פסטיבל הבירה

פסטיבל הבירה

היום בלילה,למעשה הלילה השני.נערך פסטיבל הבירה העשירי בתל אביב.המקום גן צ'ארלס קלור על גבול ת-א יפו. אווירה מצויינת,בריזה מהים,המון המון בירה,וגם אנשים יפים וצעירים/ות. נכון אנחנו משוגעים על היוונית,ושם אין יוונית,אבל לישמוח ולחגוג.אנחנו יודעים. ובנוסף לזאת צריך לחגוג את המדליה הראשונה,של אריק זאבי.אז מזל טוב וחג שמח יאסו...תעשו חיים.

F a d i

New member
יאסו יוס מאס...תעשה חיים

ותשתה גם בשבילי ואולי נפגש בתחילת שבוע הבא כל טוב..

arik87

New member
אני לא בטוח שאין יוונית!

כי שנה שעברה בפסטיבל הבירה היה יוונית השנה אני לא יודע..אני הולך עוד מעט ואני יגיד לכם אם היה

orna44

New member
יוסי, אני הייתי שם אתמול

מלא צעירים וצעירות והמון רעש מהבמות השונות, אבל באנו במיוחד לבמת ה"גרוב" כדי להאזין ל"גרובטרון" המדליקים. על הדרך כבר שמענו את אלה שהיו לפניהם והיתה קבוצת נגנים מדליקה ששכחתי את שמם שניגנו מוזיקת כלייזמרים בסגנון פאנק/ג'אז וכו' ולפתע הם דפקו ביצוע אדיר ל"מיסירלו". מה תגיד?

1Yasoo1

New member
ואני הייתי על שפת ימה של יפו...

מקום קסום, צוק שמשקיף על הים דשא , פוטונים, מוסיקה רגוע ברקע..בירה ואוכל מעולים.. זה ליד המקום שנולדתי לפני...ממממ המון שנים....
פעם היה ליד המקום עמד בית חולים... הוא נהרס לפני הרבה שנים. אבל כל פעם שאני עובר אני רואה את הגדר ושער הברזל של הכניסה לבית..נולדתי 100מ' מקו המים בחורף רסס הגלים היה מגיע עד לקירות החצר... ותאמינו לי זה יפה כסיפור ..וזהו

למעלה