פסטיבל בשקל!!!

The Macker Girl

New member
פסטיבל בשקל!!!

מופיעים: בוטן מתוק בקרקס, איזבו, מירב סימן-טוב, אתי אנקרי, אחינועם ניני, הדג נחש, מרסדס בנד, יהלי סובול, חמי רודנר, שמעון בוסקילה, מוקי, זהבה בן, תומר שרון, יזהר אשדות, נדב אבוקסיס, ג`ולייטה, חיים אוליאל, טיפקס, אהרון רזאל, סגול 59, רינת בר, מסיקה, רמי הויברגר, לא רואים ממטר, מה קשור, לירון תאני, הדורבנים. תאריכים ומקומות: 14/6 - פארק הבנים, בית שאן 16.6 - אמפיתאטרון חוף הים, בת ים 21.6 - גן אשכול, שימונה 23.6 - כיכר האירועים פסגת זאב מזרח, ירושלים האתר של פסטיבל בשקל: כאן.

The Macker Girl

New member
וכדי לחסוך שאלות, הנה רשימה מדויקת:

מופיעים בבית שאן: מירב סימן טוב, אחינועם ניני, הדג נחש, בוטן מתוק בקרקס, אתי אנקרי, איזבו, חיים אוליאל. מנחים: רמי הויברגר ולירון תאני. מופיעים בבת ים: שוטי שז"ר (???), מרסדנס בנד, מוקי, יהלי סובול, חמי רודנר, רביד גואטה, זהבה בן, שמעון בוסקילה. מנחים: "לא רואים ממטר". מופיעים בדימונה: תומר שרון, שקופיות, מוטי כהן, יזהר אשדות, טיפקס, ג'ולייטה, חיים אוליאל, הדג נחש, נדב אבוקסיס. מנחים: תומר שרון. מופיעים בירושלים: אהרון רזאל, סוסיתא, סגול 59, מסיקה, עברי לידר, LIVE AUDIO SOUND, הדורבנים, רינת בר. מנחים: "מה קשור?"

ליליו

New member
בקשר לשוטי שז"ר...

זו כיתה מבית ספר שלי!!! פשפוט זכו בפסתיכון {אם אתם יודעים מה זה}. קיצר הם כנראה ישירו רק שיר 1!

The Macker Girl

New member
היי, אתה - תתנהג יפה!

אתה חייב לי, עניתי על השאלון שלך

choul

New member
צודקת...

אבל זה בכל זאת בהודעה הראשונה! לא?

choul

New member
התבלבלתי

את צודקת וגם היית צריכה לרשום את הלינק כדי שלא ישאלו עוד שאלות

זה הולך ככה....

פעמיים הצעתי לך גלידה- ודחית אותי
ואיך אומרים פעם שלישית - זה גלידה
ואת לא רוצה גלידה ממני אז יש פה בעיה חמורה. חחח.... משחק מילים מעוות שבטח רק אני אבין.

למעלה