פסטיבל הזמר

ASH1977

New member
פסטיבל הזמר

מישהו שמע מה עלה בגורלו של הפסטיבל שתוכנן להיערך במוצאי יום העצמאות השנה? רק ביום ששי נודע לי שהפסטיבל בוטל (למרות שכבר התחילו לשלוח שירים לתחרות). אם נכון הדבר, הרי שזו שערוריה אימתנית, אין תמורה לאגרה ויועבר האירוויזיון לערוץ 2 לאלתר!!! לאחר 3 שנות עדנה, עושה רושם שרשות השידור חוזרת להיות לרשעות השידור, ואם זה אכן כך, זה ייפגע בעתיד גם בנוכחותה של ישראל באירוויזיון, ובייחס מזלזל בחובבי האירוויזיון (וכבר עברנו שנים כאלו).

Yaniv-DC

New member
תאוריית הקונספירציה?

אני חייב לציין שלדעתי האישית והבלתי קובעת, החזרתו של פסטיבל הזמר, היא פרי מוחו הקודל של אורי פורת, או בשמו האמיתי - האיש שאוהב חזרה לאחור, הייתה דוגמה לאיך אפשר לקחת ארוע נפלא, ולהרוס אותו במתכונת מחודשת. או במילים אחרות - זה היה רע-רע-רע. כמו ההחזרה של חיים יבין למבט, כמו ואם הוא לא היה מועף, הוא עוד היה מחזיר את תצפית, ואם לא - אני ינשוף.

TheShis

New member
יניב, ואתה עוד ממעריצי ערוץ 1...

אם בארזים נפלה שלהבת... . :) ולגבי אורי פורת - לדעתי הוא באמת אדם שחי בעבר (סדר גודל של ימי הביניים). כל כך חבל לי, שהתמונות שלו (ושל גדול צוררי הדור - אהוד אולמרט) מכערות את 2 העמודים הראשונים של חוברת האירוויזיון 99 שלי.

Yaniv-DC

New member
דברים שמעצבנים על הבוקר...

בוקר קשה, וזה מה שאני צריך לראות? מה אני, מעריץ של ביבי, שכל מה שהוא עושה/עשה/יעשה אני אגרגר אחריו? אמנם אני מרעננה, אך לא עוזי כהן... אני פשוט יודע להבדיל בין דברים טובים, לדברים רעים, בכל מקום, בכל תחום, על פי השקפותי. האמת, חבל שלא החזיר את תצפית

´מוחו הקודל´ ../images/Emo45.gif זה ענק!

אפשר להשתמש בזה? ברור לי שזאת פליטת מקלדת. בכל זאת.

Yaniv-DC

New member
ח´ ו-ל´ הן אותיות שנות, והמקלדת שלי

דוברת אנגלית בלבד, כך שההדפסה שלי עיוורת, ואני חוטא בלא תמיד לבדוק. לגבי זכויות השימוש - יש להגיש אפליקיישן בשלושה עותקים. הורוד נשאר אצלך, לתיעוד

למעלה