אלי שלום
לפני כמה שנים, בהיותנו (אני וחברי לצמד) צעירים ורכים הגענו למועדון הופעות/ אמנות מסויים שאני לא זוכר את שמו קרוב לתחנה המרכזית הישנה בת"א ליד רחוב הרכבת אם אני לא טועה איפושהו...שאלתי מישהו שם על הופעות בלוז והוא אמר לי שהמקום מארח אמנים ושמך עלה בתור מארגן או אחראי...אני מקווה שהזכרון שלי צלול. מאז הופענו בכל מיני מקומות בשרון בייחוד אך בתל אביב למעט המייקס פלייס שאני לא אוהב כלכך אין מקום לאמנים צעירים בתחום הבלוז לתת מעצמם. יש גם את הג'אם בשבלול אבל מביקור שעשיתי שם לאחרונה הבמה פתוחה יותר לחובבי ג'אז ואני חושב שהמפוחית שלי לא קיבלה מקום של כבוד לאור העובדה שהועלו שלושה סקסופוניסטים וטורמבוניסט אחד לפני למרות שאני הגעתי ראשון, הכרזתי על הגעתי ואני לא זוכר רשימת ממתינים...ככה שקיבלתי עצבים ולא עליתי. האם אתה מכיר עוד מקומות, יותר אינטימיים אולי, עם במה קטנה ואנשים עם רצון לשמוע ולהשמיע מוזיקה סטייל דלתא בלוז ואולי טיפה השפעות של שיקגו..כמה שצמד יכול להפיק משיקגו. אגב שמי אורן, אני מנגן מפוחית בלוז דיאטונית שבע שנים בהשפעות של סוני טרי וג'יימס קוטון כאשר שותפי מנגן על אקוסטית ועל רזונייטור, בייחוד אנחנו עושים חומרים אקוסטיים של סוני טרי ובראוני מקגי (כמעט כל הרפרטואר), ג'ון לי הוקר, מעט בלוז של הדורס, דילנים ספציפיים ומעט סקיפ ג'יימס. אנחנו מנגנים שבע שנים יחד עוד מהתיכון ואני אובד עצות כבר לגבי מקומות להופיע בהם. אנא תגובתך,