פסטיבל בשקל- מידע

sig sigalon

New member
אוף אני בקורס מד"צים...../images/Emo4.gif

וזה גם רחוק =( יש פה עוד מישו מבני המושבים והולך לקורס במקרה?...

sig sigalon

New member
ממ...

אזור מרכז ככה... זו מועצה די גדולה... יש חלק על כביש לטרון אם את מכירה ויש חלק ליד ביל"ו ורחובות... קיצר יש כל מיני מקומות-קפיש? אבל נראלי שאנחנו מחוז דרום, מה שדי מוזר כי אנחנו במרכז הארץ... אבל חפיףף=)

Black sheeeeep

New member
סופסוף בוטן חוזרים!

למה אין במודיעין?! איזה עיר מסכנה... דפקא בעכו ובערד- הכי רחוק הופעות הכי שוות... קקה.

Amit Remmus

New member
מה מסכנה מה?

כל יומיים יש לכם הופעות של הפרברים ושל הטרופרים. זה הרבה יותר ממה שלנו יש בקריות..

והרבה הרבה יותר ממה שיש לנו

בפתח תקווה אף אחד לא בא, פשוט אף אחד אף אחד! גם אנשים לא מוכרים לא מתקרבים לפה! פשוט מעפן, אני צריכה לשלוח עצומה לעירייה או משהו.

Amit Remmus

New member
חח אצלנו יש עוד בעיה..

מי שלא גר בקרית חיים גם לא יודע הופעות שיש, כי חוץ מקרית חיים אין מודעות בשום מקום..

אז שיפרסמו ../images/Emo6.gif

אצלנו באמת שאין הופעות, בכלל אין. פשוט לא באים, אף פעם. לראש העין באים, שזה פי אלף יותר חור. יש לנו המון תושבים, ואני לא מבינה למה זה צריך להיות ככה. רק עכשיו שמתי לב. זה ממש חרא.

ס ו ל ר ו

New member
שאלה.

מישהו יודע באיזה שעה מוקי מופיע בפסטיבל בשקל, בעכו? ~חשוב מאוד~

אתם מזכירים לי את הילד של קופ"ח

כללית! למה? למה? למה? למה? למה? אני אנסה לברר

SuperMori

New member
אני שונאת אותם ;[

עברי ומוקי באותו יום, באותו מקום, בשקל! שקל!!! אבל בעכו. כוסאמק!!! לא יכלו לתקוע את זה יותר רחוק מהחור שאני גרה בו?! דאמט! אוף נו ;[ חיי תמו. -יורה בעצמי-

לא חבל עלייך?!?!?!?

את יודעת שברגע זה אני אמורה להודיע לתפוז שאת איימת על התאבדות בפורום!!!!
תחזרי בך!

SuperMori

New member
לא חוזרת ולא חוזרת!

תדווחי! אולי אז נארגן איזו עצומה שיקרבו את זה לת"א או משהו :| או יותר טוב, מהפחד שאני אתאבד תפוז יארגנו לי הופעה פרטית של שניהם! :|

../images/Emo11.gifחחח אוקיי אז גמני מאיימת

אם מוקי ופרוסט לא באים לבית שלי עכשיו אני מתאבדת בקפיצה מהגג

למעלה