פסח שמח

Sith Master

New member
פסח שמח../images/Emo19.gif

היי, לא הייתי בבית אז לא להגיד את זה. יש לי מין משחק חביב שלקחתי מפורום אחר. על 4 בנים (או בנות) דיבר לוקאס. חכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול. במשחק אם צריכים לתת דמות לכל אדם- עם הסבר קצר. חכם- פלפטין: הוא אמנם רשע, אבל איזה אמנות. איך הוא עבד על כולם- אפילו יודה. רשע- וויידר: אין צורך בהסברים. פשוט רשע. חונק את כל מי שנכשל- חוץ מהעניין הזה שהוא רוצה לשלוט בגלקסיה. תם- יודה, קוואי גון ואובי וואן: אני מדבר על אותו רגע מסוים בו החליטו לאפשר את אימוניו של אנאקין- מבלי להבין את העתיד. אובי וואן פשוט היה התלמיד של קוואי גון ויודה בהתחלה הזהיר מפניו. אז אני מניח שקוואי גון הוא התם הראשי. שאינו יודע לשאול- דארת' מול: אמנם קורע את כולם בסיף- אבל הא די טיפש בתכלס. שאינו יודע לשאול 2- ג'אר ג'אר: עוד טיפש אחד.... תורכם...

Padme Amidala

New member
חחחחחח.... ענק!

אוקיי, הנה שלי: חכם- לוק, הוא אמנם קדוש מידי אבל הוא היה שם ולא נכנע לצד האפל. רשע- הקיסר, שהפך את אנאקין לדארת' וידר. תם- אנאקין, שהתפתה... שאינו יודע לשאול- צ'ואי, כי אף פעם לא שמעתי אותו מדבר...

Lu Tze

New member
רעיון נחמד.

טוב, בואו נראה: חכם: יודה. למה? כי הוא יודה. אני באמת לא חושב שצריך להסביר את זה. רשע: הקיסר. זה ממש מתאים לו, הוא גם רשע וגם חכם (לפי ההגדה, הרשע אמור להיות חכם). ווידר נראה כבחירה הברורה, אבל קשה לי לסווג אותו כרשע, כי התחיל כטוב, וסיים את חייו כטוב. תם: ארטו. הוא תם קלאסי, רק תסתכלו עליו בסצינה הראשונה הטרילוגיה, הוא הולך למקום שהכניסה אליו אסורה, חוטף פוד ומתרסק על כוכב-מדבר. וכל זאת למרות הניסיונות של ת'ריפיאו לשכנעו לעשות בדיוק ההפך. זה שאינו יודע לשאול: הממ... זה קשה... לדעתי, הדוד אוון. הוא זה שניסה למנוע מלוק לשאול שאלות ומנסה לשכנע אותו להמשיך לחיות בחווה ולהישאר איכר.

fresh mishmesh

New member
מסכימה...

הוא נראה כמו רובוט קטן ולא מזיק אבל יש לו כמה טריקים טובים מתחת לכיפה הזאת... אם כבר אז c3po הוא התם מביניהם...

fresh mishmesh

New member
הנה שלי...:

חכם- יודה. הוא יודע לנווט את הכל לפי הדעות שלו. אז מה אם פלפטין עבד עליו? הדמות שלו היא של המאסטר הסיני-יפני הזקן והחכם. בנוסף לכך, הוא בן 900 (אם אני לא טועה זה מה שהוא אומר ללוק בשובו של הג'דיי) וזה המון המון זמן כדי לצבור חוכמת חיים...
רשע- פלפטין. מסית את כולם, מתמרן והורס משפחות, מי הוא אם לא הרשע האולטימטיבי? ויידר לא באמת רשע, כמו שכתבו לפני הוא התחיל כטוב וסיים כטוב. חוץ מזה- הסצנה הזאת משובו של הג'דיי שהוא מדבר עם לוק, ואומר לו לומר לאחותו שהוא צדק לגביו.... איך?? איך אפשר לא לסלוח לו על הרשעות שלו?. לעומת זאת, פלפטין הוא מניאק לא קטן. תם- אנאקין. להתפתות ככה לצד האפל? ועוד אחרי שאובי וואן היה המורה שלך? לא יפה... התמימות שלו גררה אותו להתפתות לצד האפל... חבל, חבל. שאינו יודע לשאול- קשה... הייתי בוחרת בג'אבה/האן... זה נשמע מטומטם, אבל שניהם לא שואלים- הם עושים ישר, בלי לחשוב יותר מדי ולהתפלסף... הם לא שואלים אף אחד ופועלים במהירות. אבל זו בחירה די טיפשית, סתם כי לא עלתה בראשי דמות כלשהי שאינה יודעת לשאול...

אז הנה שלי...

חכם: אובי וואן - אני יודע שבטרילוגיה החדשה הוא לא נראה חכם, אבל בטרילוגיה הראשונה הוא מה זה חכם. רשע: הקיסר - מן הסתם... אני חושב שאין מה להוסיף פה... רגע, בעצם יש לי, גם ג'אבה הוא רשע... תבחרו אחד מהשניים. תם: C-3PO - הוא פשוט תם, בייחוד בפאנטום. שאינו יודע לשאול: הרובוטים האלה של הפדרציה - כי הם רובוטים טיפשים להפליא. טוב, זהו!

lord moul

New member
בונא לא אומרים לדארת' מול טיפש!

מי איתר את המלכה אמידלה בעמצא שומקום? לאובי וואן לקח מלא זמן והרבה עזרה כדי לאתר כוכב, דארת' מול איתר איש יחיד!

למעלה