פסטיגל משלכם..

rhilf

New member
חגיגה של ספטיגל

האומנים: הראל סקעת(חבר בחבורה)-הפסטיגל שלי יעל בר זוהר(חברה בחבורה)-לשיר שירי מיימון- מסע אל העבר שרית חדד-חלום צביקה הדר(מיקי פלד). עודד מנשה(מנהל מסיבבה)- בוקר צהריים ערב רן דנקר(חבר בחבורה)-מסיבבה. ציפי שביט.*אורחת חני נחמיאס*אורחת רותם אבוהב-מאוהבת רועי בר נתן(מיסטר רע)-מיסטר רע-רע יהודה לוי-הכוח הטוב עדי כהן(חברה בחבורה)-חבורת פסטיגל רוני-זמן הסיפור של הפסטיגל. 26 שנים מלאו לפסטיגל ומיקי פלד החליט לעשותת מסיבה גדולה שנקראת-חגיגה של פסטיגל ולהזמין אומנים מכל השנים. מחליט לתת את המיסבה לחברה "מסיבבה". זיו "מסביבה" האחרי על ארגון המיסבה ומעריץ שרוף של הפסטיגל מתחיל בעובדה אלא שאז מתחילים הבעיות "מיסטר רע-רע" מחליט לעצור את ההכנות למסיבה ובכלל לעצור את מסורת הפסטיגל ולמחוק את הפסטיגל המזמן. אבל "חברות הפסטיגל" מחליטים להציל את זיו שהוא גם ראש "חברות הפסטיגל" שנחטף ע"י"מיסטר רע-רע" ולארגן את המסיבה. מיסטר רע רע לא נח ומחליט לשחרר כמ רעים משנים אחרות של פסטיגלים ומנסה להרוס את "שעון הפסטיגל" שימחק את הפסטיגל מהזמן. "חברות הפסטיגל מצלים ברגע האחרון את הפסטיגל אבל האם הם הספיקו להציל גם את המסיבה??? מסיטר רע-רע הפך למיסטר פסטיגל ע"י חבורת הפסטיגל ומחליט לחפר על מעשיו ולעזדר לחבורה לארגן את המיסבה. חלק ב-תחרות שיר הפסטיגלים מכל הזמנים. חלק ב זה המסיבה של הפסטיגל שבסוף המיסבה יבחר שיר הפסטיגל של כל הזמנים. לקהל יהיה אפשרות להבציע ל5 שירים שיבצעו ע"י האומנים של הפסטיגל. אחרי החמישיה שרים הפסטיגל יבצע שני שירים מיוחדים שירה של עופרה חזה ז"ל מהפסטיגל ושירה של ענת אלימלך ז"ל מהפסטגיל שלא יצא לה להשתתף.הראל סקעת יבצע שיר שזכה בתחרות השירים של הפסטיגל שבו ילד או ילדה יקבלו הזדמנות לכתוב שיר שיבצוע ע"י אחד האומנים בפסטיגל. הראל ימשיך שיר מהדיסק שלו. שרית חדד תופיע עם שיר מהדיסק שלה כנ"ל שירי. אחרי זה יבוצע מחרוזת פסטיגלים שבו יבצאו שירים מכל השנים. אחר כך מחרוזת שירי יום הולדת. האורחות של הפסטיגל יבצעו שיר מיוחד שנכתב לכל אחת מהן. ובסוף ישירו את שיר הסיום של הפסטיגל(יד ביד). *השנה ציפי שביט וחני נחמיאס הם האורחות של הפסטיגל.

rhilf

New member
פסטיגל של חלומות

משתתפים: הראל סקעת-הראל יעל בר זוהר- יעל רן דנקר- מלאך מנהלי עדי כהן-מלאכית האהבה שירי מיימון-מלאכית המוזיקה רועי בר נתן-מיסטר חלום רע חני נחמאיס-אמא מלאכית(האמא של כל המלאכים) צביקה הדר- מנהל המלאכים יהודה לוי-מלאך הספורט רוני- מלאכית המתוקים רותם אבוהב- מלאכית הצחוק שלישית מה קשור-שומרי עולם החלומות המלאך מנהלי מנהל "עולם החלומות שבו כל לילה מגיעים הרבה ילדים נחטף ע"י "מיסטר חלום רע" עכשיו עולם החלומות בסכנה. לפני המלאך "מנהלי" נחטף הוא הספיק לשלוח מסר לאחד מהילדים שהוא נחטף. הראל הילד שקיבל את המסר מחליט להציל את מאלך "מנהלי" ביחד עם אחותו יעל.הראל ויעל פוגשים את אמא מלאכית האמא של כל המלאכים שנותנת להן כוחות של מלאכים. הראל,יעל יוצאים למסע הארוך ופוגשים כל מיני מלאכים מ"מעולם החלומות".הראל ויעל מצילים את מלאך "מנהלי" וביחד הם פתוחים שוב את "עולם החלומות". ואת "מיסטר חלום רע" הם הכניסו אל מכונת "הפוך הפוך" והפכו אותו ל"מיסטר חלום טוב". הראל ויעל מקבלים כל אחד מהם משאלה שהם רוצים ששתגשם, הראל ויעל רוצים להיות זמרים.

