פסטיבל עכו

קסומה

New member
פסטיבל עכו../images/Emo4.gif

הגיע היום המיוחל בו סוף סוף לקחנו את הילדות לראות את הגורים אצל אחותי... למראה הפלא, הבית לא הפוך (הגורים בקושי זזים מהמקום) הכלבה דואגת להם להפליא, והבנות שלי לא עזבו אותם לרגע.....כעבור שעה הוחלט, הולכים לפסטיבל עכו...אם כבר אנחנו בצפון, למה שלא ננצל את ההזדמנות? התארגנו, השארנו את הגורים עם אימם, ויצאנו לעכו (שניםםםם שלא הייתי שם). האירוע היה מאובטח בצורה מעוררת התפעלות. מלא שוטרים, בדיקות בטחוניות מקיפות, סיורים של שומרי העם, שוטרים על סוסים (מערב פרוע....חחח) כשהגענו לשם.......התאכזבנו!!!! נתחיל בהרגשה שרוב הקהל היה ערבי. לא שיש לי משהו נגדם, פשוט מעצם המצב השורר בארץ, השפה הזאת מתריעה אותי, מעבירה בי צמרמורת. הדוכנים היו דוכנים כמו ב- דלית אל כרמל, כמו בשוק (גם בתל אביב יש מקומות כאלה), דוכנים של אוכל (בעיקר של ערביי העיר), בגדים, תכשיטים, פיצ´פקעס. לא היה שם שום דבר ייחודי לפסטיבל, מלבד מופע אופרה משעמם ולא מושקע באחת הקשתות ברחבה. כעבור שעה, רצינו כבר לעזוב... לא הייתי אף פעם בפסטיבל עכו, אבל מה שהיה שם היה מתחת למצופה (לטעמי). בוקר טוב לכולם........

קסומה

New member
../images/Emo24.gif בוקר טוב נעמי

ה"מצב" בארץ גורם גם לחיי התרבות שלנו להתדרדר. וחבל. כן, הן היו מוקסמות מהגורים, העיקר שלהן היה כיף.

אכזבה אהה......

כקרייתית לשעבר, בכל שנה היינו הולכים לפסטיבל עכו. בשנים הראשונות עם ההורים ואחר כך עם חברים. כל שנה היינו בוחרים הצגה אחת מתוך המגוון הגדול, צופים ונהנים. ואחר כך כמובן הדוכני רחוב למיניהם, המאכלים הטעימים... באסה לקרוא שכמו כל דבר שהוא בעל ערך נוסטלגי מתקלקל עם הזמן... אגב, היית במרחק של 20 דקות ממני ולא הגעת... הפנקס פתוח והיד רושמת.

קסומה

New member
הביקור עוד יגיע......

קשרי משפחה לעולם לא דועכים........ מתי החג הבא?????????

למעלה