פסח שמח!

Ginger13

New member
פסח שמח! ../images/Emo155.gif ../images/Emo109.gif

אני לא אהיה כאן בשבוע הקרוב, אז נזכרתי עכשיו D: שאלון קצרצר: אתם אוהבים מצות? מ-1 עד 10? עושים משהו מיוחד בפסח? [נסיעה או וכו'] מה עשיתם בחופש [אם היה לכם] עד עכשיו, בגדול? אתם אוכלים חמץ או לא? פסח שמח וכו'
^^

xXx Lilo xXx

New member
אני ^^"../images/Emo29.gif

אתם אוהבים מצות? לא מ-1 עד 10? 2 עושים משהו מיוחד בפסח? [נסיעה או וכו'] אולי ת"א XD מה עשיתם בחופש [אם היה לכם] עד עכשיו, בגדול? הממממממ פיקניק. אתם אוכלים חמץ או לא? בפסח עצמו לא.

Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

אתם אוהבים מצות? בערך מ-1 עד 10?2 עושים משהו מיוחד בפסח? [נסיעה או וכו']המממ העומס דיי עבר, היו מלא טיולים ושטויות אבל בתכלס עכשיו יש לי מלא ש.ב
מה עשיתם בחופש [אם היה לכם] עד עכשיו, בגדול?מלא טיולים וסמינר טרומפים אתם אוכלים חמץ או לא? אוכלת, נראה לכם שאני יכולה להתקיים מקרטונים?!

נסטי XD

New member
../images/Emo157.gif

אתם אוהבים מצות? לא ממש מ-1 עד 10? 5 עושים משהו מיוחד בפסח? [נסיעה או וכו'] תכננו לטוס לחו,ל, כנראה שלא יצא לפועל... מה עשיתם בחופש [אם היה לכם] עד עכשיו, בגדול? בחופש הגדול-אני באוסטרליה [כן נבחרתי] ועכשיו ...כלום XD אתם אוכלים חמץ או לא? לא

ברריי xD

New member
../images/Emo190.gif

אתם אוהבים מצות? לא משו .. מ-1 עד 10? 5 עושים משהו מיוחד בפסח? [נסיעה או וכו'] תל אביב , מלא ימי הולדת לחברים ,ועוווד מה עשיתם בחופש [אם היה לכם] עד עכשיו, בגדול? טיול פסח של הנוער :] אתם אוכלים חמץ או לא? לא פסח שמח ^_^

למעלה