rhilf

New member
חלק ב+שירי התחרות

שיר הנושא של הפסטיגל-עולם החלומות הראל סקעת- חלום רן-אין לי זמן יעל-הטוב תמיד מנצח שלישית מה קשור- עצור!! רוני-שוקולד יהודה לוי- חיים של ספורט רותם אבוהב-צחוקים שירי מיימון-רק מוזיקה עדי כהן- נשיקה קטנה של אהבה רועי בר נתן- חלום רע חלק ב הראל סקעת ויעל בר זוהר בודאט שיר מיוחד שזכה בתחרות"שיר לפסטיגל" שירי מיימון, רוני והראל סקעת יבצעו שיר משלהם כל אחד. רועי רותם ושלישית מה קשור- יבצעו שירי דיסני יעל בר זוהר מחרוזת שירה מהפסטיגלים. חני יהודה עדי ורן יבצעו מחרוזת שירי ילדים. מחרוזת שירי חני נחמיאס-כל אומני הפסטיגל מחרוזת שירי פסטיגל-כל אומני הפסטיגל יסמיו עם השיר "יד ביד"

שלי ../images/Emo26.gif

כוכבים:
שירי מיימון
רן דנקר
עדי
אגם
הדס
2 ההראל
לירון לב
סשה גרישקוב
מאיה דגן
תום אבני שם : פסטיגל המוזיקה עלילה:שירי מיימון שמתה ליהיות זמרת שכולם יעריצו יום אחד היא התחילה להסתכל בטלויזיה בערוץ 24 והיא נכנסה לתוך המסך שם ראתה את מאיה דגן בתור ליצנית המוזיקה אבל היא ראתה שהיא בוכה כי סשה גרישקוב ולירון לב רוצים להשמיד את עולם המוזיקה ואז סשה ולירון שקראו לעצמם חברות הקוסם מגיעים אומרים להם להיסתלק ושירי בורחת וקוראת להראלים ההראלים חושבים שהרגו אותם אבל הם לא....... הם חזרו ואז השמידו את הראל מויאל והאשימו את סקעת והראל סקעת נכנס לכלא הדס ואגם מגיעות ומתחילות להוציא איפור אבל הם לחצו על כפתורים שהיו ב"איפור" ואז ניהייתה מוזיקה מחרידה שסילקה את סשה ולירון שירי הודתה להם סשה ולירון פיזרו אבקת קסמים על שירי והיא התחילה להיות מכוערת אך עדי שלחה את המשרת שלה רן להשיג את נוגדן האבקה הוא נלחם בתום אבני המשרת של סשה ולירון והוא ניצח השיג ת'אבקה ושירי הבריאה עדי איימה שהיא תכלא את לירון וסשה אם לא ישחררו את הראל הם הסכימו ונכנסו לכלא הראל השתחרר ומויאל קם לדחייה הסוף
שיר הנושא: רק רציתי להיתפרסם ואז גילתי את הקוסם מה רק ביקשתי גם לחם הצלנו את הנסיכה וקמתי לדחייה מה אתה משביץ סקעת עוד ניצל רן המלך הוא ניצח את כל העולם הוא יותר טוב מכולם אז על תדברו סתם הדס ואגם הם הבנות הכי יפות על תיהיה שובניסט כי אנחנו מושלמות שתקו אחרת יהיה רע אני לירון ועוד מעט סשה הצלנו את הנסיכה וקמתי לדחייה מה אתה משביץ סקעת עוד ניצל רן המלך הוא ניצח את כל העולם הוא יותר טוב מכולם אז על תדברו סתם

בשמונה..

שמעו כל הפסטיגלים ממש יפים!
ו..אני עדיין לא בוחרת החלטתי שאני יבחר רק 3 ואתם תבחרו את המנצח.. את השלישייה אני יגיד ביום בשמונה בערב.. עד אז אתם יכולים לכתוב עוד פסטיגלים! אזז..תמשיכו.. ובאמת שהכל יפה בנתיים!! כל הכבוד!

