פסטיבל אוספים

beni165

New member
פסטיבל אוספים

ככה לפחות מוגדרת התערוכה במוזיאון הילדים בחולון בעיתון היום (מוסף 24 של ידיעות אחרונות, עמודים מרכזיים). על פי הכתבה, הפסטיבל יערך בחול המועד סוכות 12-15 לאוקטובר, ויוצגו בו עשרות אוספי ילדות ובגרות, בין השאר: אברום בורג עם אוסף הסביבונים שלו (אוזכר כבר בפורום). רן בן שמעון עם אוסף דגלי קבוצות כדורגל (ציין שיש לו גם אוסף חולצות). אמיר אישהר עם אוסף תמונות פוטו-רצח!!! של עצמו מ-15 שנה. שמעון פרס!! עם אוסף יונים (גנב לנו מהגלריה). צחי הנגבי עם קטעי עיתונים (לתשומת לבו של דרךארץ) על מכבי תל אביב. יצחק הרצוג עם טוסף חתימות והזמנות לאירועים של גדולי עולם !! (מעניין). דוד טרטקובר עם אוסף קופסאות פח. אן יש מישהוא שהתלבט אן לבוא או לא, הכתבה משכנעת! עושה רושם שתהיה תצוגה מעניינת, מגובנת ומרשימה. בנוסף יהיו פינות משחקים (לנו, לא לילדים
), יערכו מופעי תיאטרון רחוב ויתקיים שוק החלפות (לבוא עם כל השקיות...) זהו בני דרך אגב בכתבה גם ראיון קצר עם בורג ובן שמעון, והיא נכתבה ע"י גאיה קורן.

astrok

New member
בני -

לא כותבים מגובנת, אלא מגוונת... קח לתשומת לבך! תמיר.

JAMES DEAN

New member
תמיר יש לי בול של טיסת האחים רייט.

רוצה אותו? אם כן צור איתי קשר במסרים.

JAMES DEAN

New member
יופי. אז בואו ניפגש בתחילת השבוע..

מכמה סיבות: 1) יש סיכוי יותר גדול לפגוש את האח"מים. 2) הרבה מבוגרים רוצים להיות עם המשפחה והילדים בחופשה. 3) זה בתחילת השבוע ככה אין יותר מדי בלגאן. 4) והכי חשוב: אין לי סבלנות לפגוש אותכם שוב .

תשובה לכ-ו-ל-ם!

שלום לכולם. קודם כל לפני הכל - תיסלם לגלעד על החתימה החדשה. מברוק. ולעניין: כן, אנחנו עורכים פגישת משתתפי הפורום באחד מימי התערוכה, שעדיין לא נקבע. התאריך המדוייק ייקבע עם הנהלת התערוכה, שרוצה לארגן במיוחד עבורנו ארוע, שבו נשתתף יחד כ"חברי פורום אוספים ואספנות של תפוז". כמובן שתבוא הודעה מסודרת, אל דאגה. מי שרוצה להגיע, ורוצה לקבל הזמנה מהנהלת התערוכה יעביר אלי במסר שם וכתובת דואר. כמובן שגם מי שלא יעביר יוכל לבוא ולהנות יחד עם כולם. ובסקר האחרון כבר הצבעתם?

shay2222

New member
לצערי לא אגיע למפגש הפורום הזה ../images/Emo4.gif

ערד רחוקה מכל הריגושים של מרכז הארץ וכך גם אני, אבל אולי בפעם הבאה

hagimarom

New member
אשמח לבוא למפגש

אשמח לבוא לתערוכה וגם להכיר את הפנים מאחורי שורות האימייל, חגי

astrok

New member
רגע...

לפני שנה ביקרתי בשבוע הספר והסתכלתי על דוכן של סופר צעיר, עם סיפורים דווקא די יפים (מסימניות ושער אחורי שראיתי...), ששמו חגי מרום. אני משער שזה אתה... האם טועה אני? ואגב, שמי תמיר, ואני חובב בולים ומדע פופולרי (במיוחד אסטרונומיה וחלל). שיהיה יום נעים! תמיר.

dan the man

New member
תמיר הודעה חשובה בשבילך!!!

אני אל תופס אותך אף פעם במסנג'ר אז שתדע יש לי 10 בולים חדשים מרוסיה אבל הם ממש יפים ויש בול אחד קשור לחחל אם כזה לוויין אז עוד מעט יהיה תמונה דן.

hagimarom

New member
כן, זה אני...

הממ... צודק, זה אני. לפני שנה פירסמתי ספר שירים ושמו "אהובתי החדשה" )הוצאת כרמל(. תיסלם על הזיכרון שנה אחורה. אחלה יום, חגי

astrok

New member
תודה על המחמאה,

ואגב, זה המקצוע שלך, משורר? אם כן, זה מדהים! לדעתי כתיבה היא יפה, ובייחוד שירים נחמדים, כמו שלך לדוגמה. אגב, תוציא ספרים נוספים? אם כן, תודיע לנו על כל אחד! שבע טוב, תמיר.

למעלה