פסטיבל הג'אז באילת

Kodak997

New member
פסטיבל הג'אז באילת

נכנסתי לתוכנייה באתר ואני פשוט לא מבין מה קורה שם. http://www.redseajazz.com/program.htm מה הקטע עם הצהוב והירוק? ומה זה 1 2 3 4 ? חוץ מזה אשמח לשמוע המלצות. תודה.

דוייק

New member
אוקי

בתור אילתי מסור שאין לו עכשיו משהו יותר טוב לעשות
אז ככה הצהוב והירוק. שניהם כביכול "מסלולים", אתה יכול לקנות כרטיס אחד שמקנה לך כניסה לכל אחד מההופעות המודגשות בצהוב או ירוק, בהתאמה. 1,2,3,4 מספרי אולמות. כשתגיע לפסטיבל תראה שני אולמות גדולים אחד מול השני במרחק 200 מטר בערך. בין שני האולמות האלה יש מרחב גדול שבו יש אוכל שתייה וכל מיני freebies של נותני חסויות למיניהם. בזמן הפסטיבל יש לכל אולם ספונסר, והמספרים שלהם מתחלפים בקרלסברג, דיאט קולה, ישראייר, ומעריב. אלה הם הספונסרים הקבועים למיטב זכרוני. אולם דיאט קולה וקרלסברג הם אולמות 1,2 האולמות הגדולים אשר בהם מופיעים האומנים מחו"ל(בערך 1000 מושבים+-). אולמות ישראייר ומעריב הם האולמות הקטנים יותר(400 500 מושבים בערך)אשר בהם מופיעות הלהקות הישראליות. בנוגע להמלצות. המועדפים שלי מחו"ל כרגע זה כמובן הדואו של ג'ון סקופילד וצ'רלי היידן. חוצמזה, יש את סינדי בלקמן(המתופפת של לני קרביץ, צריך להיות מעניין). האימתי רוב ההופעות החוליו"ת שיש השנה מומלצות. את חלקם בגלל שאני מכיר ואוהב והשאר זה פשוט המלצות של חברים. אין ממש סיבה להמליץ, אני חושב ששוה לבדוק את כולן. בהופעות הישראליות, מומלץ בחום(!) הטריו של יותם זילברשטיין, האורקסטרה של ליבוביץ'(לא שמעתי מעולם) ורביעיית חגי רחבייה שמעלה איתו שורת נגנים מוכשרים כדוגמת אילן סאלם ויוראי אורון במופע שנקרא אהבה ברזילאית. נשמע טוב. עוד משהו?

Kodak997

New member
כן תודה, יש לי עוד כמה שאלות

1. זה בעצם אומר שכשקונים כרטיסים צריך להחליט אם הולכים על הירוק או הצהוב נכון? וזה רק ב"מונו פיקס" יענו אם קונים ג'אזהב ליומיים אין את ההגבלה הזאתי כן? 2. שווה לקנות את ה"ג'אזהב צעיר" על בסיס מקום פנוי? האם באמת לא נשארים מקומות? 3. אין בעיה לקנות כרטיסים בפסטיבל עצמו נכון? זה לא ייגמר או משהו.. אני טועה? 4. תודה על ההמלצות!

TGTF

New member
אהה

כן אתה צריך לבחור, לא בג'אז זהב רגיל/מונו/לימים מסוימים אין את ההגבלה הזאת. לפי דעתי לא שווה לקנות את הג'אז זהב צעיר עדיף לקנות את המונו ולבזבז עוד מאתים שלוש מאות שקל, אם יש לך אותם. זה פשוט כרטיס מבאס. אתה צריך לחכות בתור נפרד ונכנס בד"כ רק רבע שעה אחרי התחלת ההופעה ולא תמיד נכנסים.

Kodak997

New member
דווקא זאתי מההזמנות אמרה

שאין עם זה בעיה - אתה בטוח שלא מכניסים לפעמים? ואין בעיה לקנות כרטיסים בפסטיבל עצמו נכון?

Kodak997

New member
כשלא עונים אז אני שואל עוד פעם

תודה על התשובות והטפת המוסר.

בעיניי

זה גם לא רעיון טוב לקנות כרטיס על בסיס מקום פנוי. כלומר, לא זכור לי שמישהו נשאר בחוץ, אבל סביר להניח שתפסיד את ההתחלה של כל ההופעות הטובות באמת. חוץ מזה שאף פעם לא יושבים במקומות טובים. וגם כל הזמן עומדים בתור.. בעצם, הכל תלוי במה אתה רוצה. עבורך אולי זו האופציה הנכונה. אבל אם יש מופעים שמאוד חשוב לך לראות, המלצתי היא למצוא סוג אחר של מסלול, או לקנות להם כרטיס נפרד בנוסף. זה לא הגיוני שקיימת בעיה לקנות כרטיסים בפסטיבל עצמו מכיוון שרוב באי הפסטיבל לא קונים מראש, אבל אין לי תשובה ממשית לתת לך..

בשנה שעברה היו

מלא אנשים שקנו במקוםת אבל אני חושב שזה היה רק להופעות הפחות אטרקטיביות. עדיף לך להזמין מראש וללכת על בטוח.

ililb

New member
אני מוכרת כרטיסים מוזלים!

מי שמעוניין, מונופיקס במסלול הירוק, יש לי זוג כרטיסים, במקום 1200 שקל רק 900 לשניהם!!!! 054-5397155

Kodachi

New member
ג'אזהב צעיר - תשובה ושאלה

בשנה שעברה קניתי כרטיס צעיר ונכנסתי לכל הופעה שרציתי וגם היו לי מושבים בסדר גמור. נכון, מפספים חלק מההופעה, וגם לא יושבים בשורה ראשונה... נו, ממש ביג פאקינג דיל כשמסתכלים על ההבדלים במחיר. במופעים המבוקשים ביותר יש קצת דוחק ואפשר לפספס חלק יותר גדול מההופעה... פספסתי בערך חצי שעה מצ'רלי מינגוס ביג בנד והיו שם צעקות וריבים עם האבטחה שממש הוציאו את הכיף, אבל זה היה מקרה חריג מאוד. בקיצור כדאי מאוד אלא אם יש איזה מופע ספציפי שתמות אם לא תראה. ועכשיו השאלה, אם מישהו יודע, אני השנה בן 21, אני עדיין מספיק צעיר לכרטיס צעיר? והאם בכלל בודקים מה הגיל בעמדות המכירה? אני כבר לא זוכר.

למעלה