- יש הופעה מלאה בחינם של משינה באותו יום, וחוצמזה, שאני אוציא על עברי כסף??
R Rain Star New member 16/5/04 #21 ../images/Emo31.gif - יש הופעה מלאה בחינם של משינה באותו יום, וחוצמזה, שאני אוציא על עברי כסף??
A A N I g M A New member 16/5/04 #22 *נחנקת* אתה רציני בקשר להופעה של משינה? ד"א - כנרת וסרת שאלוווום. כנרת=חברה של סיווןשמארחת את סיוון כי סיוון הומלסית עד הערב (כשהיא תיכנס לשכירות)
*נחנקת* אתה רציני בקשר להופעה של משינה? ד"א - כנרת וסרת שאלוווום. כנרת=חברה של סיווןשמארחת את סיוון כי סיוון הומלסית עד הערב (כשהיא תיכנס לשכירות)
M mesh33 New member 16/5/04 #23 הם גם מופיעים באוניברסיטת בר אילן די בחינם..... 100 מטר בקו אווירי מהבית שלי!!!
N not myself anymore New member 16/5/04 #27 מרון (aka שוני ג'וניור) אם אין לי כוונות לטייל באיזור חורשת טל - אין סיוכי שבעולם שאני אגיע לאיזור רק בשביל יום סטודנט ולא משנה מי מופיע בו.... מלבד זאת רק מהחשש לפגוש בטעות בשוני דר אין סיכוי לראות אותי שאיזה שהוא אירוע רשמי של מכללת תל חי
מרון (aka שוני ג'וניור) אם אין לי כוונות לטייל באיזור חורשת טל - אין סיוכי שבעולם שאני אגיע לאיזור רק בשביל יום סטודנט ולא משנה מי מופיע בו.... מלבד זאת רק מהחשש לפגוש בטעות בשוני דר אין סיכוי לראות אותי שאיזה שהוא אירוע רשמי של מכללת תל חי
R Rain Star New member 16/5/04 #28 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחח......./images/Emo70.gif תומאשי - זה לא של המכללה, זה של אגודת הסטודנטים. (אה?) ודבר שני...שוני שולט
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחח......./images/Emo70.gif תומאשי - זה לא של המכללה, זה של אגודת הסטודנטים. (אה?) ודבר שני...שוני שולט