פסטיבל פשוט

ריקו37

New member
פסטיבל פשוט

ישבנו במעגל כולנו עירומים הרגלים מפוזרות אחד אצל השני כל אחד לוקח רגל ביד ועושה איתה מה שהוא רוצה חלקנו מבינים , חלקנו לא. לגעת כולם יודעים היא היתה צמודה אלי עירומה כביום היוולדה הרגלים שלה מפוסקות כף אחת בידים שלו וכף אחד בידים שלה השוק שלה מונחת על השוק שלי מתחתי עוברת עוד רגל והרגל שלי בידים של אישה מולי היא מלטפת אותי ידים ענוגות נעימות עיניים מצועפות מבט מפתה העיניים שלו לא יורדות מהגוף שלה השדיים לידי מתנשפים קלות חזה גדול עסיסי היא מעל ארבעים והוא עם זווית קלה למטה פטמות חומות גדולות כמה סנטימטר ליידי הידים אינן מפסיקות לזוז עוברות מכף הרגל לשוקיים בשר רך וחמים הידים שלי מטיילות וידים אחרות מטיילות עלי היא פונה אלי מבטיה לי בעיניים נשיקה שואלת אותי.. ממשיכים ? (להמשיך או לא ???)

ריקו37

New member
../images/Emo132.gifכן או לא....

אני מביט בה היא דלוקה כולה האנדרנלין שלה משתולל ההורמונים כבר התשלטו על המוח הידים מטריפות אותה במבט מהיר יש עליה : יד על השוק יד משחקת לה בשיער יד על הגב ( זו היד שלי) ויד על הבטן נכנס לרגשות שלי מה אני מרגיש עם זה מזהה יד של גבר יד של אשה האם זה משנה לי איזו יד זו ? מי עומד מאחורי היד ? מרגיש את המבטים מרגיש את האנרגיה של האחרים ואיפה אני בסיפור הזה ... משהוא מלטף לי את הרגל משאיר בי שביל של אש וממני היד שלו עוברת עליה מלטפת אותה ברגל שלה קרוב לכוס האדום קרוב מאוד.... נוגע לא נוגע אני שולח את היד שלי לטייל גוף של אישה הגב שלה חם ונעים אישה בשלה , לא צעירה אבל היא חלקה ונעימה אני מרגיש איך היא מתמתחת למגע שלי מתמכרת לנגיעות מנסה לסובב את האיזורים שאני נודע בהם למקומות אחרים אני שומר מרחק רק בגב בצוואר מחזיר את הידים שלי אליה נהנה לגעת בה לא נהנה שאחרים נוגעים בה כל העיניים האחרות עצומות קול גרגור נעים עולה מהם ואני עירני ופיקח לא ממש בתוך העניין (מחכה לשמוע את הצד השני... מחכה לשמוע אותה)

רק איתך.

האנרגיות המדהימות של המקום מעורבבות באנרגיות החמות של שישה אנשים שתיים עשרה רגליים שתיים עשרה ידיים מעורבבים זה בזו ובזו ובזה יד נוגעת בירך בברך בחזה מתמכרת למגע לריחות לתחושות מסוחררת בתוך מעגל אנרגטי בתוך מעגל של תשוקות. ואתה שם איתי, לידי, מלטף.. מנשק.. כמו מגן עליי מעצמי. כמו נותן לי במה לסחרור, כמו פותח שער לשחרור. יד עולה ומטפסת זוג עיניים מביטות יד בשערות בוחשת וברגל ובגב כל כולי צמרמורת עונג מתמכרת למגע המטורף שקועה בתוך פנטזיה על מעגל של אהבה... שקועה בתוך בועה גדולה עמוק בתוך האשליה פתאום נשבר המעגל. זוג עיניים מביטות בי "אני הולך" אמרת... קצת חייכתי,עדיין מסוממת לא הבנתי מה קרה קמת! "לא נשאר פה"... ... אז נפרדתי יפה משפתיי החלומות ונשקתי לפנטזיה נשיקות חמות רכות. כל כולי אנרגיות מלאה באהבה, הלכתי אחריך. "תחזרי"אמרת לי"לא הורס לך את הערב". "לא הולכת!"התעקשתי "נו תלכי כבר,לא רוצה!" לא הלכתי, נשארתי איתך. אל האוהל אחריך. שכבנו באוהל. לא נתת לי לגעת לא רצית לחבק "רק תגיד לי..."התחננתי"מה הרגשת?...תדבר..." אז דיברת,ושיתפת.בקול של ילד מבולבל ורמזת שהרגשת.לא ידעת מה בכלל. אז שוב ניסיתי לחבק ולא ברחת לי פתאום וליטפתי את גופך ונשאבתי לחלום ונישקתי אותך... והנשיקה הזאת,רק של שני זוגות שפתיים היא הרעידה את כולי סוף סוף הרגשתי שנגעתי במשהו אמיתי אז עצמתי עיניים ונישקת אותי וירדת אל מבצר נשיותי. תשוקתי בערה בי אלייך שדים השתוללו בתוכי. וינקת את מיציי ושאבת את כולי כל כולך איתי והיית רק שלי. ואני הייתי שם איתך כל כולי רק בשבילך. וכל האנרגיות פתאום נפגשו כמו במגע אחד של קסם וכל חומות פתאום נפלו... שני גופות התערבבו זה בזו וזו בזה שני גופות רקדו לבד גב אל חזה וחזה אל חזה לשונות משתוללים ידיים מלטפות... עיניים מביטות... ומצאנו את הקצב זה שנועד רק לשנינו וגילינו את הקסם של ליהיות לגוף אחד של לגעת מבפנים... וכשגמרת בתוכי כששכחה הסערה כשהתחבקנו כל הלילה שנינו יחד בשמיכה. אז ידעתי,אז הבנתי שיותר מכל פנטזיה ויותר מכל תשוקה הכי מדהים ליהיות איתך.

למעלה