פסטיגל משלכם..

פסטיגל משלכם..

תשמעו חשבתי על משו..שנשמע לי די יפה.. כל מי שרוצה שיכתוב כאן פסטיגל משלו! זאת אומרת.. שחקנים, שם לפסטיגל, סיפור הפסטיגל.. ולאלה שממש יצירתיים..אפשר גם שירים! וביום חמישי נגלה את הפסטיגל הזוכה! בהצלחה לכולם
ואל תשכחו לשרשר..

המשך-->

ביום חמישי אני יבחר את הזוכה! ואני גם יכתוב פסטיגל..אבל אני לא ישתתף! שחקנים: רן דנקר, יהודה לוי, עופר שכטר, מיה דגן, שירי מימון.. נינט טייב, תום אבני, גיים בויז, יהודה סעדו..וזהו! שם: פסטיגל נולד! סיפור: בפסטיגל יהיו אודישנים.. כאילו מנסים להתקבל להצגה (פסטיגל) עם קטעי משחק, שירה, ריקוד..וזהו.. עכשיו שהבנתם תורכם!

daniel rubin

New member
הפסטיגל שלי..

שחקנים:נינט, רן דנקר, הראל סקעת, שירי מיימון ועדי כהן.. ו10 ילדים שישירו יחד עם כוכב שלהם שיר סולו.. (חח...!!) שם לפסטיגל: פסטיגל ההמאמי. סיפור הפסטיגל:זה מתחיל שקוסמת מרושעת (עדי כהן) עושה קסם על נניט ורן שהם לא יכלו להפסיק להגיד "מאמי". ואז הראל, שירי והילדים מנסיפ לגמול איתם... ועושים להם "גמילת מאמי" (המבין יבין..) שיר הנושא: מאמי... מאמי.. בוא נגוון קצת במילים.. מאמי... מאמי... נמצא מילה אחרת שתתאים.. מאמי... מאמי... אולי מותק? או נשמה? מאמי.. מאמי.. כדי שבפסח נוכל לענות על "מה נשתנה". מאמי!!!!!!!!!1 מאמי!!!!!!! כפרה, עניים נשמות!!!!!! מאמי!!!!!!!!! מאמי!!!!!!!! שירר דפוק מאוד!!!!!!!!!

daniel rubin

New member
תיקוןןןן!

גםם מיה דגןן בצוות! והיא החברה הכי טובה של נינט והיא בוכה שהיא לא מצליחה לגמול אותה ורק אזזז הראל ושירי מגעים..

shuhi colombo

New member
שלי..!! פסטיגל מארץ הדמיון

שחקנים:
הראל סקעת
שירי מימון
רן דנקר
יב"ז
יהודה לוי
אפרת בוימוולד
מיכל ינאי- בשביל הילדים
מה קשור
מיכל גבריאלוב- בטי מטבע"מ
עודד מנשה מה הקטע? רואים את מיכל גבריאלוב בתור ילדה קטנה עם קוקיות שוכבת על המיטה ואבא שלה.. עודד מנשה מספר לה סיפור.. בלה בלה בלה היא לא מצליחה להירדם ואז צצה לה משום מקום פיה בלונדינית היא מפזרת עליה אפקה ומשם הילדה מפליגה בדמיונה לארץ הקסומה.. בה יש פיות, שדונים, נסיכות, נסיכים, דרקונים ומכשפות.. התפקידים:
הראל סקעת בתפקיד הנסיך האמיץ שמאוהב בנסיכה היפה שהיא...
שירי מימון היא הנסיכה היפה שכל תושבי הממלכה (רקדני הפסטיגל) מאוהבים בה.. היא מאוהבת בנסיך..
רן דנקר הוא האביר שמנסה להציל את הארץ הקסומה מידי המכשפה הרעה..
יב"ז היא המכשפה הרעה בתחפושת של פיה טובה.. רק האביר יודע מי היא באמת וכולם חושבים שהיא טובת לב..
יהודה לוי הוא שדון- דוגמן נערץ.. הוא טוב לב אך שחצן ויש לו חברה.. נחשו מי היא..??!?!
אפרת בוימוולד- שדונית חביבה מאוהבת קשות בשדון הדוגמן.. הזוג הזה והנסיך והנסיכה יחד עם האביר יצילו את הממלכה בעזרת כח האהבה והטוב..!!
מיכל ינאי היא האמא של השדונים הקטנים.. היא שומרת על כולם כאילו היו שלה...
מה קשור- משרתי המכשפה הרעה.. חבורה של טמבלים אך טובי לב.. למרות שהם משרתים את המכשפה הרעה..
יחד עם מיכל הילדה הקטנ והמצחיקה מאוד הם מצליחים לנצח את יב"ז המרושעת ומצילים את הממלכה.. בסוף חושך על הבמה ומנשה חוזר ורואה את הילדה שלו ישנה כמו מתה.. הוא נושק לה ויוצא מהחדר וכל המשתתפים מארץ הדמיון באים ושרים את שיר הסיום!! ברור שהראל בסופו של דבר עם שירי, יהודה עדיין עם אפרת וכולם מאושרים.!! (אני יודעת שזה לא משו אבל זה מה שהצלחתי לחשוב עליו..)

