פסח שמח לכולם!

GnomeBubble

New member
../images/Emo6.gif

אמנם קצת התקשתי להבין למה הבחור שם ממרח שוקולד על המצה כשהם מדברים על koorimizu, והכיתוב לא ממש נראה כמו יפנית (בהתחלה ניסיתי עוד לקרוא אותו ולא הבנתי מה הבעיה...) אבל עדיין מצחיק
חג שמח.

../images/Emo6.gif גדול!

מה שמקשקשים שם ביפנית ברקע קשור בכלל למה שרואים? כי זה נשמע לי דומה באופן חשוד למשהו שקיבלתי באימייל פעם על איך להוציא תפוח אדמה חם מהקליפה. בכל מקרה המילים היחידות שהצלחתי לקלוט זה jagaimono ואולי גם koorimizu...

Noam Raby

New member
אני לא חושב.

זה נראה כמו REMAKE מושקע. הדיבוב בא ממקור אחר.

GnomeBubble

New member
זה לא ../images/Emo6.gif

הדיבוב קצת מוזר ולא ממש הצלחתי להבין על מה הם מדברים שם, אבל זה בהחלט לא קשור למצות. וגם הטקסט שמופיע על המסך זה איזה פונט-דמה של יפנית, שמבחינה סגנונית נראה בדיוק כמו הכתוביות הצבעוניות והמושקעות האלו שתמיד מופיעות בטלוויזיה ביפן, אבל אם מנסים לקרוא אז זה כמו סתם ג'יבריש

OfirAbe

New member
קיבלתי את זה במייל

הדיבורים והכל סתם מולבשים על צילום מקומי של חבר'ה עם הרבה מאוד תושיה ויצירתיות. חזק ביותר!

Manty

New member
../images/Emo6.gif

והמקורי
פה. (ממליצה לא לקרוא את ההערות למטה...)

Kawaii Baka

New member
נצלש: שאלה על טיבו של ספר

"גדול ביפן" של דייב בארי. לא הצלחתי למצוא התייחסות לספר באף אחד מהשירשורי ספרים שמצאתי בחיפושי בפורום, יצא למישהו לקרוא אותו במקרה?

Tenguy

New member
ספר אמריקאקי של קומיקאי בינוני...

הספר מבוסס על יפן של שנות השמונים, בזמן המגלומניה היפאנית שבאה עם הבום הכלכלי הענקי שלה, שהפחיד את במיוחד את האמריקאים... (זה הזמן בו המכוניות היפניות דחקו את האמריקאיות, מיסטובישי קנתה את רוקפלר סנטר, ומאטסושיטה קנתה את יוניברסל סטודיו'ס - אם אני לא טועה... עשו בזמנו גם סרט אנטי-יפני עם שון קונרי מרוב פחד מן היפנים והכלכלה היפנית). יפן עברה בינתיים מיתון, דפלציה והיא היום רחוקה מן הדימויים שלה כפי שמתוארים ספר של דייב בארי. למעט תיאורים משעשעים פה ושם, לדעתי - הספר דיי מיושן. אבל האמריקאים לא השתנו - היום הם פוחדים מסין...

tals56

New member
בעע גם ככה המכוניות של האמריקאים

שווים לזבל,האירופאיות לא רואות את של האמריקאים אבל גם הן עדיין יותר טובות משל היפנים (מקום שהיפנים צריכים להשתפר בו,טוב אין לי זכות דעה בעניין כי ישראל לא מיצרת אפילו את המושבים של המכוניות,אולי בקושי מצבר)

למעלה