פסח של דמעות ...

Free4ever

New member
פסח של דמעות ...

עידו ז``ל ... חבר שלי נהרג אתמול ... כל היום רק דמעות , בוכה בוכה ולא יודע איך לעכל זאת , פעם ראשונה שחבר יקר לי נאבד לי , הוא היה רק ילד , הן בנפשו והן בגילו , אני זוכר איך שהיינו מדברים איך היינו דומים , איך היינו חברים ... בוכה גם עכשיו , לא רואה שומדבר ... למה למה העולם כה אכזר ... אני שונא את כולם !!!

moran.l

New member
היי אתה

יהיה בסדר. אתה חייב להמאין שיהיה בסדר. תבכה, תכאב, תרשה לעצמך לסבול. זה יעבור. אני יודעת שקשה עכשיו לראות את השמש, גם לי אישית קשה. אבל חייבים להאמין. תן לעצמך לכאוב. אל תלחם בזה. זה יעבור. מקווה....

דוVשה

New member
יוסי

ילד שלי. אין לי מילים לנחם. אין לי תקווה לתת. אין לי מנוח מהמראות האלו... תשנא, תבכה, עשה מה בראש שלך. אני לשרותך. מתי שתרצה. אוהבת עד אין קץ מיכל.

moran.l

New member
יוסי!!!

אם אתה פה כרגע תתתתפפפתתתתתתחחחחח את ההסססלללוווולללררררררייייייי

וואוו כואבת את כאב המשפחות ו..

כואבת את הכאב שלך, חבר וירטואלי שלנו, זה באמת מזעזע כואב לי על הלב בגדול על כך. עד מתי גם אני שואלת ובוכה. יוניתושששששששש

דוVשה

New member
יוספה שלי

לא יודעת אם יהייה לך חשק להקשיב להודעות או בכלל אם הפלא שלך עובד.... בכל מקרה אם יתחשק לך לראות רק מסך או אולי תכנס לפה להפוגה קטנה תדע שהשארתי הודעה בפלא ואני משאירה הודעה גם פה אוהבת אותך בשבילך מיכל.

tairon

New member
יוסיפופו...איתך בכאבך

מרכין ראש יחד איתך ועם המשפחות בכאב ענקי ... תיהיה חזק ידידי...

תותי-בת

New member
יוסי אחד מבני עירי נהרג אתמול גם, אינני מכירה אותו, אך פניי הוצפו בדמעות. שואלת עד כמה ועד מתי ימשך המצב הזה, ועדיין בוכה... תווציא רגשות, הכי טוב, אל תפנים, מקווה שיהיה טוב יותר, אוהבת, ליאת.

ספירו^ש

New member
לך, איש יקר שלי H-(

כל כך מזדהה.. כל כך כואבת.. כל כך מחזקת את ידיך.. כל כך כועסת על טעויות שנעשות ללא מחשבה כל כך בוכה על ילדים, כן ילדים! שהלכו כה קטנים.. כל כך מקווה שמקרים כאלו לא יחזרו.. כל כך עצובה.. מרכינה ראש.. משתתפת בצערך, בצער המשפחות שילדיהן נלקחו בטרם עת.. אוהבת אותך יוסיפופו.. תהיה חזק.. לא להישבר איתך, תמיד ספירו`ש

may may.

New member
יוסיפופו

איתך באבלך תהיה חזק עולם אכזר לוקחים את הטובים אין מה לעשות תהיה חזק. על כולנו רובצת עננה שחורה בימים כאלה. תהיה חזק. M

למעלה