shuhi colombo

New member
רשימת השירים

חלק א'!(שיר של כל אחד מהמתמודדים)
אני ואת- הראל סקעת
עולם של אהבה- שירי מימון
כנגד כל הסיכויים- רן דנקר
לכבוש את ארץ הקסמים- יעל בר זוהר
להיות אני- יהודה לוי
אחריך- אפרת בוימוולד
עולם צבעוני- מיכל ינאי
מי? מה? אני? אתה!- מה קשור!! חלק ב'! כל אמן בא ושר שיר יעל בר זוהר- על המסך שלי! אפרת בוימוולד ורן דנקר- האור בחיי מיכל ינאי- שלום (היא מילה שימושית.. שלום), גינת ההפתעות שירי מימון- השקט שנשאר (חצי), האבה קטנה(חצי), לאן שלא תלכי(חצי) הראל סקעת- הנני כאן! מה קשור- תתנו לו צ'אנס כולם עולים ושרים את שיר הנושא "ארץ הדמיון"

shuhi colombo

New member
אוקיי הנה 4 שירים שכבר כתבתי..

אני ואת\ הראל סקעת- שיר שמתחיל רגוע אבל יש לו קצב עוצם את עיני ומביט בך אהובתי.. מדמיין שאת קרוב ממש ממש איתי.. מרגיש אותך ולא יכול לומר אף מילה.. זו אהבה שמשתלטת במהרה... אני ואת זה יוצא מתוך הלב אני ואת זה סיפור כל כך כואב אני ואת.. זה מרעיד אותי מבפנים.. אני ואת זה כל כך אמיתי.. עוצם עיניים רואה אותך איתי.. כי רק את.. תמיד תהיי שלי... אני מביט בך מרגיש תאהבה.. עינייך בוהות בי רוצה אותך קרובה.. חיוכך המתוק שקורא לי... אני שבוי בקסמך.. חולם חלום מתוק שזו את.. ולא רוצה להתעורר.. פזמון: אני ואת זה יוצא... (שורה אחרונה חוזרת פעמיים..)
עולם של אהבה\ שירי מימון- שיר קופצני זה- עו-לם של אהבה..!! (קטע מוזיקה בו יש ריקוד של שירי) האהבה שלי אליך מנצחת את הכל.. את הפחד, את הבכי, את הכעס הגדול האהבה שלי אליך.. נותנת לי לחיות מעבירה בי מן צמרמורת ועושה לי כיף לצחוק האהבה שלי אליך היא הכי שבעולם מעלה חיוך שמשפתי לא נעלם.. האהבה שלי אליך חזקה ואמיתית, אז בוא אלי נסיך שלי ותרגיש איך זה מרעיד.. זה עולם.. עולם של אהבה בלי שום פחדים. רק סיבה למסיבה.. זה עולם של כיף.. עולם של צחוק נפלא.. עולם שמנצח... כובש אותי.. וגם אותך.. החששות ברחו בן רגע רק הקסם פה נשאר כל הרגש בי אליך כה גדול ונהדר.. בראשי מהדהד שוב צחוקך.. לא רוצה שתיעלם לי שוב רוצה להיות איתך.. לא מחכה יותר אני פשוט.. אוהבת אותך! אוו וואוו..! פזמון: זה עולם.. עולם של אהבה.. (פעמים שבהם שירי עושה כל מיני אוווו.. ו-וואוו..!! חח כמו ששירי יודעת)
