פסח מתקרב ובא

גמני../images/Emo66.gif

<לא היה מטפחת לראש של סבתא> כמובן כל המשפוחס יושבים מסובין....
איזה כיף! אפשר לשאול שאלות והרבה
סוף סוף לא יגידו לי לשתוק

אני אצל אמא שלי שבקריות ליום וחצי

ואז אחי בא עם הילדים שיגועים ובלגן ואז אני נוסעת מיום שישי לאילת עד יום שני יאלא הרבה זמן לא היתי באילת יו כמה זמן לפני .. המממ אה , וואלה לפני חודש

העכביש2

New member
חג המצות בא עלינו ל"כבדה".....

אני גם אהיה אצל סבתא שלי כמידי שנה.....אני לא יודע למה, אבל כל שנה הסדר פסח נראה לי שידור חוזר מדוייק של השנה הקודמת? גם לכם יש דז'וואים עם החרוסת?
ועכשיו תביאו אותה בווידויי: למי יש דודות מעצבנות כאלה, שרק בפסח פוגשים אותן והוא/היא מתחלחל מהמחשבה לקראת חג האביב הממשמש ובא????

fcolors

New member
ואצלנו אבא שלי תיכנן עם 40 איש../images/Emo12.gif

ניראה לי הולך להיות פסח מעניין אצלנו כל שנה היינו 20 בערך השנה אבא שלי נתן גז עומד להיות כפול 40 איש ותוכנית להשאר עד הבוקר עם יין טוב ראש טוב והכל טוב.........חג שמח כולם. . הצעה....כמו השרשור כאן ככה כולם יביאו תמונות מפסח, אני מבטיח תמונות מהפסח אצלנו אני יכיר לכם את כל המשפחה שלי חחחחחחחחחחחח כולל אבא שלי אמא שלי אחים שלי ועוד'

העכביש2

New member
מתפתחת לי אלרגייה פונקציונאלית...

..תת קרקעית, אווירו-דינמית, אולטרה-סגולית בעקבות האייקון הזה -- "נשיקה" -- נו אני לא יעשה אותו

המשפחה שלי../images/Emo24.gif

כולם נשמות טובות אוהבים לצחוק לא חשוב באיזה דרך
יש להם שפה משלהם לפעמים
ארועים משפחתיים אנחנו הכי אוהבים עם כל הג'עלה והדחקות
נו.... מתי כבר פסח?

נועם m

New member
../images/Emo190.gif

השנה ליל הסדר אצלנו. זוועה. לא שאני לא אוהבת את המשפחה שלי אבל הטירוף של לארגן ל-50 איש! אפילו הקיבוצניקים מגיעים!

chaofix

New member
אני.... אני בתוך הבית נמצא

כמעט בתוך החדר האינטימי שלי. עושים בבית, ועלי תיפול חלק מעבודת הבישול, ניקיון, סידור וניקיון לאחר מכן

העכביש2

New member
אפילו בצבא לא עושים כ"כ הרבה דברים

משתתף בצערך, אלא אם כן אתה שמח על שנפל בחלקך לעזור ולהשתתף...שזה מעורר כבוד (ובחילה)

למעלה