פסח שמתקרב

• פותח הנושא silo
  • פורסם בתאריך

silo

New member
פסח שמתקרב

כל כך קשה לי ועצוב אומנם יש עוד שלושה שבועות אבל במשפחתי כבר מתארגנים ומתכננים, אבי החליט שהוא השנה רוצה שנחגוג בבית של ההורים שלי בצפון. ריגשית וטכנית זה לא אפשרי ואף אחד מבני משפחתי לא מעוניין להגיע לשם, אבא שלי לא מצליח להבין אותנו והוא החליט סופית שהוא נשאר שם גם אם זה יהיה לבד ושלא ינסו לשכנע אותו. אני מרגישה שאני מאבדת את השפיות שלי אני בחרדות קשות ומותשת ממש גורם לי לבכות אחים שלי כולם בעלי משפחה ואני מרגישה שאני בודדה במערכה הזו. אוף............................................................................................... נמאס לי....................................................................................... בסוף אני אבקש מהפסיכיאטר שלי שיאשפז אותי (לא שהוא יסכים) רק לפסח ושיתמודדו לבד ואז אני לא אצטרך לחשוב על זה. מה לעשות? איך אצלכם?

גם אצלי חרא...

כל שנה היינו נוסעים לאילת ושנה שעברה שזו היתה השנה של אמא שלי עשינו בבית זה היה נורא קשה... השנה אנחנו מתפרקים כל אחד עושה במקום אחר...זה נורא עצוב... אני שונאת חגים כי אז אמא הכי חסרה.... מי ידאג לי אם לא אמא שלי....אוווףףף למה היא היתה צריכה למות....כל כך לא פייר...אני לא יודעת לעשות כלום בלעדיה אני צריכה את ההכוונה שלה....אמא היקרה שלי שאני כל כך מתגעגעת אליה..... לפעמים בא לי לצעוק דייייייייייי ושהכל יגמר ויעלם.....

MeWithoutU

New member
סילו ושירוש

אני מקווה שהחג יעבור לכן מהר... שלא תיכנסו לדיכאון... בחגים הכי מתגעגעים לאמא... אני אישית שונאת חגים...אבל בלי קשר לאמא...אמא שלי לא זכתה להיות בחיים בפסח ובארגנטינה לא חגגנו פסח... אז שוב... מקווה שזה יעבור לכן מהר... ושאפילו שאמא כבר לא נמצאת פיזית... היא נמצאת בתוך הלב...והיא מאושרת ורוצה שיהיה לנו טוב! תהיו חזקות! שולחת לכן
ג'ולי...

שונאת את פסח...

לאמא יהיה שנתיים למותה,ולי יהיה יומולדת
איזה כיף,משהו..

silo

New member
אני מאוד אהבתי את פסח

אהבתי את האוירה המשפחתית את הנקיון לפני החג ובכלל זה היה כיף גדול. אבל עכשיו הכל מבולבל הקושי עם אבא הולך ונהיה גרוע יותר. לא רוצה......................אין לי כח.................................... מקווה שאצלכן יהיה ברבה יותר קל!

למעלה