פסטיבל בנמל יפו

The new me9

New member
פסטיבל בנמל יפו

מישהו היה בפסטיבל קסטרו בנמל יפו?

עד מתי זה?
איך מצטרפים לסיורים?

עלה13

New member
זה פתוח לקהל בנמל יפו...

אומני רחוב ומעצבים מציירים על קירות האנגרים וקונטנרים שהוצבו במקום וגם יש תערוכה פתוחה באחד האנגרים שכוללת גם מכירת חולצות ובסמים, העבודות הגדולות מהממות הייתי מס' פעמים לתעד אותם עבור נאתר שלי, התצוגה באנגרים עד ה19 לחודש, אני מניח שציורי הקיר הגדולים ישרו לתקופה מסויים, אחת העבודות משנה שעברה שרדה עד לשבוע לפני פתיחת הארוע השנה.

The new me9

New member
סיורים לבד בת"א

נמצא מחר כל היום לבד בת"א.
מכיר את העיר באופן כללי. אבל בא לי לעשות סיורים שאני בד"כ לא עושה.

מקומות שבד"כ לא מגיעים אליהם.
אני נייד עם תל אופן.

אני יודע שיש סיורים של http://www.neweuropetours.eu/

חשבתי ללכת לארוחת בוקר ברוטשילד.
לשבת עם הלפטופ סתם באיזה פארק.
בירה בצהרים.

המלצות למסעדות צהרים - זולות וטבות?
איפה יש נקודות Wifi חינם בת"א?

אולי לנסוע לתצפית של יפו על ת"א.

יש מקומות נוספים שכיף לטייל בהם? תצפיות יפות על העיר (אולי צפון העיר)?

אין לי רעיונות קונקרטיים. כל הצעה שתתנו תתקבל בברכה.

down under

New member
הפארק החדש שמדרום לנמל יפו

שוב, דרומית לנמל יפו. פארק חמוד שמומלץ לרכיבה של דקות אחדות באופניים.
בירה זולה יש בוולפנייטס שבלילינבלום פינת נחלת בנימין (יש להם גם המבורגרים מעולים!).

אפשר לרכוב לאורך הטיילת מנמל ת"א לנמל יפו, בכוון הזה זה ירידה קלה ככה שקל יותר לרכוב.

מומלץ גם להשקיף על העיר מאזור מחלף רוקח של האיילון בקטע שיורד מאונ' ת"א.
אחלה תצפית של נוף אורבני הן של ת"א והן של ר"ג, גבעתיים ובני ברק (כן, יש די הרבה גורדי שחקים גם בב"ב).

ממליץ לך בחום להכנס לאתר "תל אביב במבט חדש" ולהכנס ללשונית תצלומים.
שם תראה תמונות מכל מני פינות חמד שבעיר, כך שבקלות תקבל השראה לביקור בכמה מהן.

שד' ההשכלה וכל האזור המתפתח של הגדה המזרחית של האיילון (רח' יגאל אלון) ושכונת בצרון הם גם
כן מומלצים.

עלה13

New member
לרוב בתי הקפה בתל אביב...

יש אינטרנט על חוטי חינם, אפשר לבדוק בעיריה היכן מוצב נקודות גלישה חינמיות, אך זה עדיין בשלב פיילוט, אוסיף כמה המלצות.
עם אתה מתכוון לעשות את הסיור השבוע, אז היום ומחר יש את פסטיבל טעם העיר בפארק הירקון.
מרכז העיר הוא די מפותח ומאפשר סיור בטווח קצר די ממצא, כיכר כרבין (גן העיר), כיכר התזמורת, כיכר הסינמטק, מרכז גולדה, מאפשרים סיור מדהים בהליכה וברכיבה שמספק מס' שעות מהנות שיכולות לכלול ישיבה באחד מבתי הקפה, צפיה בסרט במס' בתי קלנוע (גת, שלוש בתי קולנוע בית ציוני אמריקה, שלוש בתי קולנוע בסינמטק ובית קולנוע במוזיאון תל אביב), כניסה למוזיאון.
תצפיות מעבר ליפו והגיבהה מעל רוקח יש בפארק וולפסון, מה שמבאס שלא ניתן לעלות למגדל התצפית הגבוהה, הוצבו בה אנטנות ומצלמות ואיש חסון שלא מאפשר עליה וחבל, ניתן לצפות ממנה על כל המטרופולין של תל אביב, אבל הנוף מראש ההר ומהתצפית הנמוכה בו נותנת תצפית ראויה.
ריכה מרינדינג צפונה לאזור תל ברוך, בדרך חזרה הנוף לעיר ולמגדלים קסום.
ישיבה על גדת הנחל הדרומית בקטע שבין אבן גבירול לנמיר בנחל הירקון היא חוויה מדהימה, אפשר לשלב עם ביקור בטעם העיר שבפארק הירקון, או ישיבה באחד מבתי הקפה ביבודה המכבי.
אני אוהב את כיכר המדינה, נוף המגדלים ממנה הוא היפים בעיר, לא לפספס אולי את אחת הגלריות היחודיות בעיר "זימרק" ה' באייר 58 על מפלסיה, שלוש מפלסים, עיצובה היחודי מבחוץ ומבפנים במרקם הכיכר והעיר, כיום מתקיים בה יריד "צבע טרי" ובה אוספים ותערוכות באומנות מודרנית.
שכונות פלורנטין, נגה, רמת השרון (ברזילי, לבונטין, החשמל), מונטיפיורי, הם שכונות שכדאי שלא לפספס בביקור בעיר, השכונות גדושות באומנות רחוב, גלריות לאומנות, בוטיקים של מעצבות, בתי קפה ואווירה נעימה.
אם תגיע לשד' רוטשילד, מומלץ לבקר בכיכר המלך אלברט, בית הקפה היחיד שפועל כעט במרכזה יכול לספק שעה של הנאה משתיית קפה, או ארוחה, גלישה וצפיה בכיכר היפה בעיר בעיני.

למעלה