עולם צבעוני\ מיכל ינאי- שיר שקט כל לילה בחלום מפליגה עם דמיוני לעולם רחוק.. עולם שרק שלי... לעולם בלי מלחמות.. לעולם ללא דאגות.. מטיילת לי מבעד לעצים ולפרחים.. שולחת לעוברים מביטים וחיוכים.. עושה מה שעולה לי על רוחי.. כי זה עולם רק שלי.!! אני יכולה להיות שם.. קוסמת או מלאך. פיה או גמד או נסיכה או טבח.. שוטרת או חיילת או אולי עורכת דין. זה העולם שלי.. שלי ושל עצמי.. מחייכת לי מתוך שינה נושקת אל הכר, החלום שלי ממשיך לרגע הוא לא נעצר ובבוקר כאשר כבר אור נכנס בחלוני, רק מחכה... ללילה.. לעולם שלי.! וכשהלילה כבר מגיע והשינה כה מתוקה, אני עוצמת את עיני ומוכנה הרפתקה.. הרפתקה שהיא רק שלי.. לעולם הכי ייחודי..!! פזמון: אני יכולה להיות שם קוסמת או מלך.. ואם גם אתם תעצמו את העיניים ותתנו לדמיון להגיע לשמיים תראו שגם לכם יכול להיות.. עולם רק שלכם.. מלא בהפתעות..!! פזמון: אני יכולה להיות שם.. קוסמת או מלאך..
מי? מה? אני? אתה!!\ מה קשור: ציון, אסי, שלום. ציון: מי? אסי: מה? שלום: אני? שלושתם: אתה..!! ציון: מי שפך את השיקוי של המכשפה? שלום ואסי: מי מי?! אסי: מה הרס את התבשיל הירקרק?!!? ציון ושלום: מי מי?! שלום: מי ערבב את השיקוי..!? אוי לא.. מי הולך להיות תלוי? ציון: מי? אסי: מה? שלום: אני? שלושתם: אתה.!! שלושתם: אי אי אי אי!! ציון: כי המכשפה הרעה כה תתעצבן.. אנחנו בצרות חייבים להתגונן.. אסי: נסדר פה את הכל והיא לא תרגיש בכלום.. זו צרה גדולה זה בלאגן.. זו רק טעות.. ציון: מי? אסי: מה? שלום: אני? שלושתם: אתה..!! שלום: וכשהמכשפה תחזור.. ציון ואסי: איי אי איי.. שלום: הולך להיות פה תוהו ובוהו...!! ציון ואסי: מה אתה אומר.?!? שלום: וכשהמכשפה תראה.. ציון ואסי: מה יקרה?! שלום: אנחנו נצטרך.. להתחבא!! ציון: מי? אסי: מה? שלום: אני?! שלושתם: אתה..!! ציון: הולך להיות פה בלאגן..! אסי: שמישו כבר ירים את השולחן!! שלום: אוי ואיי.. המכשפה תכעס..!! ציון: זה לא מרגיע.. אז אנא.. אסי: חלאס!! ציון: מי? אסי? מה? שלום: אני? ציון ואסי: כן אתה..!! שלום: מה?!?! (אני יודעת שהשירים דפוקים.. מחכים לכם 4 דפוקים לא פחות..!! חחח)

shuhi colombo

New member
שיר הנושא...

