פסח מגיע, מפגש בא

פסח מגיע, מפגש בא

אחד הדברים הבודדים הטובים שלמדתי מהמורה שלי לנגינה באקדמיה בישראל, היה שכשמשהו קורה פעם אחת - הוא קורה. כשהוא קורה בפעם השניה - זה כבר מנהג. בפעם השלישית זו מסורת, ומסורת לא משנים. בפסח כידוע, אנחנו בד"כ נפגשים לטיול למיטיבי נחת שבתחילתו וסופו רביצה רבתי. מה נשתנה הפסח הזה מכל הפסחים? שמעו נא, השנה קבלנו מהיורה קישור להצעה (שלפחות לדעתינו) מאוד מפתה, לקחת חלק בשביל ישראל במסגרת פרוייקט אב"י. הבעיה (אולי) שהמסלולים הרלונטיים לנו מבחינת הימים אינם למיטיבי נחת (למעט אולי המסלול של יום ששי חוה"מ). השאלה האם מסלול שכזה מתאים למרבית חברי הפורום, או שישנה עדיפות ברורה למסלול כמיטב המסורת (גם במקרים האלה - נשמח להצעות).

נ"ב מומלץ להקליק על כל אחד מהימים

כדי לראות גם פרטים על הטיול וגם לזכר מי יוקדש אותו היום. פרוייקט מאוד יפה בעיני.

shellyland

New member
נראה לי שכדאי וראוי ורצוי

להתרחק מהמקומות בהם יטיילו כל עם ישראל.

כאילו דה?!

כל עם ישראל ישב תחת גפנם ותאנתם של נחלי ישראל, ויהיה ממיטיבי הנחת אם אנחנו נצעד - אולי לא נראה כל הזמן את כל עם ישראל וחוצמזה מה זה פסח אם לא חג עמישראלי?

גרי רשף

New member
ומה הקשר לשביל ישראל?../images/Emo12.gif

בתור טייל מתמיד בשביל ישראל עלי להעיר שהמסלול בקישור חופף רק בחלקו לשביל ישראל הרישמי, ונראה לי שמדובר בלא יותר מאשר משחק המילים המתבקש לבי השם. כמובן שהרעיון של לטייל, ולדבר ולראות ולהיפגש- מבורך. הפורום, אגב, יצא ידי חובתו בשנה שעברה מכיוון שהשביל עובר דרך רמת הנדיב ליד זכרון יעקב, ואותם כמה מאות מטרים שהלכנו בעצלתיים - הם חלק ממנו.

צימעס

New member
../images/Emo57.gif יש לי די הרבה כח. יחסית

פסח זה בעוד שבועיים, אני משערת שאוכל ללכת קילומטר-שניים בלי לקרוס. סביר שגם יותר. (על כל פנים זה יהיה חייב לקרות, כחלק מסרגל מאמצים לקראת חתונתו של אחי, בשבועות, שתכלול טיול של כ-6 ק"מ.) מה שאנחנו עוד לא יודעים זה כמה הפסקות אצטרך לעשות באדיבות הרכנולד.

צימעס

New member
מה במת?

שיו, אני
בלי תירוצים!

שרוֹן

New member
אם זה מאלאנתלפים איש, אז לא.

יותר עדיף רק אנחנו ו(אם גנגי תשכנע אותה לבוא)אלוקימה. אבל, אם היא תביא חרוסת, נאלץ לבחור מה יותר טעים- חרוסת תימנית או חרוסת אלוהית. וזאת בעיה.

shellyland

New member
אפרופו חרוסת תימנית -

לפני שנה איזיקו פרסם מתכונים של אמא שלו לפסח. איך עושים שיהיה לי קישור?

טופז2

New member
תסתכלי בקישור

בתוך ההודעה הזו של איזיקו - זה מה שחיפשת?

צימעס

New member
נדמה לי שהמסלולים האלה ארוכים

מדי לחלקנו - הכי קצר שתקלתי היה 11 ק"מ.

לאחרונה נעשיתי מסורתית

עקב מגבלות הניידות החדשות
אוכל להגיע רק לטיול למיטיבי נחת. וגם זה לא בטוח. אולי אגיע רק ל"נחת" שבסוף.

למעלה