פסח מתקרב ובא

chaofix

New member
מה רע בלעזור?

למה רק ההורים צריכים כל הזמן לעבוד, לעשות, לטרוח, לנקות, לר, לבשל וכו' וכו'... אני חושבשהגיע המן לת להם לנוח קצת וליהנות ממה שהם גידלו.

בבית../images/Emo82.gif

עם המשפחה הנהדרת שלי
והכבש הטעים בצלחת

exterior

New member
ME 2. ניתן גם לומר שאני מ-מ-ש לא

אוהבת ת'חגים... <רק את המסיבות, ורק אם הן פרטיות. שכידוע, מסיבות של חגים זה מעפ בד"כ, מחכים שעות בתור, ואח"כ שנכנסים אין מקום לזוז. אא"כ מדובר במסיבות בחוץ....>

exterior

New member
תקשיבו, את החגים אנו עושים לרוב עם

הפולנים/רומנים/אמריקאים <הצד של אבא>, ותמיד שואלים אותי "נו, מה אם חבר?" <תמיד יוצא שבזמן החגים, בד"כ בפסח, אני נטולת קשר רציני>, "מה אם חתונה?", "מתי נזכה לראות חבר של exterior יושב איתנו בשולחן?". קיצר- נופלים עליי, חזק. לא תעזור התעלמות. הם אוהבים לחפור.... ואני בנאדם שלא משתף בדברים האלה, אז מרוב שאני לא אומרת כלום, הם כבר מניחים הנחות <לרוב שגויות> וממש מבלבלים לי תשכל :) הבנתם? זה לרוב סיוט. :)))))

chaofix

New member
אל תשתפי

תתעלמי, זה הכי טוב. תחייכי בנימו אליהם וזהו. או לחלופין.... קומי בהפגניות, תעיפי על השואל/ת את הקערה עם המאכל שאת הכי שונאת, תרימי את קולך ותגידי לו: דבר חלש, כשאתה מדר חק, חזקה עליך לדבר חלש. כשאתה מדבר חזק, אתה מבריח את הפרעונים מן ההגדה וחבל. ואז תחזרי לשיר את דיינו

exterior

New member
אבוא גם אבוא :), ובקשר להנאה--->

אנ'לא כ"כ בטוחה :), נראה מה יהיה. רק שיהיה כבר, ויגמר מ-ה-ר.

exterior

New member
איזה באסה שאנ'לא ברווזית. אולי בעצם

אלווה ממנה את הכינוי לתקופת החגים? מה אתה אומר, היא תסכים?

לא נראה לי

שהיא תסכים,למרות שבמקרה שלך אני מוותר.בכל אופן,שיהיה לך לילה טוב,דברי איתי מחר...

chaofix

New member
אני מבין לליבך נושא הזה

למזלי אצלי לא שואלים אותי... אבל לפעמים פולטים שאלה שכו. מעצבן אל אין מה לעשות. ואת ההנאה תמיד ניתן להגדיר צורות שונות לא? כל אחד נהנה אחרת. תשבי עם המשפחה (כמה שישאלו את השאלות) תחייכי, אולי תמצאי את האפיקומן (ואם כן, תבקשי רק דבר אחד שאותו את רוצה). ליל הסדר זה אירוע שלם. אצלנו למשל יש הגדות עם בדיחות (כאלו שפעם חילקו עם המקומון) ואין שנה, בלי יוצא מן הכלל, שההגדות האלו לא מככבות אצלנו והצעקות שמלוות אותן (מצד אח של אבא שלי) אבל בסופו של דבר, כולם צוחקים... ובגדול. זה כיף. זו הנאה. כולם ביחד. נכון, חל לי רק שאת הפסח מעביר לבד. או לפחות את הדקות שלאחר הסדר, לסוע לאותה אחת ולבלות איתה את הסדר הפרטי שלנו....

chaofix

New member
תודה רבה..

מאחל זאת גם לך, ובכלל, לא אהיה סוציומט, מאחל זאת לכל אחד ואחת. שאהבה תמלא את לבבכם, שאושר יציף את גרונכם, שדמעה קטנה תרד, כשאהובכם יביא לכם ורד, שפעימות הלב ירקיעו שחקים, כשאהובתכם תלבש בגדים לבנים, ושרק, אבל רק תהיו מאושרים.

אני ../images/Emo99.gif

אוהבת ומאד חוץ מהקטע של בן פורים לפסח אחותי עברה דירה השנה ואני ואמא לבד כך שאני עושה בבית לפסח: חדרים סלון כולל הכל מטבח כולל הכל ארונות <את זה עשיתי שלשום> וכל מה שיכול להיות בתוך בית

למעלה