~פסח~

מצוטטת

New member
~פסח~ ../images/Emo122.gif

על שם מה, פם זה היה חג של קורבן ~~~~~~~~אבל~~~~~~~~~~~ מאז כבר עברו איזה כמה שנות
וכבר מזמן הוא מסמל את אביב חרותינו.... מזמן
?....זה רק נידמה ככה.......... אודלייה הגיעה לרופא עור כי הופיעה אגזמה משימוש יתר בחומרים לא ידידותיים לסביבה לטענת הרופא... שימחה כבר שבוע מסתובבת במסדרון עם גב תפוס ומריחה וולטרן... אפרת, סיפרה שהשנה היא קיבלה הנחה {היא אחריי לידה}, אז היא יוצאת לחופשת אירוח למזלה, אבל הביעה הזדעות עמוקה.... רבקה היחידה מה הזדעקה, שאבק זה לא חמץ)))))))) ואני, היחידה שדוממתי תגובותיי ורק הקשבתי....
~~~~~~~~~חזרתי לא מזמן מקניות~~~~~~~~~~ יום הקניות השבועי והשיגרתי שלי...... בהמתנה במחלקת השר פגשתי את דליה היא הייתה לפניי בתור, אני גמורה סיפרה לי.....17 דקות לקח לה לסיים את רכישותיה תוך כדי שאלתי אותה, את מכינה ע3מך למיחמה משו שאמרו בחדשות ופיספסתי
?.........^^ את נורמאלית פתחה עלי זוג עיניים, מחמישי הקרוב אני מתחילה לבשל ת'פסח.... שוב דוממתי ושתקתי.... בקופה, אני פוגשת את אבנר, אבנר היה שכן ש'לי לשעבר וקראנו לו תמיד אשת השנה באשכול........
מה שלומך שאלתי אותו, מתכוננים עונה לי... לא הייתי זקוקה להסבר נוסף , דיי היה לי לראות את עגלת הקניות שלפניו מה אגיד לכם, נכון שגם אני ^^תידלקתי^^ ק3ת מב3עים
יש אחללללה דילים של
משובח במחירים מפתיעים.... אבל שלא יעבדו עליכם לא חרות ולא נעלייייייים לפי מה שראיתי ושמעתי היום , אנשים עודם באבו אבוההההההה ע~ב~ד~י~ם!!!!!!!!!!!! לא יאומן.......או שזו רק אני שנהנהת בחג הזה משופינג ראשוני של בוא האביב או שזו אני שלא שפוייייייה

שרשירית

New member
את בצד של הטובים...

אלה שמנקות בטירוף לפני פסח בד"כ הבית שלהן נקי כל הזמן ומה שהן צריכות זה פסיכולוג טוב. אלה שלא מנקות בהיסטריה לפני פסח (כמוני לדוגמה) הן אלה שיכולות להינות מכל מה שהחג הזה מציע ואני לא מדברת על הנחה של מוצרי ניקוי. קולקציית האביב בחנויות, מוצרי קוסמטיקה בזול, בשמים זולים יחסית. מתה כבר שיהיה מספיק חם בשביל סנדלים מדהימים שקניתי (כי למי יש כח לחכות שיהיה מספיק חם). אני איתך
בהחלט הזמן להתחדש ולפצוח בשופינג אביבי במיוחד.

מצוטטת

New member
לראות ולשמוע

איך אנשים משתעבדים לתכתיבים , זה ניחא אבל לראות להם ניגמרים בריאותית.... תהרגי אותי, גם אז לא אצליח להבין!

../images/Emo7.gif

וילכו בנות ישראל האנורקסיות מוחית..... וירכשו שקיות של מרשמלו...כאילו מחר כבר לא יהיה... ושיפודיות..כמובן... ויגיעו אל ביתהם.. וינעצו בהתלהבות.... משו כמו 20 שפודיות.. וישרפו אותם עד שיעלו בלהבות.. וישבו.. ויבלסו.. ויכאבו להן השיניים...והבטן... ויבכו על הצמיגונים שזה עתה נוספו להן.. נשבעת שזו עם אחרונה.. {נו ...עוד דרך לפרק זעמונים ואנרגיות :}}

מצוטטת

New member
אבל אבל

בשVיל פורקניות של קריז וחגיגת מרשמלות לא חייב את הפסח.......... בשביל זה להרגיש כומו קריעת ים סוףף....... תגידי לי' את

חכי חכי

זה יעלה לי ביוקר... הסקיני מסרב להכנס מיום ליום... ניסיתי פורקניות על הארונות... ניסיתי על הכלים.. ניסיתי על החולונות...{קצת מפחיד מהקומה ש'לי} ניסיתי עליי.. ניסיתי הכל... אני זקוקה לעזרה... :}}} "אני מכורה" :}}

naama78

New member
בואי...

אגלה לך סוד... אני- לא שומרת כשרות בכלל, אבל- את הנקיון עושה כמו עבד! למה??? כי אני אוהבת את ההרגשה של אחרי... את הריח, את הבוהק... נקי אצלי תמיד. מאוד נקי אבל- עדיין- לפני פסח משתגעת. מאהבה. מתחילה רק בשבוע האחרון, שבו יוצאת לחופש. השנה- לא מארחת, אז- אין קניות, אין בישולים.... חגשמח

מצוטטת

New member
בואי...

הג'אוול מקום של כבוד עדין יש לו א3לי על המדף...
סדר של פסח, מתקיים כהילכתו א3לי אחת לשבועיים...
תשי חשבון לבד מתוך 52 שבועות בשנה כמה זמן מתנהל א3לי ^^סדר^^ פסח כהילכתו.... אבל לראות אנשימים שפופיפ פיזית שבועיים של הלפנייי החג, עד כאן

naama78

New member
בוודאי שלא שפופה

בגאווה .... יחד עם הג'אוול וחבריו... ראש מורם....קדימה צעד.

פסח מגיע כדי להזכיר לנו..

בכל שנה מחדש.. שאנחנו עדיין ועודנו "עבדים"..במיוחד של עצמינו..ושל תכתיבים מסוימים.. הרי למה שנדע רק להנות וזהו..צריך גם קצת לבכות שכואב הגב..והאבק לא נגמר..ו....

R a c h e li

New member
בדקי

אם ה-MERLOT אורגנאלי
כאילו רפת מתקבל גם מקליפורניה עזבי ברקן ובינימינה זה רק חיקויי חחחחחחחחחחחחח מה המבצע
(חיכויי או חיקויי אוףףףףףףףףףףף)

שירלי6

New member
חכמה בלילה

את מאלה שמנצנצת כל השנה (נזכרת וצוחקת..בסדר המופתי שלך במדיח). נזכרת בג'יפה של הבית של חמי וחמותי לשעבר..שבועיים לפני פסח הם היו מנקים. אחת לשנה. מורידים את כל הסרביסים שקיבלו בחתונה שלהם ומעלים חזרה..עד הפסח הבא. לפי העגלות שאנשים העמיסו היום בסופר..נראה שהם מתכוננים לנדוד 40 יום במדבר.

יש מצב?

8 ילדים צורחים איתם אני הולכת לחלוק את הפסח שלי אני ורועי וההורים שלהם.. 8 ילדים..וואחד גדוד.. חשבתי מה אני יכין לפסח..שהם יוכלו..ותאמינו לי עוד לא יודעת ואין לי רעיון. למשהו יש? משהו טעים.טעים טעים..לא טעים..ממש טעים טעים. יש?

למעלה