פסטיבל אילת

נאפיסה

New member
פסטיבל אילת

עד היום הייתי נהנית סמויה מהפורום הנפלא הזה נרשמתי - וחייבת להגיב פסטיבל אילת - איזו אכזבה המוני, ממוסחר ופריחידה לאחר 3 שנים - לא יותר חבל

rootana

New member
ורסטיליות

זה כל הענין. בפסטיבל אפשר היה לראות מכל וכל- פריחיאדה ולא פריחיאדה, סדנאות מקצועיות ולא כל כך מקצועיות, סדנאות שמחות וסדנאות פחות שמחות, לבוש ססגוני ומעניין וגם בנאלי ומשעמם, הופעות טובות ןפחות טובות וכו'. לפעמים טוב לחפש את המתאים ולהתחבר אליו ןלתת גם לאחר להתחבר למה שמתאים לוובכך ליצור קצת אינטמיות וחוויות מיוחדות. אישית מצאתי את מה שחיפשתי והתעלמתי מהשאר ונהניתי מאוד. גם ל"המונים ולפריחים" זכות להנות מבלי שאני - הוד רוממותה הגב' רותנה- תשפוט אותם.

נאפיסה

New member
איזה כיף לך

אני - שממש לא מסתכלת ממרום כיסאי - לא הצלחתי השנה להתגבר ולהתעלם זה כבר היה למעלה מכוחי וסבלנותי

rootana

New member
הי נאפיסה

צר לי באמת שלא נהנית ואני יודעת מה זה לחוות מפח נפש וכמו שאת הגדרת את הדברים נראה לי שבאמת סבלת. אני מקווה שאם תשני את דעתך ותגיעי לפסטיבלים נוספים באילת או במקום אחר , זה יהיה יותר לטעמך ותוכלי להנות. ניסיתי רק לומר שאין לנו שליטה על אופי הקהל ואם רוצים בכל זאת להפיק את המיטב , צריך ללמוד לנטרל הפרעות.

רזלה

New member
../images/Emo45.gif רותנה מסכימה עם כל מילה

אכן בתוך עמנו אנו יושבות ולכל אחת ואחד מאיתנו הזכות ללמוד, להנות, להחכים ולבקר בפסטיבלים. הפסטיבל הציג חתך סוציואקונומי מאוד מעניין של עם ישראל - נרצה או לא נרצה, כך אנו נראים. דבקתי בחברותי, לקחתי את הטוב, והתעלמתי מהשאר. וכך יכולתי להנות. המופעים - באמת בעיה, שאני מקווה שהמארגנות יפתרו בשנה הבאה. שהרי לפני שנה היתה די כמות דומה של אנשים, אבל הקונספט היה שונה, וההופעות היו הנאה צרופה. ועדיין נהנתי מאוד. יעל

ליילה 1

New member
נאפיסה יקרה ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

עלטעם וריח אין להתווכח זה ברור. מסכימה איתך שהיו המון אנשים, אבל זה בהחלט לא היה המוני. כל דבר שמשלמים עליו כסף ולא נעשה רק לשם שמים הוא מטבע הדברים מסחרי. אבל לא בהכרח ממוסחר. ולגבי הפרחיאדה: בתוך עמינו אנו יושבים ויש מכל הסוגים וכל המינים ובוודאי שלא יבדקו בצציות של מי שרוצה להנות לרקוד ולשמוח אם היא פריחה או לא. לכולנו יש מקום.אני אישית אין לי בעיה עם הפריחות : "כי בא לי לרקוד, ובא לי שטויות בא לי לצחוק ולא בא לי עליך בא לי בימים ובא לי בלילות בא לי לצעוק: "אני פרחה"."

קונקי1

New member
../images/Emo6.gif הצחקת אותי לילה

לא הייתי בפסטיבל כך שאני לא יכולה להגיב אבל נאפיסה ברוכה הבאה

העומס באמת היה גדול

מה שנכון נכון, באמת היה מאוד עמוס, אם יש סיבה שאני חושבת אם להגיע שנה הבאה או לא זו הצפיפות. לא הצלחתי ליראות בסדנאות את המורים מרוב הועמס ובכלל היו מריבות על מקומות בסדנאות. באמת המוני מידי. אני גם חושבת שבערב השני ההופעות נמרחו יתר על המידה , כבר היינו עייפים מדי, ורצינו לרקוד אבל הרגע התאחר מאוד לבוא, ואחרי כשלוש שעות שרק ראיתי רקדניות פרשתי לישון גם כי כבר כאב לי התחת וגם כי רציתי לרקוד והרגשתי שהרגע לא יגיע במהרה. אבל סה"כ היה כיף. מה שבאמת מדהים אותי כל פעם זה לראות שכל חתך האוכוסייה רוקד, לא משנה איזה מעמד כולם נהנים

נאפיסה

New member
תודה לכן בנות

אתן ממש מחממות את ליבי. מאחר ואני כבר 4 שנים ברומן גדול עם המחול המזרחי ומן הסתם התנסיתי כבר בעוד פסטיבלים וסדנאות ואני תמיד מנסה לקחת איתי מכל מקום את הנחמד והמהנה ובעצם המפגש כשלעצמו עם הריקוד המדהים הזה, המוסיקה והאוירה שווים את הכל. ואני לא לבדי - אנו קבוצה של כמה בנות שכבר כמה שנים רוקדות ביחד ובדר"כ נהנות ללא ביקורת - שלא ישתמע שאני קוטרית כרונית.... ולכן האכזבה הפעם היתה קשה כל כך לכולנו.

למעלה