פסטיבל בראשית

כן, הודעתי לאמא שאני בחג לא בבית+

זה לא עוד הרבה זמן!!! זה עוד חודש כזה...=/ אתם קולטים שעוד שבועיים ביצפר????????????????????????? פאקא!!! שנה אחרונה בשבילי!!!!!!!11111 =/ קיצר כן כן אנחנו הולכים להיות שם מי עוד בא? **חברה שלי הכי טובה הולכת להיות באיביזה כשיש את בראשית והיא לא תהיה איתי...=(

הייי!! הם עושים את זה השנה בסוכות!!

חשבתי בראש השנה!!!! =/ וווואאאיייי איזה באסה...=/ טוב לא קשור לבאסה אבל איזה מעגניב יש מצב שחברה שלי תוכל לבוא איתיייייי =) ya man!!!

ואאאאאאאאאאאי

איך בא ליייייייייי אבלללל.. אבלבלבלללבבלבל..זה כנראה יצא על החג עצמו..ואני דתייה..אז בעסה.. ניסיתי לברר עם אמא תתאריך המדויק ומתי זה יוצא...אבל אני לא מצליחה...בעעעעעעעסה... חפיפ..

../images/Emo121.gif וואלה?

אני לא הדתי היחיד בפורום?
רואה את העלה על הראש שלו? זה לא עלה...

Tom50

New member
אני מנסה......

מעכשיו לשכנע את החברים שלי לבוא \:........ אבל לא בראש שלהם לבוא למקומות מלאים באנשים...... הם תן להם לשבת באמצע שום מקום עם נרגילה והם הכי מרוצים בעולם....... אבל חפיף בטוח יהיה איזה 2 שיירצו.....אני 100% בא!!

דווקא בראשית לא כזה עמוס...=/

בוא נגיד יחסית לבומבמלה...=/ אויייש הבומבמלה... טוב אבל שטויות, כמה שיותר אנשים=יותר שמח... אפילו התחברתי שם עם כמה פליליים...היה כיף איתם...אנשים טובים! =)

עדייייייייייייייי

(זאת שיר) אין לי פלא' אז אין לי מתספר שלך! תביאי אותו... (פלא') מתי אתם יוצאים?

תתתמר

New member
כמה עולה? מי מופיע?

פשוט הפסטיבלים הולכים ומתמסחרים מפסטיבל לפסטיבל..... שווה בכלל לבוא? אם זה הולך להיות כמו הבומבמלה לא נראה לי אני אלך....

אין לי מושג מי מופיע...

עד סוף אוגוסט זה עולה 130...אח"כ 160 נראה לי...ואז יש איזה תאריך שממנו זה עולה 180...

תתתמר

New member
כמה עולה? מי מופיע?

פשוט הפסטיבלים הולכים ומתמסחרים מפסטיבל לפסטיבל..... שווה בכלל לבוא? אם זה הולך להיות כמו הבומבמלה לא נראה לי אני אלך....

למעלה