פסח שמח

דיוה16

New member
פסח שמח ../images/Emo155.gif

מישהו יכול לגלות לי כבר מה קורה עם התינוק של ברוק??? הוא של ניק או רידג'??? נמאס כבר איך הם מותחים ומותחים הכל! אשמח לספויילרים

Mighty Morphin

New member
../images/Emo58.gif

התינוק הוא של רידג' ד"ר פקסון נהרגה בתאונת דרכים בזמן שנסעה כדי לספר לברוק שהייתה תקלה בתוצאות בדיקת האבהות ושצריך לעשות אותם שוב, ורק ג'קי יודעת שיש סיכוי שהתינוק לא של ניק (לאחר שסחטה בצורה מכוערת את המידע
) אח"כ יתגלה שהתינוק הוא כן של רידג'
ועכשיו לקצת גילוי דעת
- נמאס לי כבר מהעלילות האלו של ברוק ורידג' אני כבר מחכה לרגע שבראדלי בל הזה יתפוס קצת שכל ויחליט (לטובת כולם) להפריד ביניהם. אני בכל אופן מקווה שברוק תשאר עם ניק (למרות הכל) ושרידג' יהיה עם מישהי אחרת (בתקווה שזו תהיה טיילור- אם היא תחזור
).

דיוה16

New member
../images/Emo58.gif

ידעתי!!! אחרת הם לא היו עושים את כל הסיפור עם ד"ר פקסון...... כן, את כל הסיפור עם ג'קי אני כבר יודעת...... ולפי מה שאני יודעת טיילור תתגלה בתור רוח בחלומם של רידג' וברוק. וגם אצל ג'קי, היא לא תעזוב אותה במנוחה עד שתגלה את האמת אודות בדיקות האבהות.

Guy K

New member
רגע רגע ../images/Emo58.gif

עוד שום דבר לא סגור ואנחנו לא יודעים שרידג' הוא אכן האבא. זה באמת הגיוני אבל גם בארה"ב עוד אין לאף אחד מושג מי האבא. אלו העובדות כרגע: היא בהריון. בבדיקה הראשונה נקבע שהאבא הוא ניק. יכול להיות שהבדיקה היתה מוטעית. יכול אבל גם להיות שלא. היא מתקרבת לניק (סימן גרוע - כי אם ברוק וניק יתחתנו ואז יסתבר שהוא באמת האבא, אין עלילה מעניינת במיוחד. אם יתגלה שרידג' הוא האבא - יהיו עוד עלילות - משעממות ככל שיהיו). בקיצור: כל הסיכויים שרידג' הוא האבא. אבל זה לא סגור ולא ברור. עדיין.

SupeRonit

New member
אני גאה בך גיא

איך הגעת למסקנה-שאכן היא בהריון..כל הכבוד לך.כתבת את זה בכזאת החלטיתו שאני ממש גאה בך.אכן משכנע.כאליו לא ידענו את זה...

למעלה