פסח 2014

moncha

New member
להדפיס ולצבוע

דפי צביעה לפסח בחיפוש בגוגל יש לא מעט ואפשר אולי להכין ככה את ההגדה

Internet Mom

New member
וואו! אחלה רעיון

שאלה פילוסופית... איך זה יכול להיות שהרעיונות ברשת פשוט אף פעם לא נגמרים? כל פעם שאני חושבת שראיתי כבר הכל אני מופתעת מחדש!

yeshla

New member
וואהו

mory design

New member
תודה!

אני קניתי את עטרות הנייר בחנות שמוכרת כלים חד פעמיים ("שלווה" בבילו) אבל בטח אפשר להשיג גם בחנויות המוכרות ציוד לאפייה. את אלה בצבעים מטאליים קניתי בסופר הרגיל :)
תרגישי חופשי להעביר את הקישור לכל מי שזה יכול לעניין אותו :)

Internet Mom

New member
וואו, זה באמת יפה

יוזמה מדהימה!
אני מוחקת לרוב הודעות פרסומיות אבל היוזמה הזו אכן מתאימה לרוח הפורום. נשמח לראותך כאן כשותפה פעילה, את יכולה לקשר למגזין דרך חתימתך וכך לחשוף משתתפי הפורום לרעיונות היפים האלה על בסיס קבוע!

mory design

New member
תודה רבה!

בינתיים המגזין חדש וניתן בחינם, אני משקיעה בו הרבה מאוד ומרוויחה ממנו רק הנאה :) (ככה שזה עוד לא ממש הודעה פרסומית...)
אשמח להכיר את הפורום ולהיות בו שותפה. שוב תודה וחג שמח!

בתיהבלק

New member
הבנות שלי עשו את זה היום עם הילדים בקייטנה

והיה מאד מאד מוצלח! מומלץ בחום! קצת ארוך והיו כאלה שהחליטו להמשיך עם הצביעה בבית (הדפסנו להם תמונות שמתאימות לכל מספר), אבל היה ממש טוב. הילדים מגילאי 3.5-7.5. היה מוצלח לכולם. לקטנים ממש הבנות שלי כתבו את המספרים, לבינוניים הבת שלי כתבה על לוח והם העתיקו, והגדולים הסתדרו לבד.

בד"כ צריכים עזרה שלי ביצירה, או בהסבר, או בעשייה, והיום הן הסתדרו לבד ואני יכולתי לעבוד :)

הילדים (וההורים) ממש התלהבו ומתכננים הצגה למחר על בסיס השיר :)

Internet Mom

New member
תעיפי מבט בשרשורים למעלה ולמטה...

יש דיבור חזק על מכות- ראיתי גם באתר של ישלה וגם אני הכנתי שקית מכות.
בדיון שיזמה shirush35 יש הרבה רעיונות שווים למתנות תוצרת בית.

ולגבי מתנות קנויות... אין לי איזה רעיון מהמם. פשוט ללכת לחנויות- עכשיו יש היצע מדהים ומפתה כי כולם מחפשים דברים כאלה.

תודה רבה :)

האמת זה הזמן להעסיק אותם ומנסה לעשות מתנות לבד :)
עם הילדים מקווה שיעריכו את זה רק לא יודעת כמה שימושי זה יהייה אלא יותר חם מהלב

Internet Mom

New member
אוי, זה ממש יפה...

המשפחה שלי תגיב לרעיון כזה בציניות רצחנית וזה לא יילך, אבל אולי איישם את זה במשפחה המצומצמת?
זה לא קשה לפעמים לראות משאלות שלא הצלחתם להגשים?

ושוב, ברוך שובך ושתרגישי טוב... חסרת לנו מאד.

אולי כרטיס ברכה מושקע?- היה כאן שרשור

עם כמה וכמה רעיונות לכרטיסים 'מלאכת יד'.

אולי קערת סדר?- קונים צלחת גדולה פשוטה,שאפשר לצייר עליה,ובצבעים המיוחדים לכך,מציירים את מרכיבי קערת הסדר.
או- קערת מצות. קונים קערה מרובעת פשוטה,והוא מצייר עליה מה שירצה.

אפשר גם לקחת ציור שלו,ובחנויות המתאימות לכך,ידפיסו את זה למשל על ספלים,או -אפילו עדיף- על מפיות שתשתמשו בהם בסדר עצמו.

shirush35

New member
תוהה לעצמי

כיוון שיש 2 זוגות סבים, אז הרי לעשות אותו הדבר ישעמם אותו (אולי לא...)
אהבתי מאד את הרעיונות שנתתן רק חושבת האם הוא יסתדר , בן 4.5.... שמאד אוהב יצירה , אבל לא מצייר מדהים, אני אחשוב על משהו של יותר צביעה באמת

למעלה