ארץ הדמיון\ משתתפי הפסטיגל אפרת: כשתעצמו עיניים תיסחפו למרחקים... תגלו מקום נפלא מלא פיות ושדונים יהודה: עולם מלא נסיכות ונסיכים.. עולם של כיף, עולם של יופי ועולם של מלאכים.. מיכל: עולם צבעוני שנמצא אצלי בתוך הלב.. אם תבוא איתי תראה שגם אתה מתאהב!! פזמון: שירי: עולם של יופי עולם של כיף.. שלעולם לא תתעייף להיות בו.. הראל: עולם של חיוך עולם של שמחה עולם שלי ושלך..!! הראל ושירי: עולם של צחוק שאין בו בכי שנעלם לו הכאב ואתה מתאהב.. מכל הלב! ציון: עולם של צחוק ושל שמחה יש מקום בו.. גם לי גם לך.. אסי: ושאפשר בו לשחק.. להתאהב להתגבר, על כל הצרות.. על כל הבעיות! שלום: עולם גדול עולם נפלא.. ואם תביעו משאלה, היא תתגשם.. היא תתקיים!! יעל: עולם של יופי עולם של כיף.. שלעולם לא תתעייף להיות בו.. רן: עולם של חיוך עולם של שמחה עולם שלי עולם שלך!! רן ויעל: עולם של צחוק שאין בו בכח שנעלם לו הכאב ואתה מתאהב.. מכל הלב! מיכל ג.: ואם תעוף על הדמיון.. אתה תמצא אותו בסוף.. עודד: בלילה בחלום.. תפליג לעולם של חלומות!! כולם שוב תפזמון.. הראל: עולם נפלא..! שירי: עולם נפלא..!! אווו... כולם: זו ארץ הדמיון!

הפסטיגל שלי-פסטיגל בעולם המוזיקה../images/Emo41.gif

פסטיגל בעולם המוזיקה המפורסמים: *יהודה לוי-זמר *שירי מימון-זמרת ורקדנית *רוני דואני-זמרת *הראל סקעת-זמר *הראל מויאל-זמר *נינט טייב-זמר *עדי כהן-זמרת *מיקי גבע-זמר *מאיה בוסקילה-זמרת *אגם רודברג-הפיה סה"כ:10 מפורסמים *11 ילדים משתתפים עלילת הפסטיגל: חלק א: ילדה (אחת מילדות הפסטיגל)החולמת להיות זמרת ולא מצליחה... היא נהיית עצובה ובורחת מהבית. לאחר מכן מתחיל לרדת גשם ועוצמת עיניים ופתאום היא מרגישה חום ו 2 זיקוקים בצבע זהב מתפוצצים והפיה שולחת את הילדה לעולם המוזיקה. שם היא פוגשת זמרים המראים לה את הדרך לצמרת ונותנים לה טיפים והם שרים את השירים שלהם. כל פעם היא פוגשת זמר והוא ממשיך איתה בדרך... לאחר מכן בסוף המסע הילדה לומדת את החוקים ואז הטיפים להגיע לצמרת המוזיקה והיא עוזבת בפתאומיות את עולם המוזיקה... היא קמה ולא מאמינה למה שקרה ואז הפיה מופיעה שוב ומדברת עם הילדה ועושה קסם אחר ויש הבזק אור ענק על הבמה עם מלא עשן (שלא יראו כלום) ואז רואים אותה ואת הראל מויאל והראל סקעת שרים את השיר "כוכב צמרת". חלק ב-חלק אומנותי שיר מספר 1:אגם רודברג-להיות פיה שיר מספר 2:יהודה לוי-להיות כוכב ריקוד:שירי מימון-שיר הריקוד "דאנס" שיר מספר 3:מחרוזת של שירים שרק ילדי הפסטיגל שיר מספר 4:מחרוזת מחווה לכבוד יוצר מסוים עם כולם והילדים סיום-שיר נושא "עולם המוזיקה" זה הפסטיגל שלי.... ויש את הלוגו שהכנתי לו בצד שמאל...

