פסטיבל אייקון

tivol man

New member
פסטיבל אייקון

האם יש למישהו רעיון איך להביא את כל מבקרי אייקון, אל תוך הפורום? רעיונות לגיוס המוני.. עלה רעיון למכירה פומבית, בה נחפש מישהו שמוכן למכור מהפורום. לפסטיבל באים אנשים עם זמן וכסף..וזה לא יזיק
כל מקרה, כדאי לכולם לבוא לפסטיבל השנתי הגדול, כי אני לא היחידי שתוהה שנה שלמה איפה לעזאזל הפסטיבל המושקע שכולם מדברים עליו.... *אם לעוד מישהו היו בעיות היום להעלות את הפורום, אני פתרתי את הבעיה ע"י כיבוי קירות האש שלי. ליל נאה. תארגנו לעצמכם זמן וכסף, כי כדאי לכם לבוא

seti2

New member
נצל"ש

רציתי לדעת אם הפריטים הבאים מתאימים למכירה פומבית: 1)ספר משנת 1975(במצב סביר) -נובליזציה של 3 פרקים מהסדרה המצויירת של מסע בין כוכבים. 2)דיסק מקורי(משומש,בלי אריזה וחוברת) של המשחק Star Trek - The Next Generation : A Final Unity 3)דיסק מקורי(משומש,בלי אריזה וחוברת) של המשחק Star Trek: Deep Space Nine: Harbinger

sysiphus

New member
שלושת הפריטים מתאימים לדוכן יד-שניה

אבל לא למכירה הפומבית, לדעתי. אין בהם שום דבר מיוחד או אקסקלוסיבי. בדוכן יד-שניה נמכרת מרצ'נדייס רגילה ופשוטה, משומשת או ישנה (גם אם חדשה) סגנון ספרים, קלטות וידיאו, בובות וכד'. המכירה הפומבית זה לכלי נשק, פרופס מהסדרה (למשל), תמונות חתומות, מרצ'נדייס שיצא בהוצאה מוגבלת במינט קונדישן, פוסטרים מיוחדים וכד'. אבל זו דעתי, אם אתה חושב שיש אנשים שישלמו כסף טוב על הפריטים האלה, לך על זה.... אני לא אחד מאלה.

TUVIX

New member
יש לי מדים אבל אני לא רוצה למכור

חיפשתי בשלוש חנויות פרודוקשן רפ עד שמצאתי מדים

TUVIX

New member
חנויות שקונות בגדים מהפקות

יש שמה בגדים שלבוש ניצבים וגם כוכבים בסדרות וסרטים

sysiphus

New member
בן אדם בן אדם בן אדם

המדים מהסדרה עצמה עולים 3000$ לחתיכה (כשמדובר בג'אמפסוט של שתיים העונות הראשונות ושל הניצבים בכל הסדרה) ו-5000$ לחליפה בשני החלקים (עונה שלישית והלאה). למה, בגלל שהן נעשו מבד מאוד מיוחד שנראה טוב אבל גיהנום עלי אדמות ללבוש אותו. מדים לאנשים "כמונו" אפשר להשיג באינטרנט (כמובן), בחנויות גדולות שעוסקות בנושא - בעיקר בארה"ב (נגיד, ב-Experience אין סיכוי לטעות) ובבריטניה (למרות שב-Forbidden Planet לונדון כבר לא ראיתי כאלה בפעמיים האחרונות שהייתי שם), או בכנסים בחו"ל - שם ההימור הכי בטוח שלך.

TUVIX

New member
זה לא מעונות זה מהסרטים והם עלו

700 דולאר וזה של אחד או כנראה אחת הניצבים

sysiphus

New member
הוצאת 700 דולר על חליפת TREK???

WOW!!! עכשיו זה פריט אספנים!!! זה אתה יכול למכור במכירה הפומבית, אבל לאנשים בארץ לא נראה לי שיש את הארנק לדבר כזה. אני הייתי קונה דבר כזה אם לא היה לי אכפת מכמות כסף זוטרה של איזה 3000-4000 ש"ח. לדעתי אתה יכול להשיג עבור זה כסף ממש טוב בכנסים בחו"ל. ספר על זה עוד - איפה קנית, באיזו סיטואציה, איך הגיב המוכר, מה בדיוק קנית (איזה סוג חליפה מאיזה סרט)

TUVIX

New member
נירה לך מאיפה אני ישיג עוד 700

דולאר בר מיצווה יש רק פעם אחת בחיים אחרי חודש ו300 קורבים ומלא מתנות וכף ואז עוד לאס וגס ובהילטון שמה ואחרכך חנויות בל"א לא הייתי מודע לעצמי לא ניראה לי שהייתי קונה את זה עכשיו הייתי משקיע את הכסף הזה במשהו נורמאלי

TUVIX

New member
חליפה של קומאנד סרט כנראה

המפגש או המרד בחנות בל"א כנראה של נצבת כי היא קטנה הבד אל ניראה לי משהו מיוחד ניראה סינטאטי כזה כמו יילון כמה הבדים באלה של טרנינגים שהיו פעם לא הנילון אלה סריג כזה וזהו בהילטון קניתי טייקורדר ופייזר כמבן לא של אספינם והמוכר לא הגיב שם דבר מיוחד הייה גם בחנות חליפה של דארט וויידר לא ניראה לי למכירה אבל היה והיו שמה למכירה חליפות של סטורם טרופרז אבל המחיר החל מ4000 דולאר הדבר הכי יקר שמה יהי איזה שמלה של מרלין מונורו מאחד הסרטים שלה 175000 דולאר מחיר יש בLA כמו שהבנתי 5 חנויות כאלה אבל שי שמה מלא בגדים רגילים מעילים וזה פשוט אחרי שנגמרה הפקה ם מוכיר את הכל כדי לכסות את העלויות

TUVIX

New member
אייך הייתי באיזה טרוף אחרי

שראיתי 300 קורבים היו לי איזה 5000 דולאר אחרי הבר מצווה וחרשתי על הילטון ועל ל"א

elrondd

New member
טיבעול , מה הקשר לקיר אש שלך?

אני לא חושב שלכבות את הקיר אש שלך זה רעיון טוב אני עדין מאחורי קיר אש הבעיה בתפוז ולא אצלך

תשובה

אני הולך לבוא לבוש עם סמל שיזהה אותי עם הפורום של תפוז- זו הדרך שאני הולך לפרסם את הפורום... וחוצמזה, אנחנו הרי מתכננים מפגש פורום....

למעלה