פסטיבל סרטים מי יודע איזה סרטים מוכרים השבוע בת"א כרטיס ב10 ש"ח? כמה עולה הזמנה מראש בכל אחד מהם?
ה השבוע מתחיל New member 21/10/13 #1 פסטיבל סרטים מי יודע איזה סרטים מוכרים השבוע בת"א כרטיס ב10 ש"ח? כמה עולה הזמנה מראש בכל אחד מהם?
D dw2322 New member 21/10/13 #2 סרט ב 10 שקלים גם אני גיליתי זאת היום. נראה שזה הולך להיות בכל בתי הקולנוע ביום חמישי. נחמד
ע עלה13 New member 22/10/13 #3 ואוו נהדר... תודה ובאמת מומלץ להזמין ברשת אם זה אפשרי בכדי להמנע מלחץ ותורים
A aviMalool New member 22/10/13 #4 האם לקולנוע לב בדיזינוף סנטר יש בעיה עם זה? האם לקולנוע לב בדיזינגוף סנטר נעלמה תוכנית הסרטים ליום חמישי מהאינטרנט, או שזה רק אצלי?
האם לקולנוע לב בדיזינוף סנטר יש בעיה עם זה? האם לקולנוע לב בדיזינגוף סנטר נעלמה תוכנית הסרטים ליום חמישי מהאינטרנט, או שזה רק אצלי?
A aviMalool New member 22/10/13 #7 אתמול לא היה לי עם מי לדבר, סה"כ נסיון אחד ניסיתי אתמול 5155*, אם אני זוכר נכון את המספר. בפתיח נאמר שהקופה עונה בשעות הפעילות. לדעתי הם היו צריכים להיות פעילים בזמן שניסיתי. לא ענו לטלפון, אז ותרתי.
אתמול לא היה לי עם מי לדבר, סה"כ נסיון אחד ניסיתי אתמול 5155*, אם אני זוכר נכון את המספר. בפתיח נאמר שהקופה עונה בשעות הפעילות. לדעתי הם היו צריכים להיות פעילים בזמן שניסיתי. לא ענו לטלפון, אז ותרתי.