פסטיבל יפ המלח

פנטופל

New member
פסטיבל יפ המלח

שנה טובה לכולם וחתימה טובה, האם זה רק במקרה שיש שני פסטיבלים גדולים באותו חודש? אמנם זו דרך נפלאה לקבל את השנה החדשה אך הבחירה תהיה קשה והאמת למה לבחור, אין אפשרות לעשות פסטיבל אחת לחצי שנה שנוכל להנות גם מעץ החיים וגם מעץ הדעת? או שיש כאן כוונה ברורה של נקיטת עמדה ויצירת טריז בן "קליקות" שונות וחבל אם אכן זה כך, כיוון שהשתתפתי בשני הפסטיבלים הקודמים ומאוד נהנתי אחד מהדברים היפים שם היה מגוון המורות ומקצועיות בה השתלבו מורות שונות ונתנו דוגמא לכח שיש באחדות נשים. ברור שגם שם לא היו כל המרוות הרי אין לכך סוף אך היתה באמת תחושת התכנסות ופירגון . השאלה בפני מה מעמידה אותנו בחירה זו?

amora

New member
גם אני מבולבלת../images/Emo12.gif

רוצה גם וגם.... הייתי בפסטיבל אילת ונהנתי ואני מתכוננת להרשם גם לשלישי. וכמובן שהייתי רוצה לחוות דברים שונים. אז למה שני פסטיבלים בינואר.מה הטעם? לעניות דעתי במדינה קטנטונת כשלנו אין מקום לשני פסטיבלים באותו נושא באותו חודש ,זה מביא את קהל הרקדניות התלמידות,המורות והחובבות למצב של בלבול ותהייה. מא רע בפסטיבל אחד בינואר והשני באביב? נא שיקלו את הדבר בכובד ראש.

רזלה

New member
מצטרפת לבקשה - האם אפשר לדחות

מסכימה עם כל מילה אני עכשו מעודדת את תלמידותי לנסוע לפסטיבל אילת, ואשמח לפרגן, ולבוא, לשלוח תלמידות ולעודד אותן לנסוע לפסטיבל נוסף.... .. אני בטוחה שכל סדנא או פסטיבל שפיפי מארגנת יהיו נהדרים ומעשירים עד מאוד. אבל בבקשה, האם אפשר לרווח??? לתת הזדמנות לאלו שרוצות גם וגם... פסטיבל באביב, בסתו או אפילו בקיץ - עונה שבה יש פחות שיעורים, יתקבל בברכה.
אוהב וחם לכל מארגנות הפסטיבלים באשר הן יעל

dorityeyni

New member
אמורה היקרה

אכן צדקת בדברייך כשאמרת שניתן לפזר את הפסטיבלים לאורך השנה, וליצור מרווחים נוחים גם לתלמידות הרוצות לקחת חלק בכל הפסטיבלים, וגם למארגני הפסטיבל שטורחים לארגן פסטיבל יפה ומוצלח ורוצים שתהיה השתתפות רבה. מה חבל... דורית ייני

הצועני 1

New member
ישבתי וחשבתי וחשבתי ורציתי להגיב

אם לומר את האמת עשיתי הרבה חושבים וקראתי את כל התגובות ואני עדיין מבולבל . הבעיה היא שנכון שיש מס' פסטיבלים בו זמנית , נכון שהמחירים זהיים אבל השאלה העיקרית היא מה המטרה העיקרית שלשמא כל אחד בוחר את הפסטיבל המתאים לו או לה . אין ספק שכל אחד מהם מציע אין ספור של שיטות הוראה , סדנאות , הופעות וכל פסטיבל נותן משהו אחד . אנני חושב שצריכה להיות מלחמת עולם מסביב לנושא וכל טענה שעולה נכונה לכאן ולכאו אבל כל אחד ואחת מהחברים צריך לעשות את החושבים שלו ולראות איפה ומאיזה פסטיבל הוא מקבל יותר ולפי שקול כזה או שיקול אחר לדוג': שיקול כלכי לבחור את הפסטיבל שלו . בכל מקרה לכל אלה שנוסעים לאילת סעו ותהנו לאו מכם שנוסעים לים המלח סעו ותהנו

למעלה