פסטיבל אילת

yotamstei

New member
פסטיבל אילת

מישהו יודע מה קורה עם זה? יש תוכניה כבר? באיזה תאריכים זה בדיוק? כמה עולה ושטויות כאלו......בדרך כלל כבר אמורה להיות תוכניה לא?

locnar

New member
התאריכים הם

זהים כל שנה, יום ב'-ה' בשבוע האחרון של אוגוסט. תוכניה תתפרסם בתחילת יולי בוודאי... המחיר תלוי ברמת שירותי הנופש והג'אזהב הכלולים בחבילות השונות... גונבה לאוזני השמועה, שהשנה יחזרו לאילת "טרייבל טק"!!! ראיתי אותם בפסטיבל ב95' והיה מדהים...

m o r i n k a

New member
ווואווו... הלוואי...

אני כל כך כל כך אוהבת אותם הם ענקיים... במיוחד את הדיסק שנקרא reality check - הוא פשוט ענק, בעיקר הקטע השלישי...יש שם חילוף מקצבים מגניב :) scott henderson ו - gary willis האלה פשוט מדהימים... דרך אגב - איך נקרא ההרכב השני ש - willis (הבסיסט) מנגן בו?

locnar

New member
הרכב נוסף של ויליס?

לא שמעתי על הרכב כזה, אבל אולי יש סיכוי שהכוונה לאחד ההרכבים הנוספים של הנדרסון... יש לטרייבל טק נגזרת בשם "וייטל טק טונס" (ערבוביה של טרייבל טק ו"וייטל אינפורמיישן") עם ויקטור ווטן... סקוט גם ניגן עם האלקטריק בנד... ויש לו להקת בלוז... אם מישהו יכיר לי הרכב נוסף של ויליס אני אשמח, לדעתי הוא היום הבסיסט מס' 1 (תואר שהוא חולק עם פטיטוצ'י...) ואחד המאלתרים והמליחנים הכי טובים שיש לפיוז'ן להציע... כ"כ מתקדם הרמונית שזה כמעט לא נתפס... והקונטיניואיטי בפרייזינג... אוי ואבוי... בכל מקרה, השמועה לא סופר-מבוססת, אבל זה מה ששמעתי.

m o r i n k a

New member
ממש ממש תודה לך...

אני אנסה לברר יותר על ההרכב הנוסף של וויליס...:)

למעלה