אממ....למרות שאני שומרת אני אקח....חחח....
T The Macker Girl New member 10/6/04 #24 מה שתגידי... ../images/Emo5.gif אבל זו אשמתך. את ננעלת על גלידה. מה קרה לשקל או בלון?
H Hypnotic Poi§on New member 10/6/04 #25 תגידי את דפוקה??? איזה שטויות!!!!!!!!!!11 שקל זה רק שקל ובלון זה 25 אגורות את יודעת כמה עולה היום גלידה????????....... מנוולת
תגידי את דפוקה??? איזה שטויות!!!!!!!!!!11 שקל זה רק שקל ובלון זה 25 אגורות את יודעת כמה עולה היום גלידה????????....... מנוולת
T The Macker Girl New member 10/6/04 #26 אז תגידי שאת רוצה להשקיע בי כסף! יש המון דיסקים שאני מוכנה לקבל
H Hypnotic Poi§on New member 10/6/04 #29 קודם אני אקנה לעצמי... חוץ מזה אני כבר חייבת לך דחסק י'חמדנית!
T The Macker Girl New member 10/6/04 #31 כן, אבל עד שה"דחסק" של מוק ייצא יש מלא זמן... מה, לא תוכיחי את אהבתך עד אז?
פ פיטפיט New member 10/6/04 #39 העיקר הכוונה../images/Emo8.gif ייייייייייייייייייייייייייייייששששששששששששששששששששששששששששששש!!! צליל אוהבת אותי... כיף לי!!!!(וזה לא בציניות)
העיקר הכוונה../images/Emo8.gif ייייייייייייייייייייייייייייייששששששששששששששששששששששששששששששש!!! צליל אוהבת אותי... כיף לי!!!!(וזה לא בציניות)