פסח - נקיון ? איזה נקיון פנימי עשיתם לאחרונה?
K kung fu New member 5/4/04 #2 נקיון פנימי שעשיתי אני חיזקתי את הייום של ארבע ההסכמות התנקיתי מכל מיני הסכמים שלא תרמו לי התחלתי לעבוד עם הצבת מטרות ועוד!
נקיון פנימי שעשיתי אני חיזקתי את הייום של ארבע ההסכמות התנקיתי מכל מיני הסכמים שלא תרמו לי התחלתי לעבוד עם הצבת מטרות ועוד!
N natalynataly New member 6/4/04 #3 בחייך, מרוב אקונומיקה ופנטאסטיק.. מי היה לו זמן לחשוב על נקיון פנימי! מה שבטוח... החיצוניות נקיה!
ה המתבוננת New member 7/4/04 #6 נקיון פנימי לפסח..../images/Emo157.gif כל הבית וגם אני , פתאום מתבקשים לפתוח סתימות אני עם בכי משחרר, הכיור של המטבח עם סתימה שפתחתי אותה לב , המכונת - כביסה עם נזילה (כנראה יש לה חור בגוף וכל המים בסחיטה נוזלים לרצפה) חה חה נראה שהבית משתף איתי פעולה בנקיונות הפנימיות שלה
נקיון פנימי לפסח..../images/Emo157.gif כל הבית וגם אני , פתאום מתבקשים לפתוח סתימות אני עם בכי משחרר, הכיור של המטבח עם סתימה שפתחתי אותה לב , המכונת - כביסה עם נזילה (כנראה יש לה חור בגוף וכל המים בסחיטה נוזלים לרצפה) חה חה נראה שהבית משתף איתי פעולה בנקיונות הפנימיות שלה
ח חברה אמיתיתתת New member 7/4/04 #9 המתבוננתת../images/Emo24.gifגדול ענק וחם../images/Emo6.gif תצחקי תחייכי החיים יחייכו אלייך,מאחלת לך שיתגשמו כל משאלות ליבך,גם לכם חברים באהבה חברה אמיתיתתת חג פסח שמח.
המתבוננתת../images/Emo24.gifגדול ענק וחם../images/Emo6.gif תצחקי תחייכי החיים יחייכו אלייך,מאחלת לך שיתגשמו כל משאלות ליבך,גם לכם חברים באהבה חברה אמיתיתתת חג פסח שמח.