פסטיבלים בעולם.

hamush

New member
וואלה תודה רבה!!! ...יש משהו

שאישית היית ממליץ לקחת? לעשות? להכין?.... מה אתם עושים בדרך כלל מבחינת אוכל? מים?...יש שם מזון? משהו כשר לפסח? {מניח שלא}

psihadal

New member
אתה יכול לקחת גזיה

עם איזה שהם כלים כמו סיר ומחבת ולעשות עליהם חביטה\שקשוקה וספגטי מים תמיד יש במקום ומזון מומלץ להביא קצת איתך

Cosmophillia

New member
כמה עצות מה להביא.

קודם כל יש מצב שגם אני אהיה שם בפסטיבל הזה, אז חפש אותי :) דברים חשובים שלא כדאי לך לשכוח! -פנס -אם אתם בקטע של להכין אוכל- גזיה ואיזה סיר, קפה שחור, סוכר וכוסות... איזה ספגטי או ביצים.. למרות שאני מאמינה שיהיה שם אוכל ושתייה... גם כשר לפסח :) כמה שמיכות(שלים) מפליז או משהו... נייר טואלט!!! והרבה מצב רוח! סתםסתם :)

שיוו ילהה שיעבור הזמן נוו נו ילהה

אני מת להיות שם כברררררררררר....... רון (משרום) חולה עליך הולכים לקקבל חשמל קצת.......

Z R u b A V e L

New member
hamush

איך אתה מגיע למסיבה, עם רכב?.. או תיק על הגב? אם אתה מגיע עם רכב תעמיס מכל הבא ליד העיקר שיהיה נוח. אם אתה מגיע עם תיק גב זה גם כן תלוי איך אתה במסיבות.. אתה רואה את עצמך ישן? אתה מפונק בקטע של נוחות? בעיקרון כמה דברים חובה.. פנס,נייר טואלט,מים(לא בהגזמה כי יהיה איפה לקנות רק קח בחשבון שיהיה יקר),שק שינה,תיק עזרה ראשונה בסיסי מאוד(משהו נגד כאבי ראש),תיק כלי רחצה+מגבת,נייר לסאפי,לפחות 4 מצתים. תעשה חיים.

טוב אני ידבר בשם hamush כי אנחנו

ביחד הולכים אנחנו באים בהסעות... עכשיו מה זאת אומרת תיק גב? יש לי תיק שלמטילים זה פסדר? כאילו גדול לא ענק .. תודה על העזרה אנשים...

Z R u b A V e L

New member
מה אני אגיד לך אחי

אני להודו טסתי עם תיק ששוקל כמו בקבוק מים של ליטר וחצי והיה לי טיול בן זונה... יש כמה דברים שהם חובה.. כל השאר זה פינוקים (אין שום דבר רע בפינוקים) עוד שלושה דברים ששכחתי לרשום זה אוהל,מנעול או שתיים ושרשרת שיכולה להקיף את התיק שלך בגודל שלה (אולי יהיה לך צורך לנעול איתה משהו..)

Cosmophillia

New member
מזה פסטיבל סוף שבוע..

אין צורך להביא דברים גדולים חומד.. אני מביאה תיק ביצפר ישן עם כמה שטויות.. סך הכול 2-3 ימים.

hamush

New member
המון תודה!! וברכב הלוואי שנסע..

אבל זה רק בעתיד בנתיים אנחנו עם תיקים על הגב וזהו...מה שיהיה יהיה אני לא מפונק פשוט בא לי להיזרק בטבע בסבבה ישן אולי כמה שעות לא רציני....אין לי בעיה לישון על האדמה או על איזה סדין שכנראה יגיע איתנו....המון תודה על ההסבר והטיפים ...ללא ספק זה יועיל לנו מאוד...שוב תודה!!

Eyedan

New member
אם יש לך פרטים לפסטיבל ב- 2009...

אני אשמח לשמוע כשאשוב להיות אזרח

למעלה