פסטיגל בעולם המוסיקה-תיקון!!!../images/Emo36.gif

תיקון של הפסטיגל בעולם המוסיקה-תסתכלי על זה.... פסטיגל בעולם המוזיקה המפורסמים: *יהודה לוי *שירי מימון *רוני דואני *הראל סקעת *הראל מויאל *נינט טייב *עדי כהן *מיקי גבע *מאיה בוסקילה *אגם רודברג *עפר שכטר *11 ילדים משתתפים עלילת הפסטיגל: חלק א: ילדה (אחת מילדות הפסטיגל)החולמת להיות זמרת ולא מצליחה... היא נהיית עצובה ובורחת מהבית. לאחר מכן מתחיל לרדת גשם ועוצמת עיניים ופתאום היא מרגישה חום ו 2 זיקוקים בצבע זהב מתפוצצים והפיה שולחת את הילדה לעולם המוזיקה. שם היא פוגשת זמרים המראים לה את הדרך לצמרת ונותנים לה טיפים והם שרים את השירים שלהם. כל פעם היא פוגשת זמר והוא ממשיך איתה בדרך... לאחר מכן בסוף המסע הילדה לומדת את החוקים ואת הטיפים כדי להגיע לצמרת המוסיקה והיא עוזבת בפתאומיות את עולם המוזיקה...וחוזרת לעולם האמיתי... היא קמה ולא מאמינה למה שקרה ואז הפיה מופיעה שוב ומדברת עם הילדה ועושה קסם ופתאום יש הבזק אור ענק על הבמה עם מלא עשן (שלא יראו כלום) ואז רואים אותה ואת הראל מויאל והראל סקעת שרים את השיר "כוכב צמרת". שירים בחלק א-תחרות השירים 1) יהודה לוי-להיות כוכב 2) שירי מימון-פסגת המוסיקה 3) רוני דואני-ריגושים 4) עפר שכטר-ביטחון עצמי 5) נינט טייב-חלומות 6) הראל מויאל-זה כל הסיפור 7) עדי כהן-לב המוסיקה 8) מיקי גבע-כל יכול 9) מאיה בוסקילה-מלכת השירים 10) אגם רודברג-להיות פיה 11)הראל סקעת-נסיך המוסיקה ----הפסקה---- חלק ב-חלק אומנותי ריקוד:שירי מימון-שיר הריקוד "דאנס" שיר מספר 1:מחרוזת של שירים של רק ילדי הפסטיגל שיר מספר 2:מחרוזת מחווה לכבוד יוצר מסוים עם כל המפורסמים והילדים שיר מספר 3:מחרוזת שירים של כל השירים המנצחים בכל הפסטיגלים מכל הזמנים סיום-שיר נושא "עולם המוזיקה" עם כל המשתתפים *זה הפסטיגל שלי.... ויש את הלוגו שהכנתי לו בצד שמאל...

