פסטיבל הבירה

מוצארט

New member
פסטיבל הבירה

אז איך היה לכם? מבחינתי הסאונד היה נורא ואיום. חוץ מזה? אווירה טובה, מקום מלא באנשים, היה כיף!

הגעתי בדיוק בשיר האחרון עם הלהקה שלך

היה על הכאפק אי אפשר להתלונן על הסאונד כי אתה לא משלם וגם כי זה סך הכל באר שבע.. למה שיביאו איש סאונד מקצועי.. צריך להגיד תודה שיש דברים כאלה בעיר הזו

wheel

New member
הלוו אתה

תיזהר לזלזל עוד פעם בבאר שבע, למה אני אמצא אותך ו... האמת היה ממש נחמד, נראה מה יהיה היום

מוצארט

New member
מנייאק!

למה לא באת להגיד שלום? שנים שלא ראינו אותך!! וחוצ'מזה, חברת ההגברה גם הרסה חלק מההופעה של שליחי הנשמה. ואל תשכח, אלו היו 'מזוז' בהגברה, החברה הכי נחשבת באיזור.

MegaMan

New member
שקלתי לבוא אחרי שגיליתי שלא בודקים שם את הגיל

אחרי שגיליתי שלא בודקים את עניין הגיל ,שקלתי לבוא ,אבל שמעתי על זה רק דברים רעים ולאף אחד לא היה גם כוח ללכת במילא -אז וויתרתי ....שמעתי שלא היו טעימות של בירה בחינם ,וגם שכל הבירות לקניה כביכול הן בירות שניתן למצוא בכל חור בעירנו (שהיא סוג של חור בפני עצמו-במצב הנוכחי)

דווקא היו טעימות

זאת אומרת אם ביקשת הביאו בכייף

סליחה על ההתבטאות.

וסליחה, בעצם לא ממש, אם חבר'ה ממזוז נמצאים פה. מזוז שווים לתחת. זה שהם החברה הכי נחשבת באזור זה מאוד עצוב וצריך לעשות עם זה משהו. הייתי ביותר מדי הופעות שבהן הייתה ההגברה של מזוז והבאלאנס תמיד היה זבל, כל פעם בעיות עם הכבלים שלהם, עם הבוקסות שלהם, אף פעם אין להם מספיק מוניטורים, והם עושים הכל באי סדר מוחלט. וגם כשיש בעיה הם מתחילים להילחץ ועד שהם פותרים את הבעיה הלהקה כבר יורדת מהבמה. הם בושה לאנשי הסאונד בארץ, יחד עם הרמה הכללית הלא מאוד גבוהה שיש בארץ. אגב, הייתי אתמול והיה חלש. אחרי חצי שעה כבר עפתי משם, גם כי היה ממש חם, וגם הייתי צריך לחכות שעה וחצי שדני סנדרסון יעלה וגם כי האווירה לא הייתה משהו. בתחילת השנה נהניתי הרבה יותר. הלהקה שהופיעה אתמול הייתה חמודה ממש למרות הכל, למרות שזה לא ממש הסגנון שלי, הם יושבים טוב ביחד, ולשתי הזמרות יש קול מצויין! אחח... יש לי חולשה לקול נשי, זה בעיה....

כל הכבוד למארגני האירוע ../images/Emo45.gif

אווירה באמת טובה , מלא אנשים מכל הסוגים והגילאים, מבחר לא רע של אוכל ובירות (למרות שראיתי רק 2 "מיוחדות"), מבחינת סאונד נשמע לי דווקא סבבה
כן ירבו !

למעלה