף. מכיוון שבשבילי הקינוחים הם העיקר עליי לציין שהלנה =פיצוץ לחייך ולנשמה. לגבי הבאווריה-נלווה לזה טעם של מלבי וזה לא ממש הדהים אותי. לסיום שתינו גראפה על חשבון הבית . היה פשוט גדול...מאוד מאוד נהננו מהיחס,האווירה וכמובן מרמת האוכל. שכחתי לציין שניצלנו את התפריט העסקי שבו המחיר של 123 מקבלים ראשונה+עיקרית+קינוח +כוס יין. נהדר. על המקום הזמנו שולחן להיום בערב (שישי) לפגישה עם 7 חבר'ה. בקיצור מומלץ בחום

liti

New member
שמחה שנהניתם!

החודש פסטיס מככבת במספר הביקורות שנכתבו עליה בפורום (היחידה שמנסה להתחרות במספר הביקורות על הקופי בר). הקינוחים שלהם- ולמסקנה הזו כבר הגענו מזמן- הם לא הצד החזק של המסעדה אך טוב לקרוא שנהניתם מההלנה- מומלץ לרשום ולהזמין בביקורים הבאים!

meravbr

New member
אני חייבת לציין שהיינו השבוע בפסטיס

לעסקית צהריים מהירה, ורק בגלל מספר הביקורות האינפלציוני בפורום על המקום לא רשמתי.... בקיצור - אני הייתי אחרי תספורת היסטרית בשינקין (כן, כן, קיצצתי חלק נכבד מתלתלי האדמוניים) והבעל הגיעה אחרי פגישה בדרום, והחלטנו לאכול בפסטיס (מתתי מרעב...) אכלנו - לראשונות את טרין החצילים המפורסם שהיה בסדר (לא יותר) וסלט ירוק (בשבילו מטעמי דיאטה); לעיקריות אכלנו אנטרקוט (בשבילו, להרוס את הדיאטה הרגעית... והוא אמר שהנתח לא היה משהו...) ובשבילי סטייק רוקה - נתחי בשר MW על מחבת לוהטת עם עלי רוקט - מנה ממש טעימה !!! העסקית כוללת שתיה קלה, ראשונה ועיקרית. יש לציין שישבנו בחוץ (כן, בלחות התל אביבית המעיקה) וביקשנו כששיתפנהב בפנים, יגידו לנו... כמובן שזה לא קרה... אז עברנו לבר לשתות את ההפוך (רק בשבילי) וכמובן שגילינו מספר לא קטן של שולחנות ריקים (היה כבר 16:00)... אבל אהבתי את האוכל. אני אחזור. וכן, הוא כבר התרגל לתספורת הדי קצרה יחסית (טוב יש לו ברירה?
)

meravbr

New member
א-אה../images/Emo70.gif

תצטרכי לחכות למפגש הפורום (במהרה בימינו ונאמר אמן) ולראות... בואי נגיד שזה בהחלט מעל הכתפיים...

מירב, OH-MY-GOD../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

קצר מעל לכתפיים? בחלומות הכי פרועים לא הייתי מצליחה לעלות בדמיוני אותך עם כזו תספורת
. בערך כמו לדמיין את ריטה עם קצר
אני מצפה לראותך כבר ושמחה על שראיתי אותך עם ארוך
וואו
! איך הנסיכה
מקבלת את זה? אני יודעת שכשחברתי סוזי היתה מורידה את המשקפיים, דניאל (הבת שלה) היתה בהלם כמה שניות
עד שהתרגלה.

meravbr

New member
../images/Emo24.gif

היא קיבלה את זה מצוין, בקושי העיפה עלי מבט... לפני משהו כמו שנה, בשבת אחת, אבא שלה הסתפר "מכונה" (כמעט קרחת, כמו שהוא אוהב). הגברת (היתה בת כמה חודשים) התעוררה משנת הצהרים ונבהלה! לא הכירה את אביה אהובה.... זה היה ממש מצחיק. אותי עכשיו היא ישר זיהתה....

עמית@

New member
איזה כיף זה נשמע.

מזמן מזמן לא הייתי שם (מאז מקרה הזכוכית
) אבל אכן קראתי עליה פה הרבה לאחרונה.

Lear22

New member
פסטיס אחלה מקום

אני אוהב את האוירה, את המיקום ואת האוכל. ביקורת מצויינת, של שתיכן. נהנתי. מירבי, קצר קצר, אבל כמה? נו, אם כבר אכלתם בפסטיס אז למה לא קב"א? - קינוח במקום אחר - בלה סנטרל כמובן... אבל העיקר שנהנתם

meravbr

New member
לא אכלנו קינוח כי

א. קיצצנו בקלוריות (למרות שהברמן נופף בעיננו בעוגת ההלנה המופלאה שהוזכרה כאן כדי לפתות אותנו אבל עמדנו בפיתוי) ב. מיהרתי לאללה הביתה ולא יכולתי להרשות לעצמי ללכת עד לה סנטרל ובחזרה (למרות שההליכה היתה מקצצת חלק זעום מהקלוריות הנרכשות, ודדוקא מצאנו אחלה חניה ליד פסטיס...) והקצרה - קצרה. אני עכשיו ג'ינג'ית מתולתלת קצרה. זה מה יש ואני מרוצה!

גידי42

New member
אהבתי. אחת המסעדות היותר משובחות

והבויאבז... ממממ מעדן. תמיד שאני אוכל אותו אני מצטער שהיתי מבריז משעורי מלאכה בבית הספר ולכן אני לא מסוגל להחזיק צבת. מוסר השכל: אל תבריז אפילו משעואי מלאכה מי יודע היכן תזדקק למיומנות.

למעלה