פסטיבל אישרה../images/Emo68.gif
אני מודה - הקונספט היה מוזר הגענו ב13:00 ההופעה החלה ב14:00 מזל שאיה היתה ראשונה כל זמרת עולה בהפרש של חצי שעה הפסטיבל למעשה נמשך עד 22:00 בלילה שב23:00 יש הופעה של יעל דקלבאום ורונה קינן מיותר לציין שאת רוב הזמרות לא הכרתי גם לא נשארנו עד תום הפסטיבל מקפיאים שם בלבונטין למוות
איה הגיעה לפסטיבל ללבונטין בסביבות 13:15 השירים שהיא שרה היו: התחילה עם מה יהיה איתי אימא, אחר כך אתה זורם אצלי בדם (מתן אפרת בקהל משתגע
) , נומי (הסבירה לקהל לפני שזה שיר לילד שעוד אין לה), אחר כך שרה את האישה עם השקית
והסבירה כי אם רונה היתה בפסטיבל היתה נהנית אבל לא נמצאת וסיימה עם השיר אל תאמיני השירים היו בגרסא אקוסטית רק היא ואיתמר גרוס וזה היה מוזר לי קצת כי מתן אפרת וגיא תובל היו בקהל- ליוו זמרות אחרות ישר אחרי איה עלתה יעל נחשון, איה נשארה לשירים שלה ואף צעקה לה יעל תעשי לי ילד
אני מודה - הקונספט היה מוזר הגענו ב13:00 ההופעה החלה ב14:00 מזל שאיה היתה ראשונה כל זמרת עולה בהפרש של חצי שעה הפסטיבל למעשה נמשך עד 22:00 בלילה שב23:00 יש הופעה של יעל דקלבאום ורונה קינן מיותר לציין שאת רוב הזמרות לא הכרתי גם לא נשארנו עד תום הפסטיבל מקפיאים שם בלבונטין למוות