בדיוק פסח שנה שעברה....
כתבתי בעצמי על האטרף הזה של טרום החג..... הנה
{אז זה היה 19 יום של לפני החג
} שזה משהו כמו טיפה קצת יותר משבועיים אז ת'אמת כמה מיכם כבר הכינו טבלת ייאוש, אה? תמיד זה הטריף לי תדעת העניין הזה הופ פורים נגמר, הופ מתחילים להריח ת'אקונומיקה, יעני כאילו כל השנה זה נאדה לא נחשב....אבל פסח חס וכרפס.....'סדר לפניי תם מתחילות לזרוק עלי עגבניות....של הסברים מלומדים תנקו, תהנו לכם בכיף שיהיה, אני מכ'פת לי אבל ביננו בואו נודה שיש גם פלוסים לתקופה הזו מה קוראים אותה קדָ ם הפסח ימבה של ג'ורנלים עשויים כרומו מעודן יאמי לעיניים באסה לכיס אבל ביננו פסח יש רק פם בשנה לא? פה מAמש לא צריך תרוצית למה חייבים לצאת לשופינג.... למה מה קרה בשוונג הזה של הקניות מה אנחנו עיזים?, שלא נקנה גם לעצמנו איזה
?, אחורייי כל השנה אנחנו משננות ת'מנטרה תאהבי קודם קוּל ת'עצמך תפרGני לעצמך כאילו אין מחר....... אה, ואם כבר בהנאות עסקינן....אז זו גם תקופת התפרעות הקלוריות...הרי ביננו בנות לא חבל לסבול ולספור הרי הכל יחזור במהלך שמונת ימי החג....אז זה הזמן להרגיש את מנעמי החיים לטחון בלי חשבון אחוריייייי פסח אלוהים גדול
ואם לא די בכל השמחות להלן אז זוהי העונה הכי שVה בשנה....... אין אין כומו האביב....הריח של ההתחדשות עוד לא מAמש מריחים את זעת הסוסים לא מתלוננים ש"אין לנו אוויר" אפילו חשבון החשמל הוא הכי נמוך בשנה. אז 19 יום יא מנייק........ אל תגידו שלא אמרתי, אל תאומרו שלא הזכרתי.......... אביב הגיע פסח בא......... מי לעבודה ומי להנאה........ מספיק תרוץ בשביל טיפל'ה אופטימיות, אה
אז תתעודדי זה עובר עם או בלי הניקיונות שורדים וממשיכים לקטר או לא......תלוי רק בך שב"ש