vmax ביתק את בתוליי...
פעם ראשונה בחיי שהורכבתי ! היה טוב מאוד... כבר בחמש מאות מטרים הראשונים המחשבות האיצו יותר ממקסי (האופנוע), אז אשתף אתכם ולאו דווקא בסדר כרונולוגי. וואאווו, מנוע כזה באופנוע שטח... עכשיו אני מבין כמה הכבישים של מע"צ דפוקים, ידעתי אבל לא התנסיתי. כל מהמורה עברה במהירות האור מעצם הזנב לשיניים, השיניים נקשו ורק לאחר כמה דקות הבנתי שזה עובר מהכביש. התאוצות מדהימות, עצמתי עיניים לרגע והיינו בעיר אחרת, איפה זה יכול לקרות עם האוסטרי ?! vmax הוא המגן רוח הכי טוב, לפישוק כזה לא חשבתי שאני יגיע, הרוח פשוט פותחת את הרגליים. הקסטל על 170-180 מי היה מאמין שאפשר להגיע לזה, גדול... מזל שהיתה שם משענת ושהיא מחוזקת טוב לשאר האופנוע. תופעה שהמיסה את ליבי... הבחור פשוט אוהב את האופנוע שלו וממש הרגשתי את זה כל הנסיעה. גם אני אוהב את האוסטרי אבל אני לא חושב שברמה הזו, הוא פשוט אוהבאת האופנוע, כל הכבוד vmax פשוט תענוג, אין מילים. המון תודה לך על הטרמפ החלומי, רוב הדרך חזרה הייתי שרוי בין עיניים עצומות לתרדמה מוחלטת. החיוכים הטפשיים שנמרחו לי על הפנים בתאוצות ובסלאלומים. צר לי על המעורבים בתאונה שעברנו בדרך, לא מחזה נאה בכלל .סעו בזהירות תמיד ותהיו חכמים. שנה טובה מלאה פינוקים וחלומות מוגשמים. איזי אולי במקום ה-1000R תקנה משהו לשטח מכספי המועדון ?!