פסטיגל בעולם המוסיקה-תיקון אחרון../images/Emo70.gif

תיקון של הפסטיגל בעולם המוסיקה בפעם השניה והאחרונה-תסתכלי על זה....הוספתי את רן דנקר ואת מה שהוא עושה.... פסטיגל בעולם המוזיקה המפורסמים:
יהודה לוי
שירי מימון
רוני דואני
הראל סקעת
הראל מויאל
נינט טייב
עדי כהן
מיקי גבע
מאיה בוסקילה
אגם רודברג
עפר שכטר
רן דנקר 11
ילדים משתתפים
עלילת הפסטיגל: חלק א: ילדה (אחת מילדות הפסטיגל)החולמת להיות זמרת ולא מצליחה... היא נהיית עצובה ובורחת מהבית. לאחר מכן מתחיל לרדת גשם ועוצמת עיניים ופתאום היא מרגישה חום ו 2 זיקוקים בצבע זהב מתפוצצים והפיה שולחת את הילדה לעולם המוזיקה. שם היא פוגשת זמרים המראים לה את הדרך לצמרת ונותנים לה טיפים והם שרים את השירים שלהם. כל פעם היא פוגשת זמר והוא ממשיך איתה בדרך... לאחר מכן בסוף המסע הילדה לומדת את החוקים ואת הטיפים כדי להגיע לצמרת המוסיקה...הם מגיעים לממכלת המוסיקה שבה מולך מיוזיקול (רן דנקר) ולאחר שהוא רואה את הילדה מופיע הוא עושה קסם המחזיר את הילדה לעולם האמיתי...הילדה קמה ולא מאמינה למה שקרה ואז הפיה מופיעה שוב ומדברת עם הילדה ועושה קסם ופתאום יש הבזק אור ענק על הבמה עם מלא עשן (שלא יראו כלום)ואז רואים אותה ואת הראל מויאל והראל סקעת שרים את השיר "כוכב צמרת". שירים בחלק א-תחרות השירים 1)יהודה לוי-להיות כוכב 2)שירי מימון-פסגת המוסיקה 3)רוני דואני-ריגושים 4)עפר שכטר-ביטחון עצמי 5)נינט טייב-חלומות 6)הראל מויאל-זה כל הסיפור 7)עדי כהן-לב המוסיקה 8)מיקי גבע-כל יכול 9)מאיה בוסקילה-מלכת השירים 10)הראל סקעת-נסיך המוסיקה 11)אגם רודברג-להיות פיה 12)רן דנקר-ממלכת המוסיקה ----הפסקה---- חלק ב-חלק אומנותי ריקוד:שירי מימון-שיר הריקוד "דאנס" שיר מספר 1:מחרוזת של שירים של רק ילדי הפסטיגל שיר מספר 2:מחרוזת מחווה לכבוד יוצר מסוים עם כל המפורסמים והילדים שיר מספר 3:מחרוזת שירים של כל השירים המנצחים בכל הפסטיגלים מכל הזמנים סיום-שיר נושא "עולם המוזיקה" עם כל המשתתפים *זה הפסטיגל שלי.... ויש את הלוגו שהכנתי לו בצד שמאל... ו...סליחה שכתבי את ההודעה כבר 3 פעמים...

פסטיגל בעולם המוסיקה-עדכון!!!../images/Emo36.gif

עדכון של הפסטיגל בעולם המוסיקה...!!! "פסטיגל בעולם המוזיקה" המפורסמים:
יהודה לוי
שירי מימון
רוני דואני
הראל סקעת
הראל מויאל
נינט טייב
עדי כהן
מיקי גבע
מאיה בוסקילה
אגם רודברג
עפר שכטר
רן דנקר-חדש
צביקה הדר-חדש
יעל בר זוהר זוארץ-חדשה
11 ילדים משתתפים
עלילת הפסטיגל: ילדה (אחת מילדות הפסטיגל)החולמת להיות זמרת ולא מצליחה... היא נהיית עצובה ובורחת מהבית. לאחר מכן מתחיל לרדת גשם ועוצמת עיניים ופתאום היא מרגישה חום ו 2 זיקוקים בצבע זהב מתפוצצים והפיה שולחת את הילדה לעולם המוזיקה. שם היא פוגשת זמרים המראים לה את הדרך לצמרת ונותנים לה טיפים והם שרים את השירים שלהם. כל פעם היא פוגשת זמר והוא ממשיך איתה בדרך... בדרכם הם פוגשים את מכשף המוסיקה (צביקה הדר) החוטף את הילדה כדי שהיא לא תצליח להיות כוכבת, וגיבורי עולם המוסיקה מצילים אותה...בסוף המסע הילדה לומדת את החוקים ואת הטיפים כדי להגיע לצמרת המוסיקה והיא עוזבת בפתאומיות את עולם המוזיקה...וחוזרת לעולם האמיתי... היא קמה ולא מאמינה למה שקרה ואז הפיה מופיעה שוב ומדברת עם הילדה ועושה קסם ופתאום יש הבזק אור ענק על הבמה עם מלא עשן (שלא יראו כלום) ואז רואים אותה ואת הראל מויאל והראל סקעת שרים את השיר "כוכב צמרת".
חלק א-תחרות השירים 1) יהודה לוי-להיות כוכב 2) שירי מימון-פסגת המוסיקה 3) רוני דואני-ריגושים 4) עפר שכטר-ביטחון עצמי 5) נינט טייב-חלומות 6) הראל מויאל-זה כל הסיפור 7) עדי כהן-לב המוסיקה 8) מיקי גבע-כל יכול 9) מאיה בוסקילה-מלכת השירים 10) אגם רודברג-להיות פיה 11)הראל סקעת-נסיך המוסיקה 12) צביקה הדר-אין מסיבה 13)רן דנקר-ממלכת המוסיקה 14)יעל בר זוהר זוארץ-הפעם הראשונה ----הפסקה----
חלק ב-חלק אומנותי ריקוד:שירי מימון-שיר הריקוד "דאנס" שיר מספר 1:מחרוזת של שירים של רק ילדי הפסטיגל שיר מספר 2:מחרוזת מחווה לכבוד יוצר מסוים עם כל המפורסמים והילדים שיר מספר 3:מחרוזת שירים של כל השירים המנצחים בכל הפסטיגלים מכל הזמנים סיום-שיר נושא "עולם המוזיקה" עם כל המשתתפים
זה הפסטיגל שלי.... ויש את הלוגו שהכנתי לו בצד שמאל...

