פסח....

Rinattt

New member
בתנאי שהם לא יהפכו לאבנים ../images/Emo6.gif

ויש ג'חנון כשר לפסח מקמח תפו"א
[כן תתפלאו] אני לא מכינה כי בשביל שבת אחת חבל להתאמץ, יש לחמניות כשרות שקל להכין לפסח, יש סלט, יש הרבה מה לאכול חוץ מלחם... יווווו עכשיו בא לי מצה עם שוקולד

d a n i e l s 5

New member
כאילו מה....

את רוצה שנבוא לעזור לך לנקות את הבית.....:) זאת קריאת ההצילו שלך?

d a n i e l s 5

New member
חחחחחחחחחח

אני????? לנקות????? יש לי פתור מהרופא מנקיונות הבית שלי ובטח של אחרים. וברצינות. אם תחפשי בפורום אתמול או שלשום היתה כאן מישהי שהמליצה על מנקה שווה, במחיר הגיוני.

henush7

New member
דניאלס.....

חיפשתי... כל מה שיכולתי למצוא זה המלצות לעורכי דין........... ואני איתם, סיימתי מזמן מזמן! ובאמת... זקוקה למנקה, דחוף. מישהי שתבוא SOS, היום, מצידי גם מחר! ובכלל, גם בלי קשר לפסח.

d a n i e l s 5

New member
דניאל1958

כתבה... "אני לקחתי אתמול יום חופש הזמנתי עוזרת ובחמש שעות עבודה משותפת הרמנו את הבית זה עלה לי 185.00 ש"ח אני יכול להמליץ עליה" תפני אליה..... (פעם אני אלמד להביא קישור)

Rinattt

New member
דניאל'ססססססססססססססס

דניאל1958 כתב "אני יכול להמליץ עליה" יכול = הווה אומר = זכר!!! [גמני מתישהו אלמד להביא קישורים
]

d a n i e l s 5

New member
אופס....טעות.

ולמה לצעוק עלי...... לא שמעת על המשפט "והדרת פני זקן" אז בבקשה פעם הבאה...בעדינות :)

Rinattt

New member
את זקנה את???

הלוואי עליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי להיות זקנה יפה כזאת, רקדנית כזאת [שיחקת אותה עם העינטוזים אתמול
], אצילית וסקסית... עדינות? זהו שמי השני

henush7

New member
יום חופש.....

זה רק חלום רחוק... נדמה לי. הלוואי... וגם 200 ש"ח, העיקר שהבית יהיה נקי לפסח... כי נקי סתם כך, הוא תמיד!

מצוטטת

New member
בדיוק פסח שנה שעברה....

כתבתי בעצמי על האטרף הזה של טרום החג..... הנה
{אז זה היה 19 יום של לפני החג
} שזה משהו כמו טיפה קצת יותר משבועיים אז ת'אמת כמה מיכם כבר הכינו טבלת ייאוש, אה? תמיד זה הטריף לי תדעת העניין הזה הופ פורים נגמר, הופ מתחילים להריח ת'אקונומיקה, יעני כאילו כל השנה זה נאדה לא נחשב....אבל פסח חס וכרפס.....'סדר לפניי תם מתחילות לזרוק עלי עגבניות....של הסברים מלומדים תנקו, תהנו לכם בכיף שיהיה, אני מכ'פת לי אבל ביננו בואו נודה שיש גם פלוסים לתקופה הזו מה קוראים אותה קדָ ם הפסח ימבה של ג'ורנלים עשויים כרומו מעודן יאמי לעיניים באסה לכיס אבל ביננו פסח יש רק פם בשנה לא? פה מAמש לא צריך תרוצית למה חייבים לצאת לשופינג.... למה מה קרה בשוונג הזה של הקניות מה אנחנו עיזים?, שלא נקנה גם לעצמנו איזה
?, אחורייי כל השנה אנחנו משננות ת'מנטרה תאהבי קודם קוּל ת'עצמך תפרGני לעצמך כאילו אין מחר....... אה, ואם כבר בהנאות עסקינן....אז זו גם תקופת התפרעות הקלוריות...הרי ביננו בנות לא חבל לסבול ולספור הרי הכל יחזור במהלך שמונת ימי החג....אז זה הזמן להרגיש את מנעמי החיים לטחון בלי חשבון אחוריייייי פסח אלוהים גדול
ואם לא די בכל השמחות להלן אז זוהי העונה הכי שVה בשנה....... אין אין כומו האביב....הריח של ההתחדשות עוד לא מAמש מריחים את זעת הסוסים לא מתלוננים ש"אין לנו אוויר" אפילו חשבון החשמל הוא הכי נמוך בשנה. אז 19 יום יא מנייק........ אל תגידו שלא אמרתי, אל תאומרו שלא הזכרתי.......... אביב הגיע פסח בא......... מי לעבודה ומי להנאה........ מספיק תרוץ בשביל טיפל'ה אופטימיות, אה
אז תתעודדי זה עובר עם או בלי הניקיונות שורדים וממשיכים לקטר או לא......תלוי רק בך שב"ש

פסח..

ואני פוסחת על החמץ על שגעון העגלה המלאה בסופר על טרוף הנקיונות..על טרוף ההוצאות המיותרות.. ונשארת עם השפיות.. לא כולם מקבלים אותה בחזרה אחרי החג..

henush7

New member
שפיות...

אני יש לי דם קר... או אין לי דם... איך שתרצי - האדישות זה השם השני שלי... אבל פסח... זה בראש הרבה יותר מאשר ב
ו... קשה להשתחרר מהרגלים ישנים

עבדים הינו..

וכנראה גם נשארנו.. ומהרגלים ישנים כלכך קל להיפתר ..רק צריך לאמץ חדשים..

יערית

New member
הנוך שמשתקף

דרך חלון המרפסת,סלון מטבח שלי נעים יותר
לא עוזרת ולא נעליים,אם אין אני לי מי לי. השבת הזו כולה מוקדשת לטיהור כי באמת שהשנה אני עסוקה מעל ומעבר{תודה לאל ישתבח שמו}ואין זמן לחמץ,אז השבת הכל יבריק-מקווה. והילדים?הילדים יצטרכו להעזר בסבלנות ואולי אף לעזור{בתקווה}. בהצלחה חנוש.

יערית

New member
לאאאאאאאאאאאאאא

תודה:) אצלי רק האביב ופסח בא-גם אליהו ברוך הבא

למעלה