פסטיבל בלוז פולק מישהו הולך לפסטיבל "jacob's ladder" ?
J jethro tull New member 14/4/03 #3 כמובן. זה בחוף גינוסר בכינרת בתאריך 2 ו 3 במאי וזה עולה בסביבות 160 ש"ח לאדם, תחפש את האתר שלהם jacobsladderfestival יש שם הופעות חיות של קאנטרי פולק ובלוז
כמובן. זה בחוף גינוסר בכינרת בתאריך 2 ו 3 במאי וזה עולה בסביבות 160 ש"ח לאדם, תחפש את האתר שלהם jacobsladderfestival יש שם הופעות חיות של קאנטרי פולק ובלוז
A adiluz New member 15/4/03 #4 אני הלכתי כבר שנתיים אבל האמת היא שקצת נמאס לי ורוב חבריי לא הולכים השנה כך שלא ממש בא לי ללכת. זאת שנה ראשונה שלך?
אני הלכתי כבר שנתיים אבל האמת היא שקצת נמאס לי ורוב חבריי לא הולכים השנה כך שלא ממש בא לי ללכת. זאת שנה ראשונה שלך?
J jethro tull New member 19/4/03 #6 הייתי שם שנה שעברה בפעם הראשונה, היה ממש כיף ואני בפירוש לא מהקהילה האנגלוסכסית, הלכתי עם החבר והיה כיף
הייתי שם שנה שעברה בפעם הראשונה, היה ממש כיף ואני בפירוש לא מהקהילה האנגלוסכסית, הלכתי עם החבר והיה כיף
C Chocoholic New member 15/4/03 #5 אני מתלבט אם ללכת או לא. בעיקרון זה יומיים ואין לי כוונה להישאר כל כך הרבה, אלא רק חצי יום. האירוע בראשונה משמש כמפגש של הקהילה האנגלוסכסית ואני חושש להרגיש קצת לא שייך... מצד שני, יהיה חבל לפספס כמה מהמופעים שם.
אני מתלבט אם ללכת או לא. בעיקרון זה יומיים ואין לי כוונה להישאר כל כך הרבה, אלא רק חצי יום. האירוע בראשונה משמש כמפגש של הקהילה האנגלוסכסית ואני חושש להרגיש קצת לא שייך... מצד שני, יהיה חבל לפספס כמה מהמופעים שם.