פסטיבל ערד....

פסטיבל ערד....

אני מחזיק בידי את התוכניה של הפסטיבל.. ודיויד אכן יופיע במצדה במסגרת הפסטיבל.. עדיין לא ידוע תאריך סופי אבל כנראה שזה יהיה ב-11 ביולי בלילה.. דיויד יארח את יהונתן גפן... עדיין לא ידוע אם מיומנה יצטרפו לבחונטוס.. פרטים בהמשך.. היום ברוזה נשמע מדהים בחימום של ווטרס.... וכל מילה מיותרת...

glitter8

New member
באה, באה!

ומשם היישר למצפה רמון לפסטיבל "ג'אז על המכתש" בניהולו של ידידי עופר פורטוגלי ! וכמובן כולם מוזמנים גם לשם 3 ימים ולילות של הופעות וג'אמים במחיר משעשע של 180 ש"ח

glitter8

New member
מתחיל לנשום-בתור נציגנו הדרומי...

עלייך מוטלת המשימה לעדכן אותנו בכל מה שקורה לגבי מצדה במעריב לא כתוב כלום

glitter8

New member
מה שבוע??

אתם ישנים שם בערד. עוד שבועיים וחצי ההופעה, אנחנו צריכים להיסגר על כרטיסים,הסעה , לינה לראות מי בא מי לא בא וכו' יש הרבה סידורים לעשות, יאללה, תתחיל להזיז תעינינים, ערד מקום קטן תשאל את הרכלנים המקומיים הם בטוח יודעים משו

אמממ..

אני אשתדל... רכלנים מקומיים? הם יודעים בדיוק כמוני.. עוד השבוע יהיו יותר פרטים.. זה כמעט ודאי כרטיסים מאיפה אתם מתכוונים לקנות..? אתם מתכוונים לישון פה?.. אני אעשה מאמץ...

glitter8

New member
טוב, אני אעדכן אותך

אנחנו ל-א י-ו-ד-ע-י-ם מהיכן לקנות את הכרטיסים כי עוד אין פרטים!!. לגבי לישון...ובכן, היות וההופעה מתחילה בסביבות 4 ואנחנו כבר באתר מסביבות 2 וחצי אז מי ישן בכלל, אבל בתור מי שמגיעה מהצפון הרחוק, ולוקח לי כמה שעות טובות של נהיגה עד לעין גדי או כל מקום אחר שנחליט להתנחל בו לפני ההופעה, , אני צריכה מקום מסודר להתקלח, לנוח, להתכונן להופעה, בקיצור, בשנה שעברה שרית ואני לקחנו חדר בעין גדי ,שם יכולנו להתאושש מהדרך, לאכול ארוחת ערב כמו בן אדם ולהרביץ מקלחת טובה לפני שכבשנו את ההר בריצה מטורפת... וזה פחות או יותר התכניות גם להפעם אלא בשאיפה בהרכב פורומי קצת יותר מכובד...

glitter8

New member
???

מה זאת אומרת באיזו הופעה היינו? תדפדף אחורה בפורום לתקופה של פסטיבל התמר היינו בהופעה של האיש ממצדה.

בפסטיבל התמר...

דיויד הופיע על המצדה... ואילו בפסטיבל ערד 2005 האיש ממצדה הופיע למרגלותיה... אני לא הבנתי באיזה הופעה הייתן, שתי ההופעות היו בשנה בעברה! הייתי בטוח שאת מדברת על ההופעה מפסטיבל ערד... 14 ביולי 05

אז ככה...

אממ... התקשרתי.. ביררתי.. שאלתי "רוכלים מקומיים"... ועל פי פרסומים לא רשמיים אך כמעט ודאיים המופע יתקיים ב-9, אור ליום שני... ולא כפי שאמרתי... (לי לפחות זה מצויין) עוד בהמשך..

glitter8

New member
ז"א בלילה בין ה-9 לעשירי

אם כך מתנה מושלמת ליום ההולדת שלי! אבל אז הבעיה מה אני עושה עד ה13 בו מתחיל הפסטיבל במכתש...

למעלה