פסח הייתי רוצה לדעת, בבקשה איך אפשר להכשיר את המיקרו והטוסטר אובן לפסח תודה רבה וחגשמח וכשר
מ מזי א New member 2/4/04 #1 פסח הייתי רוצה לדעת, בבקשה איך אפשר להכשיר את המיקרו והטוסטר אובן לפסח תודה רבה וחגשמח וכשר
ה הפלאות של עליזה1 New member 2/4/04 #2 טוסטר אי אפשר להכשיר כי שמים בו לחם יבש, אפילו מכסה של מי חם אם חממו עלו לחם אסור לפסח,
י ירושלמי חםםם New member 2/4/04 #3 לא פשוט מיכסה של מיחם ששמו לחם ההלכה שהולכים לגבי רוב שימושו ומספיק הגעלה לחלק ניכר מהפוסקים
ה הפלאות של עליזה1 New member 2/4/04 #4 אני שמעתי את הרב שכנזי הוא רב מאוד ידוע בירושלים והוא אמר לאסור להשתמש במכסה של המי חם אם סמו על זה לחם
אני שמעתי את הרב שכנזי הוא רב מאוד ידוע בירושלים והוא אמר לאסור להשתמש במכסה של המי חם אם סמו על זה לחם
י ירושלמי חםםם New member 2/4/04 #5 אני שאלתי את הרב אלחנן פרץ ואני אישית שאלתי את הרב אלחנן פרץ אשר גם הוא מי-ם וענה לי שהולכים אחרי רוב שימושו.
אני שאלתי את הרב אלחנן פרץ ואני אישית שאלתי את הרב אלחנן פרץ אשר גם הוא מי-ם וענה לי שהולכים אחרי רוב שימושו.
מ מזי א New member 2/4/04 #6 אולי לא הייתי מספיק ברורה את המיקרו, שבו אני מחממת אוכל ואת הטוסטר אובן (תנור)
1 11שוקי 1 New member 2/4/04 #7 תשובה טוסטר אובן כמדומני של, ומיקרוגל אפשר וצריך לשאול רב איך להכשיר .
י ירושלמי חםםם New member 3/4/04 #9 צריך מאוד זהירות עם מיקרו.... אצל ההורים שלי הוא התקלקל כאשר ניסו להכשיר אותו.