פסטיבל אנימה ומנגה! AnimeCon 2007!

A n d e r

New member
פסטיבל אנימה ומנגה! AnimeCon 2007!

אנחנו גאים להכריז על פתיחת אתר פסטיבל האנימה השלישי אנימה קון 2007! היכנסו עכשיו לפרטים נוספים והרשמה מוקדמת! www.animecon.org.il

Lust chan

New member
וואו.. פשוט.. ואוו$%^$%^$%../images/Emo135.gif

אם כל הפעילויות המדוברות אכן יתקיימו, אני מאמינה שלשם שינוי ה45 ש"ח לכניסה לא רק שיהיו שווים את זה, אלא.. פשוט.. וואו. סוף סוך אני רואה רצינות ומקצועיות בארגון. השארתם אותי בלי מילים, קבלו ח"ח. הצלחתם לעשות אותי מאושרת- וחסרת מילים. *אני _כ"כ_ הולכת להתחיל לטייל עם כלבים בשביל שיהיה לי כסף לממן את הקוספליי, ממש גרמתם לי לרצות להיות שם איתו ^_______^*

Hikaru

New member
הדף הזה יתעדכן במשך כל ההכנות

לפסטיבל. יתווספו לזה עוד *הרבה* דברים. יש עוד הרבה זמן לפסטיבל, אז מעט סבלנות בבקשה!
~

Lust chan

New member
יאיי X3../images/Emo135.gif

איך אתה רוצה שתהיה סבלנות כשיש את כל הדברים האלה? זה גורם לי לרצות שכבר יהיה פורים XD

mikokikyo

New member
משהו לא בסדר><

אני לא מצליחה לנווט אל האפשרויות, ברגע שאני מנסה ללחוץ על אחת מהאפשרויות שבתפריט (משתתפים, פעילויות) הדף עובר הצידה ואני יכולה לקרוא רק את העידכונים, את האנגלית ואת התודות>< מישהו, הלפ?

Sakura Kinomoto

New member
ואאאההה!!!!

זה בטח יהיה היומולדת הכי טוב שלייי!!! *מאושרת* זה ביומולדת שליי!!!זה ביומולדת שללייייי!!!^O^ *אושראושר* אני אהיה ההארוהי הכי קטנה ומאושרת ומקפצצת שיש^_^

מית צאן

New member
זה במומו שלך?$%#!%$!@../images/Emo119.gif

ולא ידעתי?#%$#@^%&@$%$!#%^ חוצפה ובושה~~ עוד סיבה למצוא עבודה במהירות האפשרית! שיהיה לי כסף גם לקנות לך מתנה>< סעמק, ישלי רק איזה 300 ש"ח בארנק ואני חיעיבת לקנות ל3 בנות פה מתנות>< (מחפשת עבודה במהירות האפשרית)

מית צאן

New member
תאמיני לי,../images/Emo119.gif

את ממש לא רוצה שאני אצייר לךOO; ואני כן אקנה לך משהו>< בגלל שאני מרוששת זה יהיה קטן;; אבלאבל זה עדיין משו>< ושתקי>< את חמודה וראויה למתנה~*.*

Mana Sama

New member
אומייגאד אני אוהבת אתכם!!

הפעילויות כלכך מגניבות! כל הכבוד על ההשקעה,אתם נסגדים! 3333>

למעלה