פסטיבל דוג'ו 2015 - רשמים

ש מים

New member
פסטיבל דוג'ו 2015 - רשמים

חזרתי עכשיו, אחרי פעם ראשונה באירוע הזה. אחרי 3 ימים מאוד אינטנסיביים (שלשום 2 אימונים, אתמול 5 והיום 3), במגוון אמנויות לחימה ומורים.
ראשית כל - המון המון המון תודות, ברכות וחיזוקים ליוסי - על היוזמה, האומץ, האהבה, המאמץ וההשקעה. איש נדיר, עם כח ורצון ולב גדול!
אני מודה שבתחילה הייתי מאוד סקפטי לגבי האירוע. חששתי שאשתעמם, שהרמה תהיה נמוכה, שיהיה משהו בסגון "הבומבמלות" ושאר השאנטי-פריקי למינהו. לתדהמתי, המורים שבשיעורים שלהם בחרתי להשתתף היו נפלאים, החבר'ה היו מאוד רציניים, לא היו בכלל שאנטי-פריקי ורוב האווירה היתה מאוד חברית, פתוחה ולימודית. האווירה והאירוע חשפו אותי לאמנויות שלא הכרתי וגיליתי שוב ש- "לא חשוב איזו אמנות לחימה אתה עושה, חשוב מי אתה". הלב - של הלוחם/המורה/התלמיד הוא הקובע ולא השיטה (וגם כי, ככל הנראה, תלמיד מושפע/מקבל השראה ממורהו, וכך ניתן לראות בתי-ספר עם "מאפיינים אחידים מסויימים").
אז - יוסי (וכל החברים החדשים) - אני מקווה להפגש שוב בשנה הבאה.

אני שמח לשמוע שההרגשה נותרה כשהייתה.

הייתי בפסטיבל לפני כשמונה שנים, והתיאור שלך היה מדויק גם לפעם ההיא.
לצערי לא יכולתי להגיע, אבל אני מקווה מאוד ששנה הבאה אצטרף לחגיגה.

ש מים

New member
הגדולה של יוסי

אני מניח שרובכם מכירים ונתקלתם בתופעת ה- "שלי גדול יותר". התופעה מאפיינת בעיקר טירונים/חדשים וצעירים בתחום אמנויות הלחימה, אבל לצער כולנו יש גם וותיקים ומנוסים שחולים בה. הופתעתי לראות שבפסטיבל היא כמעט ולא נראתה. כששאלתי את יוסי על כך ("איך זה ייתכן?") התברר לי שהוא מסנן דק-דק את המורים המלמדים בפסטיבל, כדי למנוע מאותם כוחניים ויהירים להסתנן פנימה. על כך גדולתו העיקרית בעיני, ועל כך עיקר התמיכה שלי (וזו הסיבה שאני כל כך ממליץ, ואמשיך להמליץ, על הפסטיבל).
להתראות בשנה הבאה

למעלה