לקחת הכל מהפסטיגל שלי-הרעיון והכל!!

זה לא פייר כמה דברים 1)פסטיגל המוזיקה זה הרעיון שלי ואת גנבת לי אותו 2)ןגם הקטע של עולם המוסיקה 3)שהיא נכנסת לערוץ 24 זה כמו עם הפיה אבל בסיטואציה אחרת וכמעט הכל דומה זה ממש גנבה!!!! אהה ואם את לא יודעת אני הוא פסטיגל גיבורי על החלפתי כינוי... אז תשני את הפסטיגל שלך מיד!!!

שלי ../images/Emo26.gif חדש כי התלוננו על העתקה

פסטיגל נגד הזמן : ילדה שהיא בעצם פיה מאוד לא מקובלת חבורה שקוראת לעצמה ה"תותח" כל הזמן מציקה לה ומתחיל ליקרות להם דברים מוזרים ומסתבר שמנהל ה"תותח" הוא מכשפה והשאר הם משרתים דפוקים שלה המכשפה רוצה ליגרום לכך שהעולם יקפא וששנת 2006 לא תגיע שנת 2006 זה בעצם מין בובה בצורת לב הפיה באה לקחת את הלב אל כדור הארץ כדי ששנת 2006 תגיע אבל חטפו את הלב הפיה יוצאת למסע נגד הזמן וחוזרת לתקופת הדינוזאורים והיא נלחמת בהם ואז בשודדי הים ולבסוף היא נלחמת ב"תותח" היא מנצחת אותם ואז מגיעה שנת 2006 תפקידים: פיה
שירי מימון המכשפה
עדי כהן המשרתים
מה קשור הדינוזאורים
תלבושות הפקה שודד הים
רן ומשרתיו ההראלים שיר נושא:לחן גיבורי על: אם תסתכלו עכשיו בין העננים תראו איך מכסחים את התותחים אני ילדה פיה שמשטלטת על אויר ספיד שטס בשמש ביי דינוזאורים אני התותח
צריך גם שודד ים נגד כולם חזק ומהיר מעצבן תותחני שינצח את כולם אני תותח
צריך גיבור שיעצבן כמה שאפשר פיה חזקה וגם חמודה שתנצח את כולם בפסטיגל

טל גבסו

New member
אני יכתוב רק שחקנים..

שי גבסו הדר עוזרי סשה גרישקוב ניצן קייקוב לירז צ'רכי יהודית ומיקי מרצים לדירה חח איזה לא קשורה.. רוני הדר מורן גרוס סמי הורי

משלי

פסטיגל כוכב נולד: משתתפים: נינט טייב שירי מימון שי גבסו הראל מויאל הראל סקעת עדי כהן יהודה סעדו מיכאל קירקילן שיר ביטון כל אח דישיר את אחד השירים מהתוכנית שהו שר ואז ממשיכים: העלילה: נינט הראל מויאל ויהודה הם אחים שרוצים להישטתף בכוכב נולד באודישנים הם מתחברים עם כל השאר וביחד הם עולים לתוכנית תוך כדי העלילה כולם מגיעים לגמר וסוף טוב הכל טוב.... שירים: נינט טייב-להיות ראשונה שירי מימון-קרב בין חברות (היא ונינט) שי גבסו-הילד הכיפה וכל הזהב הראל מויאל והראל סקעת-מלחמת ההראלים עדי כהן-תקועה אחרונה יהודה סעדו-רק מזרחית מיכאל קירקילן-סבתא'לה שיר ביטון-חבר מהתוכנית מילים לשירים: נינט טייב-להיות ראשונה:במנגינת "רציתי שתדע" אתה קם בבוקר עם מצב רוח מוזר מאז אותו בוקר חיי לא אותו דבר חלמתי להיות למעלה בשחקים היגעתי לתוכנית ונסקתי למרומים פיזמון: כן שרתי רקדתי נתתי את כולי רציתי רק להגשים את חלומי כן שרתי רקדתי נתתי את כולי רציתי רק להגשים את חלומי שירי מימון-קרב בין חברות:במנגינת "זודיאק" רציתי להיות כוכבת זה טיפה מסובך על מעריצים חלמתי וגם להגיל את כספי אוהו אואואו אוהו או אוהו או פיזמון: אבל כהיגעתי ניהיתה לי חברה אנו נישבענו שלא ניפרד לעולם היגענו לגמר ושתינו נלחמנו אבל שתינו את הקרב לא שרדנו כן הייתה לי חברה חשבתי של ניפרד לעולם. מחשבותי היתפוגגו כלגמר היגענו! פיזמון: אבל כהיגעתי ניהיתה לי חברה אנו נישבענו שלא ניפרד לעולם היגענו לגמר ושתינו נלחמנו אבל שתינו את הקרב לא שרדנו שי גבסו-הילד הכיפה וכל הזהב: כשהייתי ילד קטן רציתי להיות זמר הייתי דתי עם כיפה וזה ניראה טיפה מוזר חברי בי תמכו ונתנו לי מחמאות כשאני שרתי עיניהם היו מלאים דמעות פיזמון: מי אמר שאני לא יודע לשיר ושאני ניראה מוזר הם טעו בגדול כי עכשו אני הולך ליהיות זמר אין לי כח לכתוב עוד!