Mrs shechter

New member
הפסטיגל שלי

שחקנים:עפר שכטר, שירי מימון, יעל בר זוהר,יהודה לוי, נינט טייב, רן דנקר, הראל מויאל, הראל סקעת, מירי בוהדנה. שם לפסטיגל: קסם של פסטיגל סיפור הפסטיגל: יש את ארץ הקסמים שרן דנקר משחק את הרשע והוא מנסה להרוס את עולם הקסמים, עפר שכטר צריך להשיג לחשים קסומים וללמוד להיות קוסם מספיק טוב כדי להילחם ברן דנקר הרשע... שירים: עםר שכטר- אציל את עולם הקסמים שירי מימון- קסם הוא גם דימיון יעל בר זוהר- נסיכת הקסמים יהודה לוי- לוחש הלחשים נינט טייב- עם קצת קסם נתגבר על הכל רן דנקר- את עולם הקסמים רוצה הראל&הראל- אורחים במחרוזת שירי כוכב נולד מירי בוהדנה- הממלכה הקסומה

אני ../images/Emo9.gif

שם הפסטיגל: פסטיגל מהספרים
הכוכבים: שיר ביטון הדר עוזרי טלי שרון יהודה לוי הראל מויאל שירי מימון קובי מחט עפר שכטר דקלה קידר יעל בר זוהר (זוארץ...) הראל סקעת מאיה בוסקילה
שיר הנושא: מה עושים ביום הכיפורים? קוראים ספרים ומה אומרים לנו המורים? לקרוא ספרים מה עוזר בחיים? לקרוא ספרים במקומות ציבוריים ואחרים קוראים ספרים!!!! בספר יש דימיון,מתח הרפתקאה כל עמוד שאתה קורא אתה מגלה הפתעה בספר יש הכל תמונות וציורים וגם בפסטיגל-קוראים ספרים!!
רשימת השירים: 1. הגיבור שלי-הראל מויאל 2. אני הוא הרע!-עפר שכטר 3. רוצה להתאהב-יעל בר זוהר (זוארץ...) 4. אוהב רק מתח-הראל סקעת 5. בישבילי זו הרפתקאה-מאיה בוסקילה 6. אוהבת אותך-שירי מימון 7. הספרנית שלי-קובי מחט 8. סוף טוב-הדר עוזרי 9. העמוד האחרון-שיר ביטון 10. חושב רק עלייך-יהודה לוי אורחות: טלי שרון ודקלה קידר.

והסיפור שלי...

אודי, הילד היחיד שלא הזמינו אותו לסרט עם הכיתה עצוב מאוד. אמא שלו מעודדת אותו. היא אומרת לו שהוא יכול לקרוא ספרים כי ספרים יותר מעניינים מסרט...אודי לא מאמין ואמו מתחילה להקריא לו סיפור. אחרי הסיפור אודי הולך לישון וחולם שהוא הגיבור מהסרט...

למעלה