~פסח~ ../images/Emo122.gif
על שם מה, פם זה היה חג של קורבן ~~~~~~~~אבל~~~~~~~~~~~ מאז כבר עברו איזה כמה שנות
וכבר מזמן הוא מסמל את אביב חרותינו.... מזמן
?....זה רק נידמה ככה.......... אודלייה הגיעה לרופא עור כי הופיעה אגזמה משימוש יתר בחומרים לא ידידותיים לסביבה לטענת הרופא... שימחה כבר שבוע מסתובבת במסדרון עם גב תפוס ומריחה וולטרן... אפרת, סיפרה שהשנה היא קיבלה הנחה {היא אחריי לידה}, אז היא יוצאת לחופשת אירוח למזלה, אבל הביעה הזדעות עמוקה.... רבקה היחידה מה הזדעקה, שאבק זה לא חמץ)))))))) ואני, היחידה שדוממתי תגובותיי ורק הקשבתי....
~~~~~~~~~חזרתי לא מזמן מקניות~~~~~~~~~~ יום הקניות השבועי והשיגרתי שלי...... בהמתנה במחלקת השר פגשתי את דליה היא הייתה לפניי בתור, אני גמורה סיפרה לי.....17 דקות לקח לה לסיים את רכישותיה תוך כדי שאלתי אותה, את מכינה ע3מך למיחמה משו שאמרו בחדשות ופיספסתי
?.........^^ את נורמאלית פתחה עלי זוג עיניים, מחמישי הקרוב אני מתחילה לבשל ת'פסח.... שוב דוממתי ושתקתי.... בקופה, אני פוגשת את אבנר, אבנר היה שכן ש'לי לשעבר וקראנו לו תמיד אשת השנה באשכול........
מה שלומך שאלתי אותו, מתכוננים עונה לי... לא הייתי זקוקה להסבר נוסף , דיי היה לי לראות את עגלת הקניות שלפניו מה אגיד לכם, נכון שגם אני ^^תידלקתי^^ ק3ת מב3עים
יש אחללללה דילים של
משובח במחירים מפתיעים.... אבל שלא יעבדו עליכם לא חרות ולא נעלייייייים לפי מה שראיתי ושמעתי היום , אנשים עודם באבו אבוההההההה ע~ב~ד~י~ם!!!!!!!!!!!! לא יאומן.......או שזו רק אני שנהנהת בחג הזה משופינג ראשוני של בוא האביב או שזו אני שלא שפוייייייה
על שם מה, פם זה היה חג של קורבן ~~~~~~~~אבל~~~~~~~~~~~ מאז כבר עברו איזה כמה שנות