פסטיבל היין.. אני צריך פרטים דחוף.. מתי מתחיל, מתי נגמר מי מופיע.. מהר בקשה..
M MaorCS New member 24/9/02 #1 פסטיבל היין.. אני צריך פרטים דחוף.. מתי מתחיל, מתי נגמר מי מופיע.. מהר בקשה..
ר ראםJarasMan New member 24/9/02 #2 אממ אני לא מאמין יהיו מופעים ברמה.. שימי תבורי זה אחד השיאים של חגיגות היין אבל אם אתה אוהב טראנסים- אתה תהנה אם אתה אוהב יין- אולי גם תהנה חוץ מזה- יהיו הרבה דוכנים, ויהיה הרבה מה לקנות וכו´ סך הכל זה נחמד
אממ אני לא מאמין יהיו מופעים ברמה.. שימי תבורי זה אחד השיאים של חגיגות היין אבל אם אתה אוהב טראנסים- אתה תהנה אם אתה אוהב יין- אולי גם תהנה חוץ מזה- יהיו הרבה דוכנים, ויהיה הרבה מה לקנות וכו´ סך הכל זה נחמד
M MaorCS New member 24/9/02 #3 אין לי בעיה עם מה שיהיה שם.. אני רק רוצה להגיע לשם! ויעזור לי אם אני ידע מתי זה מתחיל וכמה זמןזה.. ? ? ?
אין לי בעיה עם מה שיהיה שם.. אני רק רוצה להגיע לשם! ויעזור לי אם אני ידע מתי זה מתחיל וכמה זמןזה.. ? ? ?
ר ראםJarasMan New member 24/9/02 #4 בשבע כבר כל הדוכנים יהיו פתוחים אבל לא יהיו כמעט אנשים תבוא בשמונה-תשע וזה מסתיים בשתיים עשרה- אחת יהיו אנשים עד שתיים ככה ואז חוזרים לשכונה.
בשבע כבר כל הדוכנים יהיו פתוחים אבל לא יהיו כמעט אנשים תבוא בשמונה-תשע וזה מסתיים בשתיים עשרה- אחת יהיו אנשים עד שתיים ככה ואז חוזרים לשכונה.