פסח, מה הסוד של הלחמניות הלבנות במסעדות?
בכל שנה אני שואל את עצמי את השאלה איך המסעדות (ארומה, קפה ג'ו וכדומה..) מכינות את הג'בטות/לחמניות בצורה כ"כ זהה למאפים עם קמח רגיל.
הלחמניות במסעדות פשוט מושלמות ובקושי אפשר להרגיש שמדובר בקמח מצה/תפו"א או מה שלא דוחפים בהן.. הלחמניות מבפנים לבנות ופריכות ואחרי שאוכלים אותן אפשר לחשוב שפסח כבר עבר.
במשך תקופה ארוכה ניסיתי כ"כ הרבה מתכונים שונים ומשונים אבל אף פעם לא הגעתי לפריכות ולצבע הלבן שיש בלחמניות שמוכרים לנו במסעדות.
האם מישהו כאן מכיר את סוד הלחמניות הלבנות ומוכן לשתף אותי ובטח עוד רבים אחרים? ואם אפשר להוסיף גם מתכון אז בכלל מושלם!
חג שמח וכשר.
בכל שנה אני שואל את עצמי את השאלה איך המסעדות (ארומה, קפה ג'ו וכדומה..) מכינות את הג'בטות/לחמניות בצורה כ"כ זהה למאפים עם קמח רגיל.
הלחמניות במסעדות פשוט מושלמות ובקושי אפשר להרגיש שמדובר בקמח מצה/תפו"א או מה שלא דוחפים בהן.. הלחמניות מבפנים לבנות ופריכות ואחרי שאוכלים אותן אפשר לחשוב שפסח כבר עבר.
במשך תקופה ארוכה ניסיתי כ"כ הרבה מתכונים שונים ומשונים אבל אף פעם לא הגעתי לפריכות ולצבע הלבן שיש בלחמניות שמוכרים לנו במסעדות.
האם מישהו כאן מכיר את סוד הלחמניות הלבנות ומוכן לשתף אותי ובטח עוד רבים אחרים? ואם אפשר להוסיף גם מתכון אז בכלל מושלם!
חג שמח וכשר.