פסח שמח (וכשר) לכולם!~
T thumbelita New member 3/4/07 #6 ומכיוון שמישהו חייב לשאול: איך היה הסדר? (מצחיק. ) מי מצא את האפיקומן? (אני D ומתגעגעים ללחם? (הו כן! )
ומכיוון שמישהו חייב לשאול: איך היה הסדר? (מצחיק. ) מי מצא את האפיקומן? (אני D ומתגעגעים ללחם? (הו כן! )
P porky169 New member 4/4/07 #8 ../images/Emo134.gif איך היה הסדר? (מצחיק.) מעפן לגמרי מי מצא את האפיקומן? (אני Dלא החביאו ומתגעגעים ללחם? (הו כן!)יאפי פיתה
../images/Emo134.gif איך היה הסדר? (מצחיק.) מעפן לגמרי מי מצא את האפיקומן? (אני Dלא החביאו ומתגעגעים ללחם? (הו כן!)יאפי פיתה
P porky169 New member 4/4/07 #9 אוי לא יצא טוב../images/Emo122.gif../images/Emo134.gif טוב תדמיינו שאין את התשובות של אשרת
S stav lavi New member 4/4/07 #10 אוקי דוקי איך היה הסדר? -נורמלי- מי מצא את האפיקומן? -אף אחד הוא היה מוחבא טוב- מתגעגעים ללחם?- ועוד איך-
אוקי דוקי איך היה הסדר? -נורמלי- מי מצא את האפיקומן? -אף אחד הוא היה מוחבא טוב- מתגעגעים ללחם?- ועוד איך-
מ מל והסמרטוטי New member 6/4/07 #11 לחם../images/Emo159.gif איך היה הסדר? בסדר (הייתי חייבת... נסו להוריד את ה-ב') מי מצא את האפיקומן? בת דודה שלי או בת דודה מדרגה שנייה שלי מתגעגעים ללחם? לא- אכלתי לחם לפני חצי שעה
לחם../images/Emo159.gif איך היה הסדר? בסדר (הייתי חייבת... נסו להוריד את ה-ב') מי מצא את האפיקומן? בת דודה שלי או בת דודה מדרגה שנייה שלי מתגעגעים ללחם? לא- אכלתי לחם לפני חצי שעה