"פסטיגל עולמות":

שחקנים ותפקידים:
הראל סקעת - הראל, אח של שירי, ילד יפה שאוהב מאוד את עצמו.
שירי מימון - שירי אחות של הראל אוהבת הרפתקאות ולשמוע הרבה מוזיקה.
נינט טייב - הפיה הטובה שמעבירה את הראל ושירי מעולם לעולם.
נעמה לוי (כוכב נולד 3) - נסיה, המכשפה הרעה שמנסה להרוג את הראל ושירי.
עדי כהן - עדידה, חייזרית מעולם החיזרים, מפחדת מאוד מאנשים.
יהודה לוי - פריח, איש פרח שבא מעולם הפרחים מאוד אוהב להיות נקי.
אגם רוטברג - עלמה, נסיכת בעולם השעונים ואהובת ליבו של הראל.
מה קשור - יורי,מולי ורוזי, אנשי ברק מעולם החשמל והם כל הזמן מתחשמלים שהם נוגעים בברזל.
יהודה סעדו - מיתר, איש המוזיקה מעולם המוזיקה כל הזמן שר ואוהב לאכול שוקולד
רן דנקר - ויקטור, נסיך טוב שנמצא בעולם הרעים ואהוב ליבה של שירי. סיפור פסטיגל העולמות: שירי (שירי מימון) והראל (הראל סקעת) שני אחים שכל הזמן רבים בבית הוריהם כל הזמן כועסים אליהם ושני האחים נענשים. לילה אחד באה פיה טובה (נינט טייב) לשירי והראל לחדרם ושאלה אותם אם הם רוצים לעזוב את ביתים הם לקחו את הרעיון בשמחה ועפו ביחד עם הפיה לעולם החייזרים. שהם הם מבלים יום ולילה עם חברה שמצאו, עדידה (עדי כהן) למחרת הם מבינים שהעולם הזה לא כל כך בשבילהם אז הפיה הטובה לוקחת אותם לעולם הפרחים, שהם הם פוגשים את פריח (יהודה לוי) שניהי חבר שלהם ונשאר איתם, באמצע הלילה ראה הראל בעולם הפרחים את המכשפה הנוראה (נעמה לוי), הוא ניסה להתחבוט אבל היא תפסה אותו ולקחה אותו לטירה שלה. למחרת בבוקר שירי קמה ולא ראתה את הראל היא ניסתה לחפש אותו אבל לא ראתה אותו, לאחר זמן קצר הפיה באה אליה ואמרה לה שהמכשפה הנוראה לקחה את הראל אחיה, הפיה אמרה לה שכדי לנסות בארץ הרעים כי בטוח המכשפה תיהיה שם. הפיה לקחה אותו לארץ הרעים ועזבה אותה,שירי לא ידע מה לעשות ולפתע ראתה נסיך יפה תואר דוהר על סוס לבן (רן דנקר), היא שאלה אותו איפה הטירה של המכשפה הנוראה והוא אמר לה שהטירה מאוד רחוקה ושהיא לא תצליח ללכת עד לשם, ואז אמר לה שהוא היקח אותה, היא מאוד שמחה ומרוצה, לאחר שהגיעו הוא שאל אותה למה היא רוצה את המכשפה ואז היא אמרה לו שהיא חטפה את אחיה, הנסיך אמר לה שהוא יעזור לה להציל את האחיה. שניהם נכנסו לטירה וראו את המכשפה והראל, הראל היה קשור בחבל והמכשפה הייתה ישנה, הם ראו שהיא הייתה ישנה אז שיחררו מהר את הראל וברחו בריצה מהירה. המשך למטה ....

למעלה