פסטיבל התמר

פסטיבל התמר

נחל זוהר: יום ג' 18.10 יהודה פוליקר: להיטיו מכל השנים – מבנזין ועד היום. "יום שישי", "משמרת לילה", "התחלה חדש", "עיניים שלי", "בכפיים" ועוד רבים.

ספי סול

New member
באגס...אהלן! יודעים על ההופעה אבל

נראה כאילו העתקת את זה מהודעה כלשהי...? ראית פירסום איפשהו? איפה???

נכון ספי

העתקתי את המודעה בדיוק איך שהיא מופיעה בפרסומים על פסטיבל התמר,בהם מצוין שמו של יהודה כמה וכמה פעמים.

ספי,זה בשבילך מהפירסומים של הפסטיבל

מופע פתיחת הפסטיבל בסימן 50 שנות התיישבות במועצה - יהודה פוליקר בלהיטיו מכל השנים.

ספי סול

New member
באגס שמעי...ישששששששששששששששששששששש

שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש...סיימת לשמוע כבר את כל הדיסקים??? ומתי התעוררת?

ספי סול

New member
כל הכבוד לך באגס...מקווה שבפול וולי

ווליום להדביק גם את השכנים באהבתך ליהודה...

ספי סול

New member
בתופים ובמחולות ובכפיים בכפיים תנו

לה קצב בידיים...עכשיו השמיעו את רומאיו בביצוע של יהודית תמיר ברשת ג', והמגיש אמר הלחן המדהים (בחיי, הוא אמר המדהים) של יהודה פוליקר

willo1

New member
חחחחחח בתופים ובמחולות?

willo1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif

אני רק שמעתי על זה ברשת ג'..

ספי סול

New member
ראיתי פירסום של הפסטיבל במעריב של

יום שישי, אני מודיע לכם קצת באיחור כי דיפדפתי במוסף של הבילויים ממש שניה לפני השלחתו לפח...זאת אומרת ממש לפני כחצי שעה... לכל מי שמילא ושלח...בהצלחה!!! עוד שעתיים ההגרלה

ההופעה...אחחחח איזה יופי של הופעה

יהודה נתן בר"ג.......................... והרבה גם בזכותכם קהל יקר ואוהב!!! תמשיכו כך...

ספי סול

New member
יאיר!!! איזה כייייף...בוקר טוב

וגם אני חושב שהקהל הוא חלק מההופעה ואכן הקהל בר"ג היה מדהים ואוהב ומת על יהודה!!! גם אני אוהב את ההופעות שהקהל משתף פעולה ולא יושבים ומסתכלים על יהודה כאילו היו בסרט... נראה לי שההופעה בפסטיבל התמר יהיה משהו בסגנון של ההופעה בר"ג...אתה מגיע לים המלח?

ספי סול

New member
יהיה אחלה...ועוד יותר מגניב אם כולנ

נגיע להופעה שוב, בהרכב מלא...אני כנראה אגיע יום לפני ואקים שם סוכה ויארח אתכם אחרי ההופעה בסוכתי...

למעלה