פסטיבל הפסנתר, ../images/Emo163.gif.
אומנם באיחור, אבל..קחו סרדין לפיצוי.
(סרדין מלכותי). רונה שימשה כהתחמקות המושלמת מסופ"ש משפחתי בביתה של דודתי הגננת, שכלל (מסיפורים) שירה בציבור, המון תופי מרים ודודים מארה"ב,
. בסביבות 8 וחצי הגענו לסוזן דלל, סרקנו את המקום, הטלנו מימינו ונכנסנו לאולם הקטנטן והאינטימי לשמחתי. דבר קטנטן החל גורע מהנאתי- חוסר מרווח,ברוחב של בדיד כתום, בשביל להכיל את רגליי, אך אין להתלונן, המקומות היו טובים למדי ורונה עולה, הו רונה.
הבור אהבה שקופה עדי רנרט, אותו אחד שאחראי בין היתר לפסנתר לקח פיקוד על החצוצרה. הקול שקורא לי הטריד אותי ,עוד לפני ההופעה, מה יעלה בגורלו של היקר לי (ולא, אין אני מדבר על אבי ביטר, שיצא בשלום משאיבת שומן נקודתית, בכל הגוף D
, חסרו לי הגיטרות נורא, אך התחושה האינטימית והתאורה המצויינת עשו את העבודה היטב. סיפור מגירה prison by the sea , רונה אמרה שמדובר בשיר חדש..המממ. אולי היא שכחה שהיא ביצעה אותי אינספור פעמים קודם,אחד המקסימים. גלויה רונה מזמינה את גידי לבמה: והגשם יבוא ביצוע לשיר הפורטוגזי שבוצע ע"י מיקה וגידי באחת מתוכניותיו. רונה וגידי השתלבו נהדר, כאן ובכלל. מי תרצי צלצל קטרוס הריקוד המוזר של הלב בכורה על במה+קישור לצלילי המוסיקה בסופו. גידי יורד, כנראה להטביע את יגונו בבקבוק עראק, או משקה אחר של אשכנזים, ומשאיר את הקהל עם סרעפת כואבת. רונה ממשיכה עם שיר חדש ספירת הבקבוק, בסיומו פלטתי מעין "אופס", אני מניח שיקח לי זמן להתחבר אליו, אם בכלל. מוזר.
לחיות נכון עשר שניות מבול
מיהו המיילל ברוח עיניים זרות השיר המקסים מההופעה האחרונה בתמונע, קיבל שם והצליח לעשות לי וואו נוסף, לקראת הסיום. wait -אדם מבצע את הבית האחרון,
. ההופעה תמה, פעם ראשונה שחוויתי מופע לא חשמלי של רונה, ואני חייב לציין שהיה מוצלח לגמרי, לצד מוזר. רונה הייתה יפה עד מאוד והייתה נוכחות מכובדת של חברי הפורום, שמחתי לראותכם. ביציאה הבחנו ביזהר אשדות שהיה עם ביתו (לפי הניסוח של זוהר. עדיף שביתו לא תדע מה ההיא זוממת על אביה.
). באחד מן הימים אני מניח שאאנוס את אדם שפלן לנגן לי בעירום על קסילופון, עדי רנרט, ניגן על משהו שדמה לאורגנית עם צינור מזגנים, והבהיל נורא אותי ואת אם הפנינה, דר. הסופ"ש המשיך בגבעתיים בבית הוריה של הוריה של דר, (שניהם דוברים יידיש, טרללי טרללה, אושר עילאי), ציורים בים ושיטוטים ברחובות ת"א. שבוע נפלא.
אומנם באיחור, אבל..קחו סרדין לפיצוי.